Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz Tomi_Ohl #9654 üzenetére
#usererror!
Menj haza Cordon, részeg vagy. Mi ez a pozitív tapasztalat már megint?! Még a végén lenyomja a Samsung prémium ügyintézését!4444!
"A Sony akkorát innovált, hogy a fal adta a másikat"
Elemükben vannak a japánok (és az indexesek). -
Flind
senior tag
válasz Tomi_Ohl #9619 üzenetére
A kijelző (technológia) és a szoftver nagyon nem hasonló, a Z1C javára. Annak a topicját amúgy nem követem, szóval fogalmam sincs, hogy milyen lett rá a Lollipop.
Más: Nem is olyan csúnya ez a V²: [link]
Júniusban jön rá az 5.1, és a leendőbeli CM támogatás is biztos már. A kamerákról meg idő közben kiderült, hogy Sharp helyett Sony modulok (szerencsére). Egyre kevesebb dologtól tartok vele kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #9591 üzenetére
Szerintem itt valami nem kerek. A Z egy 2 és fél éves telefon, ráadásul a legtöbb Z tulaj már felkészült, hogy az 5.0 az utolsó. Ha ehhez még hozzáveszem az eddigi frissítési munkáikat, akkor pláne meglepő lenne, ha jönne az 5.1.
Jegyzem meg, én nem bánnám, hetekig cseszegethetném a rákot, hogy bezzeg az M7 ilyet nem kapott.
-
Penguin95
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #9506 üzenetére
Engem az SP-n (4.3 rootolva , towelroot) néhány gyári háttér szar érdekelne , mert akkor maradna ram és nem laggolna annyira
@CJ4567: AM , ha én magának a Droidnak a folyamatait tilthatnám nem kezdene érdekelni a dolog
@Kristof14: Köszi , meg nézzem és neki állok , mert N9 s SP nagy a különbség
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Orionhilles
senior tag
válasz Tomi_Ohl #9488 üzenetére
Köszi!
A telómra nincs AOSP. Ami ehhez legközelebb áll (javítson ki vki ha tévednék ezzel kapcsolatban) az AOKP és CM11 viszont van.
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #9482 üzenetére
Patchrom?
Letöltök egy PAC-Mant a telefonomhoz, felrakom a patchet, és kész?
Nee, most összetört az álmom hogy portoljak egy romot, ez nem ilyen egyszerű
Most találtam a misc részt!
Nem, ez számomra túlságosan kínai. Ja hogy a MIUI kínai így értem
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #9149 üzenetére
+1 #szaramessenger
Amúgy nevetni fogsz, csomó embert ismer ez az app. D Kedvencem, SwiftKey mellett első app, amit letöltök. Van call blocker, stb... Tegnap egy csajszival dumáltam és ez az app kiírta a nevét + emailjét. A csaj nagyon meglepődött és parázott, hogy most wtf van?! Mondom power of android!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
saelin
veterán
válasz Tomi_Ohl #9104 üzenetére
Itt inkább a kategória a baj. Direkt alsókategóriás készüléket csinálnak, de úgy, hogy hű legyen a nevéhez, csak ezért nem kap jobb kijezlőt... Nekik ez egy üzleti döntés.
CJ4567
A kijelzőt leszámítva - na jó, és a tárhelyet - minden tetszik a telefonban, de ezzel az eggyel én már nem tudok megbékélni. Egész nap azt nézi az ember, azon olvas és még az is fogyasztja a legtöbbet, erre pont a kijelző a leggyengébb. Inkább ne legyen benne kamera, de tegyenek bele jobb panelt![ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
-
Zoja™
őstag
válasz Tomi_Ohl #9058 üzenetére
Hát nem fogom az összes rendszeralkalmazást lefordítgatni, elég nagy sz.pás lenne.
215.05.01-es rom, amilyen állapotban most van és mire ezt megcsinálják normálisra, addigra kijön a lolli alapú V6 is.
Szerk.: De elszoktam már tőle, hogy egy telefon melegszik.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Tomi_Ohl #8963 üzenetére
Akkor ezért röhögtek ki a kollégák, amikor hangosan felolvastam...
Érteni mit mond, csak lenni zavaros. Mondjuk nem tudom, hogy egy angolnak mennyire érthető az ilyen katyvasz.Más:
Whata fucka! Oda adtam az étkezőben a konyhás néninek a telót, mert elkezdtem wifin tölteni az mkx-et. Most itt a kezemben a teló és azt írja a Google play, hogy 42%-nál jár... 13:50-kor kezdtem el tölteni! WTF![ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #8840 üzenetére
Én inkább nem javaslom azt a fordítót, csinált már "Gyönyörű az idő"-ből "hogy b.sszanak meg" felkiáltást.
Flind: Az ürge lemaradt.
Más: Azt hiszem 1 óra múlva sokat fog segíteni az itteni tudásmag. Szerintem élő ember nem jött még ki röhögve az érettségiről bukás után, de nekem menni fog.
Ja, és Zoooja: Az nem az orvos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Trollok komolyan
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest