-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
vasi89 #54676 üzenetére
Először én is lehúzásnak éltem meg, de ha ez a vékonyság és hordozhatóság ára, ám legyen. Nekem 12" Macbookom van, és be kell vallani átlag userként alig van szükségem az USB-C portra úgy egyáltalán. Külső vinyót átalakítva szoktam néha rádugni, illetve néha töltöm róla a telómat, és természetesen magát a gépet, de ennyi.
Szóval én osztom azt a nézetet, még ha korábban nem is voltam ennek híve, hogy legyen kevesebb port, tehát xyz port helyett csupán 1, és abból legyen 2-3-4 a gépen, és te magad eldönheted mire használod, ami természetesen pénzbe kerül, hogy megvedd a szükséges dolgokat hozzá, de így csak azt használod amire szükséged van, illetve a felhő korát éljük, kezdjük élni, ezáltal átlag userként nem igazán kell kábeles megoldás már, csak egy wifi, és minden elérhető válik. (Ismétlem átlag user, nem professzionális felhasználó.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4021
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest