-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Ragnar95 #32713 üzenetére
Majd csak javítják...
Viszont az érdekes, hogy a rengeteg hiba ellenére, a Windows-zal szemben legtöbben még mindig jóval megbízhatóbbnak tartják az OS X-et. Őszintén szólva (ahogy én látom) a gyakorlat nem ezt mutatja. Vagy csak divat a Windows-t szidni és kész? A cégnél csak W7 rendszerek vannak, valamennyi különösebb gond nélkül üzemel, atom stabilak, munkatársaim szépen termelnek velük. Én meg minden frissítés után stresszelek, hogy mi nem működik majd, illetve ha megunom a hátterem, egyáltalán elindul-e a rendszer... Vagy túl sokat várok? Nem tudom.
Minap nézegettem az új Mac-eket. Mivel az Office nálunk meglehetősen kritikus tényező és az új verzió elég jó lett, így a következő is Mac lesz (sanszos). 15-ös gépet mennyivel kényelmetlenebb hurcolni? Ölben lehet vele dolgozni? A 13-as baromi kényelmes, de ha 4-magot és izmos VGA-t akarok, akkor csak a 15-ös jöhet szóba. Környéken senkinek nincs, APR-ben pedig nem nagyon lehet lekapni és jönni-menni vele, vagy ölben gépelni 10 percet. Ha csak hurcolászós gép kellene, inkább vennék Airt, még a gyengébb kijelző ellenére is. A retinás MacBook egyelőre elég harmatos.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PR-Telecom
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- ASUS routerek
- PlayStation 1 / 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
- Apple MacBook Air M1 chip (2020)
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest