Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #4253 üzenetére
Ennyire nem sablonosak a menüelemek azért. Ez csak két kiragadott példa volt a kb 60 db-ból.
Na meg a példádban a "brightness" szó ugyanúgy kétszer lesz eltárolva a rom-ban.
Szóval nekem ez olybá tűnik semmivel se foglal kevesebb tárhelyet, mint az én verzióm.
(Mondjuk arról nincs infóm az lcd.print() mennyi extra területet emészt fel, ha szavanként hívom meg.)
Én itt most tárhelyre igyekeztem optimalizálni. Legyen az rom vagy ram - ha nem használod az F makrót.MÁS
Pillanatpákához lehet kapni U alakú lapos hegy helyett tűhegyet, ami a forrasztóállomásokon is van? Elutazom egy időre és viszek pár játékot unaloműzőnek, viszont odahaza csak pillanatforrasztó van és azzal elég nehéz felapplikálni egy tüskesort mondjuk egy Nano-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Építő/felújító topik
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest