- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Hogwarts Legacy teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
Nem mondja meg senki, hogy milyen perifériát használj, vehetsz mindenféle átalakítót. Ettől még a többség kontrollerrel fog játszani, ki jobban, ki rosszabbul. Kényelmesen, kanapén vagy fotelban ülve, nem try hardol, hanem kikapcsolódik, és még fórumra sem írogat De aki csak egérrel tud fragelni, hát játszon azzal. A lőtéri kutyát nem érdekli, max néhányan csóvaljuk a fejünket. Ugyanis tök jókontrollerrel is játszami, simán megtanulható, csak nem kell előre vinnyogni, hogy nem megy. Igen, mindig más lesz, mint a bill+egér, és nem, nem csak az aim assist miatt lehet valaki ügyes vele (lásd pl a szépemlékű killzone sf multi, amiben nem volt). Én régebben elfogadtam, hogy konzolon ez a “játékszabály” cserébe azért, hogy nagyjából mindenki azonos feltételekkel játszon. Tetszett ez a filozófia. De ma már a gyártók is támogatják az átalakítókat, meg az is megér egy misét, hogy egy ps pro vs slim vagy xbox one s vs xbobox one x tulaj mennyire egyenlő fél egy multiplayer lövöldében. Szóval nem kényszerít senki semmire, a piac azon van, hogy kiszolgaljon minden igényt. Írom mindezt úgy, hogy eddigi életemben még mindig pc-n játszottam a legtöbbet. Még úgy is, hogy az utóbbi négy évben szinte csak konzolon.
-
vonSux
őstag
Nem tudom ti mit tapasztaltok de randomokkal (ps4) elég vacak lett a jó meccs szar meccs arány. Ha jelölök helyet, hogy hova ugorjunk nem foglalkoznak vele, nem pingelnek cuccokat vagy elvétve, nem várja meg a barma, hogy feltámasszam inkább kilép... Remélem hamar elérhetővé teszik a solo game módot is
szerk: nálam még egyszer sem fagyott a játék, szépen összekalapálta már elsőre is respawn.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
Ps4 pron is tök jól fut, gyors a matchmaking, és egyelőre hozza azt amiben a respawn a legerősebb, élvezetes a gunplay. A bevethető kütyükkel kapcsolatban azért még az erdőben vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Xbox 360 Játékok
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....