- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
- Path of Exile (ARPG)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Flashcash #4522 üzenetére
Igen, de az max szüleimnél lenne ez (egész család pannonos, anno pannon dolgozó voltam, szóval vodát amúgy sem szívesen)). Viszont amit írsz, 319 akkor is ki kell fizetni, ha csak 2 percet beszélek.... És akkor arról még nem is szóltam , hogy ha párom is kinn van, (márpedig kinn lesz) akkor őt hívnám gyakran. Gyakrabban mint a szüleim.
Köszi a linket, nézem[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz
Flashcash #4520 üzenetére
Itthoni vodafoneos? Ráadásul 319 Ftért hívjak haza?Természetesen kinti cégeket kérdeztem: O2, Orange, vagy Vodafone ?
Nem akarok magyar kártyával hazahívniÉs ha meg páromat hívom, akkor meg roaming? Angliában angliai kártya, számomra ez a triviális.
A Vodafone Passport díjai
Magyarországra irányuló hívások esetén 319 Ft (minden megkezdett 10 perc után kiszámlázásra kerül) + a tarifacsomagod Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi percdíjai.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest