- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
- Path of Exile (ARPG)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz Azazello- #2878 üzenetére
"igy kozel ket ev utan azt mondom, hogy nem parkapcsolattal jo elindulni, hanem olyan 18-20 evesen haverokkal. akkor buli az egesz es szarsz bele mindenbe."
19 éves vagyok, párkapcsolat nélkül, haverhoz megyek aki már kinn van, haverral
Nem rám gondoltál véletlen? Igaz mi csak augusztusig terveztük, mert aztán az egyetem folytatódik, de ki tudja még bármi lehet, ha összejönnének a dolgok odakinn, lehet maradnék és hagynám a francba, úgyse fogom tudni elvégezni már most látom. Az elsődleges cél a pénzgyűjtés, kíméletlenül pakolnánk a zsebbe a gubát, de ki tudja. Havernak akihez megyünk eléggé összejött, érettségi után egyből startolt, most a barátnőjével lakást bérelnek, van autója, tervezi hogy vesz egy újabbat, és 10fontos órabére van, kertész. Előtte persze nem volt az, max füvet nyírt itthon, szakmája sincs, csak érettségi. Na most Ő például minek jöjjön vissza? Majd ha eléggé megszedte magát, akkor esetleg haza fog jönni, csinál egy vállalkozást és röhög a sok diplomás munkanélkülin, vagy azokon a diplomásokon akik szaros 110 nettóért húzzák az igát, de lehet túl nagy összeget mondtam.
A repjegy már megvan, május 9.
Ezért is kerestem meg ezt a topicot, de most nincs sok időm, majd visszanézek és kérdezek még eleget
Annyit mondott a haverom, most beszéltem vele, hogy ne aggódjak, van és addigra lesz munka bőven, majd válogathatunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- VPN topic
- NBA és kosárlabda topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest