-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
tothl #110298 üzenetére
Akarod másra is használni, mint Mac-hez csatlakoztatás?
Mert akkor az APFS fájlrendszerrel jársz a legjobban, illetve ha csak alkalmanként használnád Windowson, akkor ugyancsak a Paragonnál maradva van Windowsra is APFS írás/olvasást lehetővé tevő változat.
Én Lightroom katalógust nem tennék olyan könnyen sérülő fájlrendszerre, mint az exFAT, hacsak nincs megoldva a rendszeres backup más meghajtóra. Másik pedig, hogy én például egy Samsung T7 1TB-ot teszteltem sebességben exFAT és APSF mellett is, volt azért különbség, egy bő 20%-ot eldobott exFAT mellett.
Én APFS vagy NTFS fájlrendszert választanék, attól függően, hogy Apple vagy Windows környezetben használnád többet. Ha meg kell a szélesebb elérhetőség, mert exFAT-ot támogató okos TV-hez is csatlakoztatnád, akkor választanám csak az exFAT-ot (nekem van egy 256 GB-os pendrive-om, az pont jó arra, hogy a TV-be dugdossam másoknál... otthon azért a hálózati lejátszás így 2023-ban egy kulturáltabb megoldás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple MacBook Air 15" 16/256 M3 Silver ! Magyar ! 1ÉV APPLE GaranciA
- Macbook Air M2 13" 2022 8/256GB magyar billentyűzetes kis esztétikai hibák akku 100%
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- Apple MacBook Air 13" Retina A2179 2020 Space Grey (EMC 3302) i3 - 8GB - 256GB - 314 Ciklus
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest