-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbzmonty
tag
Sziasztok! Olvasva a kommenteket eléggé elbizonytalanítottatok. Mostanában terveztem volna újra kiköltözni Londonba, de szerintetek ez most nem jó ötlet? Amikor utoljára kint voltam 1 nap alatt találtam munkát, igaz csak a vendéglátásban, de néhány hét alatt a szakmámban is. Most egyetem után, programozóként mennék ki, szerintetek mennyi eseély van melót találni?
[ Szerkesztve ]
-
dbzmonty
tag
Sziasztok! Kis segítség kellene. A HMRC oldalán kérvényeztem egy "Get a statement of your National Insurance contributions (CA3916)" doksit, online kitöltöttem a kérvényt, a processnél már azt írja, hogy: "Processing complete" de nincs üzenet az inboxban sem és emailben sem jött semmi. Tipp?
-
dbzmonty
tag
Sziasztok! OEP ügyben tudnátok nekem segíteni? Nemrég jöttem ki Londonba, Előtte magamnak fizettem a TB-t, de a NAV-nál lemondtam levélben miután sikerült elhelyezkednem itt kint. Csatoltam mellé a munkaszerződésem. Találtam egy ilyen dokumentumot neten "Bejelentő lap TAJ számmal rendelkező magyar állampolgár részére, aki EGT tagállamban és egyezményes államban biztosított személy" de itt meg nem tudom mit írjak a külföldi biztosítás adataihoz. Még itt háziorvosom sincs. Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest