Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz salieri. #13210 üzenetére
Mi most vettünk nemrég egy Isofixes (övvel is beköthető) Cybex Sirona ülést (hogy most 9-18 vagy 9-36 azt az asszony tudná megmondani ), nagyon szereti a gyerek, nem nyíg benne 2 órás úton sem, jó az anyaga, sokkal kevésbé melegszik be mint az előzőben (ami egy babakocsihoz kapott autós hordozó volt még). Előre, hátra is nézhet, dönthető, és ami nagyon fontos szempont volt feleségemnek (és amíg nem próbáltam, nem jöttem rá milyen jó) hogy kiforgatható az ajtó felé is.
De amúgy mi úgy választottunk, hogy elmentünk pár boltba ahol voltak kirakva ülések, megnéztük hogy melyikben nem üvölt a gyerek, aztán azt vettük A Römerben nyígott, ebben nem. Lehet hogy ha fordított sorrendben próbáljuk, akkor ebben nyígott volna
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Durrogtass
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest