-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Látom jól elbeszélgettetek a témában.
Én azt írtam, hogy szerintem közép távon lehetséges a váltás. Nem arra gondoltam, hogy holnap, vagy júniusban, a következő mbp már ezzel fog kijönni, de néhány év múlva lehetségesnek látom.
Én úgy látom, hogy az A procik nagyobb sebességgel fejlődnek mint az Intel procik mostanában, több bennük a jövőbeni potenciál, és sokkal jobban teljesítenek energiahatékonyság terén mint az intelek, és hordozható eszközökben ez nagyon fontos. Kíváncsian várom hogy mit hoz a jövő e tekintetben. -
#Chris
tag
6300HQ-ról szó se volt. A 6300U-val van single core egymás mellett, multi core teljesítményben kicsit elmarad. A WinRT-ről írtam korábban, hogy szerintem az komolytalan volt. Nem látszott mögötte az akarat, hogy egy teljes értékű Win-t tegyenek ARM-re, mert akkor most ugyan úgy letölthetném az ARM Win10-et, mint az x86-ost, de nem így van. (Mint ahogy néhány linux disztrónál)
Nem kell kidobni semmilyen fejlesztést. x86-ot lehet emulálni is. Vannak rá módszerek, hogy x86 utasításkészletet átfordítják már architektúrára valamekkora overhead-el természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- ÚJ bontatlan Apple MacBook Air 15" 16/256 M3 Silver ! Magyar ! 1ÉV APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest