Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
válasz
inf3rno #31528 üzenetére
Ez sok mindentől függ szerintem. Én pl. az egyik hazai pénzintézetnél tudtam úgy sok-sok ügyet intézni, hogy semmilyen személyazonosításra szolgáló okmányt nem kért el tőlem az ügyintéző. Hogyan? Valószínűleg elfelejtette, hogy az előttem kb. 2 perc alatt végzőtől kérte el.
Én pedig azzal indítottam az ügyintézést, hogy haláleseti kedvezményezettet szeretnék megjelölni. Hozott papír alapú nyomtatványt, amire felvezettem a személyes adataimat, illetve a kedvezményezett adatait. Elnézést kértem, hogy az ügyfélszámomat nem tudom, de nem is kellett, mert mondta, hogy azt majd ő ráírja a rendszerből lekérve. Módosíttattam telefonszámot, csináltattam netbank hozzáférést. Majd az ügyintézés végén megkérdeztem, hogy Önöknél még egy okmányt sem kell bemutatni az ügyintézéshez?
Kissé megdöbbent majd előadta, hogy de hát azzal indítottuk az ügyintézést, különben hogyan kérte volna le az adatokat a rendszerből?
Mondom úgy, hogy felírtam a nyomtatványra és onnan.
Az okmányom pedig mindvégig a mellettem lévő székre tett kabátom zsebében volt. Ekkor jött azzal, hogy de az aláírást összehasonlította a rendszerben lévő aláírás mintával
Hát persze, hogy össze...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest