-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rebelf #98333 üzenetére
Tudják...
MM-ben vettem az Air-t, valamikor 08.13-án délután. A gépen meg lehet nézni a garanciát is, ekkor átirányít az Apple honlapjára, ahol minden garanciális infót megtudhatsz. Meg azt is, hogy 90 napon belül történt-e javítás.
Péntek este még nem volt elérhető a funkció, azt írta, hogy most nem tudja megjeleníteni a garanciás infókat. Szerdán már működött, ki is írta, hogy korlátozott jótállás 2022.08.12-ig, és igénybe vehetek Apple Care-t is (amit viszont itthon csak telefonon lehet intézni, sajna).
Egyébként, amikor vettem a gépet az MM-ben a dobozon levő vonalkódok közül többet is lecsippantottak, úgyhogy felteszem akkor regisztrálták hogy az adott sorozatszámú gépet eladták. Aznap aktiváltam is, és indult a garancia.
Pont ez a gond a nem hivatalos partnerekkel... hogy az Apple csak azt regisztrálja, amikor a hivatalos körből kikerül a gép, tehát sufni GSM számlára megveszi (jó esetben). Onnantól a gép elveszik, mert feléd a GSM bolt jó esetben is csak egy általában TAM-os számlát állít ki, regisztrációról szó sincs.
Közben a garancia meg lehet, hogy a ki sem csomagolt termékre is már régen ketyeg az Apple szerint.
De, javítsatok ki, ha valamit rosszul tudok, ez a fajta ügyintézés, és termékkövetés nekem is új.Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 256/8gb
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- újszerű MacBook Air M3 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Apple MacBook Pro 14" 16GB 512GB Apple M1 Pro processzor
- szinte új MacBook Pro 14 hüvelykes M3 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest