-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Egyik pillanatrol a masikra, megvaltozott a hivas kepernyo.
Volt egy hangos sipilolasa a telefonnak, kikapcsolt kijlezos allapotba.
Futtattam Eset virusirtot.
Kellene aggodnom?
Android 12 moto g72. telefon
Tulajdonkepen szinte stock android.
Minden alap, nincs root.
Most igy nez ki.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok.
Az iranygombok sorrendjét hogyan lehet megváltoztatni Android 12-n? -
csongi
veterán
Sziasztok!
Van e mód rá, hogy az SOC órajeleit lehessen limtálni?
Van egy tablet, teclast T40Pro, és random fagy, leginkább terhelés mellett.
És újra is indítja magát, és ott folytatja ahol megszakadt a folyamat. -
csongi
veterán
Sziasztok!
Android GO rendszeren futtathato e a Viber?
Illetve melyik Naigacios szoftverek telepithetoek? -
csongi
veterán
9.0 Androidon ki lehet tenni az asztalra fájlokat, vagy azok parancsikonjait? Vagy mappat?
-
csongi
veterán
válasz scott_free #38704 üzenetére
Masik telefon.
7.0 val adtak ki, ha jol latom, gyarilag nem is jott ujab, hegesztet romot meg nem csinaltak ra. MT6580, orulj, hogy egy giga rammal elcsorog rajta a 7.0. -
csongi
veterán
Felkuzdottem a Remix Os-t.
Reszlegesen Magyar.
Tul regi a rendszer, 2016. Android 6.0
Kepernyo kikapcsolas kb egyenlo kifagyassal.
A dualboot csak billentyuzettel megy, tbalet modba nem.
Ssd meghatjo kinai tyuklabas azonositast kapott.
GPlay szinkronizalt, es alkalmazast is frisitett.
Csatolt billentyuzet Qerty lett a Qertz helyett.
Wifi ment, Kekfog ment.
Erintes mukodott. Hang mukodott.
Kar hogy nem lett belole tovabbi verziok. Maradt a 8.1, alaphelyzetre allitva. Igy eleg gyors, csak ez is regi. Ha frissitem, elfogy a tarhely. 20 Giga :).
Valami mas Android vonalon?
Vagy Linuxot tegyek fel es arra az androidot?
Lehet win 10 et kellene megprobalni? -
csongi
veterán
válasz wrathchild #38646 üzenetére
Google maps
-
csongi
veterán
UDB-ről feléledt.
De fel kellene telepíteni a Win helyére.
SSD a billentyűzet alatt van, ha onnan fut, akkor a leválasztott tablet nem fog menni.
A telepítést megcsináltam winről exe-vel. de UEFI be nem tudom rákényszeríteni a az SSD-ről való bootolást.
Még küzdenem kell vele. -
csongi
veterán
Köszönöm!
Ezt érdemes lehet feltenni egy első generációs Transformers 100Ta-ra?
Most win8,1 van rajta, de kegyetlen lassú. -
csongi
veterán
Sziasztok!
Ez valami kacsa hir? -
csongi
veterán
Ez csak részben igaz. Mivel, csak tv előfizetéssel kaphatsz lehetőséget a neten tv-t nézni.
Jelen estben egyszerűen anyagi érdeke ahhoz fűződik, hogy a a saját box-át használd a Tkomnak, de az igazi biznisz a második készüléktől kezdőik, mert 24 hónap alatt bérleti díjban kifizetsz nekik 24*870Ft-ot. Ha netán 3 tv-n szeretnéd ugyan ezt, akkor mégeint hozzá jön 24*870Ft.
És annyira nem támogatja a program, hogy miracaston sincs kép[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!Van egy amlogic soc-s media boxom, es sajnos a droid alapbol rootolt rajta, de igy a tv-go nem megy rajta.Su tecchalott, ne lehet hozza adni semilyen alkalmazast, igy nem tudom rooton kivulre helyezni a go-t.
Hogyan lehetne unrootolni az egeszet? 6.0.1 verzio. -
csongi
veterán
Sziasztok! 7.0 droid. Van lehetoseg fixalni a kezdokepernyot, hogy ne lehessen el pakolaszni semmit, de a parancsikonok mukodjenek.
bippeti: Vilagora be van kapcsolva? Vagy egy masik idozona is meg van hatarozva. Igy mindketto masik idot mutat.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet újra kérni az alapértelmezett program választási lehetőséget?
Van két contact kezelő alkalmazásom fent, és az egyiket bállítotam mindig-re. De mellé nyúltam,és a másikat szeretném. Hogyan lehet ezt megváltoztatni? -
csongi
veterán
Sziasztok!
Van egy telefonom, de akármilyen androidod teszek fel, nem látja sim foglaltot, pedig van IME szám, és mindig azt írja ki kapcsoljam ki a repülő módot.
MTK THL 4000 mit lehet tenni ez esetben? -
csongi
veterán
válasz andrás47 #26241 üzenetére
Mint ahogy woodworm is írta.
De ha a google fiók törlésre kerül a készülékről akkor a hozzá tartozó kontakt lista is.
Mikor már le töltődtek a névjegyek, érdemes elmenteni, és akkor importálható lesz fiók nélkül is, és átadtad a névjegyzéked a másik telefonra fiók nélkül. Ha ez lenne a cél. -
csongi
veterán
Szerintem ebbe bele nyúltál...... Intel SOC. forráskód van? Ehhez szerintem még főzött romot sem találni. Android verziót olyat teszel fel rá amilyet szeretnél, feltéve ha találsz rá valót. A kínai eszközök jelentős részére feltesznek egy alap droidod, abba mókolnak egy picit és kész is. Ezért sok készüléken Gaps sincs, és annak a felvarázsolása külön történik meg.
A töltő csatlakozásakor való induláshoz, a romot kellene átírni szerintem. Vannak kínai visszapillantós navik, amik droidod futtatnak. Ott úgy módosították, hogy töltéskor induljon a rendszer. De alapból fel kellene éledni a kijelzőnek, ha bekapcsolt állapotába van a készülék, töltő csatlakozásakor.
Ez nehéz ügy lesz szerintem. Megoldható, de ehhez olyan valaki kell, aki bele tud nyúlni magába a romba szvsz. Illetve olyan recowery amivel biztonságosan lehet romot cserélni,vissza állítani.
Nem rossz kis vas , csak hát a support . Érdemes tovább nyaggatni őket hátha variálnak a romon.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Mtk soc-n szeretnem elerni, hogy a minimal hangero kevesebb legyen, hogy tudom ezt megoldani. MTK toolsba mit kellene allitanom? Illetve letezhet, hogy a program szerint sikeres, megsem hallok valtozast?
Csereljek romot? -
csongi
veterán
válasz lukaszokni #25852 üzenetére
-
csongi
veterán
válasz Keeperv85 #25848 üzenetére
Első körön egy Emoi akárminek a romját flesseltem be
De találtam működőt, vagyis a saját eredeti romját. És működik. A bootlogo megmaradt az Emoi-é. de pont nem érdekel, jó lesz az
Egy kis kutakodás és meg van hogy kell feltenni, érdekes, de nem nehéz.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sikerült egy romot feltenni, de se IMEI sem Ip cím nincs és a WIFI sem megy.
Lassan csak lesz vele valami. -
csongi
veterán
Sziasztok!
Van egy ilyen allwinner táblám,
Jelenleg nem indul. A gyári CWm fent van elérhető.
Cash dalvik stb resetelhető, a telepítés elindul ami gyárilag benne van, de nem tudja befejezni, mert sérült.
Valahogy fel kellene húznom rá egy romot, de nem találok.
Illetve Sp flash toolsal ha van rom, akkor azzal feltehető rá, vagy más megoldást kell ehhez az SOC-hoz?A CWM az ABD-t tudja.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Van egy Lenovo PS898T+ dualsimes telefon. Flasstoolsal feltettem a romot, a végén kipipálta és rendben találta telepítést. de indulásnál ezt az üzenet jeleni meg az induló logoval együtt, a képernyő alján.
Tool DL Image Fail.
majd fél perc múlva újra indul. CWM ben sem tudom indítani, mert ugyan ez van.Előzmény, egy vírus beszívása után a rendszer szét esett, majd helyre állítást futtattam ez félig sikeres volt. De a rendszer instabil volt össze vissza indult magától minden, és állt le. Próbáltam a Recoweryt cserélni, de ekkor az instabilitás miatt, teljesen kifagyott, és nem indult el mégegyszer. Ezután jött a fless
Mit tehetek?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Van lehetőség, hogy egy CWM ből telepíthető romból telepítés nélkül megtudjuk milyen nyelvek vannak benne? -
csongi
veterán
Sziasztok!
4.4 androidnál, hogy lehet bekapcsolni az USb hiba keresést? -
csongi
veterán
-
csongi
veterán
Leírom a recowerim
reboot system now
apply update form adb Ha ezt indítom elkezd törölni de semmi nem történik 10 percig vártam
appy update from casch
wipe data/factory reset ez megvolt
wipe cacha partition ez is volt
beckup user data
restore user datHa sdcardot nyitom meg, csak a mappákat látom, de semmi indító fájl vagy ilyesmi.
Bármelyikre nyomom meg a bekapcsoló gombot, azt írja nincs parancs[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
-
csongi
veterán
Sziasztok!
ICS 4,0,4-be hogyan lehet a beérkező sms-et a memória kártyára menteni? -
csongi
veterán
Sziasztok!
Vásároltam egy Ata 5 telefont. Gyárilag Go lancher van rajta. Most nem futtatom, de uninstalálni nem tudom.
Mit lehet tenni ilyenkor? Nem szeretném használni a Go lanchert.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!