Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sesy
aktív tag
sziasztok,
másfél éve volt egy olyan problémám, hogy az archicadben szerkesztett szövegen/cimkén belül nem tudtam copy/past-elni (6627 hozzászólás). Ez akkor megoldódot a böngésző védelem kikapcsolásával és a vágólap előzmények bekapcsolásával.
Most ugyan ez a probléma! A fura az, hogy nem csak az asztali gépemen, hanem a laptopomon is. Nem tudok róla, hogy valami extra dolgot csináltam/telepítettem/töröltem/kikapcsoltam/bekapcsoltam volna...
Böngésző védelem ki van kapcsolva és a vágólap előzmények be van kapcsolva természetesen.
Tépem a hajam, mert rétegrendeket kellene írogatnom és ez így AC-n belül lehetetlen, mert mindent egyessével kell(ene) begépelnem...
Az a fura, hogy word docx fájlból be tudok illeszteni a szövegbe (ez is macerás, mert az adott formátumra kell szerkeszteni, de legalább nem kell begépelni, de ez nyilván nem megoldás)
Mindent tudok copy/paste-elni AC-n belül is simán, csak a szövegen és cimkén belül nem megy...
Ez csak nálam hiba megint, vagy rendszer szinten történt esetleg valami?
Born stupid... Try again!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest