-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Megnézem és egyik mappában sem hagyott maga után semmilyen fájlt sem
Necc - Hogy lehet az ,hogy nincs elég hely? Alig van telepítve pár alkalmazás.
Azóta hogy ezt nem akarta telepíteni már feltettem 3 másik appot minden gond nélkül.
Egyébként volt fent egy kisebb app, amit nem használtam semmire és kitöröltem újraindítottam a telefont és most sikeresen települt a powerAmpEzt most nagyon nem értem
-
Necc
addikt
Nem, mert az alkalmazasok ugy vannak megirva, hogy az /mnt/sdcard-ba irjak az allomanyukat, es ezt nem lehet megvaltoztatni.
Ez van, itt tartunk a 21. szazadban ahol a sok atomhulye miatt igy le kellett degradalni az alkalmazasokat, hogy meg telepitesi utvonalat se valaszthat az ember, mert a parasztok 95%-anak halvany lila fingja sincs arrol, hogy mi is az, es ha feldobna egy ilyen opciot a program a keveske 5% ember oromere, a maradek 95% azonnal elkezene hapogni, meg baszogatni a supportot/nyilvanos forumokat, hogy "ez most mi" "most mit kell csinaljak" meg hasonlo, a jozan paraszti esz es IQ teljes hianyat sugarzo postok/ticketek formajaban.
Mondjuk errol a helyzetrol reszben a kugli is tehet, amiert nem kototte az ebet a karohoz, es jelenleg ott tartunk, hogy minden gyarto teljesen szabadon hatarozhatja meg a particiok/memoriakartyak eleresi utvonalat, es nincs mod az API-ban ahoz, hogy az alkalmazas bekerje ezeket az adatokat.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
Nem a 2GB-os /data particio helyevel van a bajom, hanem a fix 3.75GB /mnt/sdcard a probema, ezt pedig nem lehet symlinkelgetni a hulye ostoba FASZ32... vagyis FAT32 fajlrendszer miatt
De ha beragok akkor ugyis szetturom a konfigot, es ide mountolom a kulso memoriakartyat, es nem fog erdekelni hogy nem fogom tudni pendrive-kent hasznalni a mobilt.
Egyelore a hivatalos ICS megjelenesere varok, valamint arra hogy megvaltozik-e vele a helyzet.
-
Necc
addikt
ext3/4 -re formaztad, de a script ext2-kent probalja beolvasni a particiot. Ha nem irtak meg "hulyebiztosra" a rendszert, ez egy lehetseges hibaforras.
A kovetkezok elvegzeset javaslom, egyszerre csak egyet, ne az osszeset!
1) parancssorba:
su
./system/etc/init.d/11link2sd
Valami hibat ki kell hogy dobjon.
2) probald meg ext2-re formazni az emlitett particiot es ugy probald ki
3) ird at a scriptben az ext2 -t ext3 vagy ext4 -re
4) pontosan latnom kellene a scriptet, a vege le van vagva, hatha abbol kiindulva tudok valamit meg okozniYo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
Nincs a kernelednek init.d supportja, vagy nem tudja elhelyezni a szukseges scriptet a /system/etc/init.d mappaba, ezert tortent az ami: nem tudta a rendszer boot folyaman felmountolni -> "eltunt".
Nehany esetben meg kell arrol is gyozodni, hogy tamogatja-e a kernel az ext2 -nel ujabb particiok kezeleset, ugy mint ext3/4. Ha ezek egyikere formazod a particiot, de azt a kernel nem tamogatja (az ext2-t minden linux kernel tamogatja), akkor se fog mukodni a tortenet.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
100% kudarc, recovery-bol kellett visszarantanom a rendszert annyira kivegeztem.
Egyszeruen nem hajlando bemountolni a memoriat, ha nem vfat-ra van formazva, de ennek ellenere sikerult osszehoznom, kezi mounttal meg nehany rendszervaltozo felulirasaval, stb, es megis osszeomlott a rendszer (hihetetlenul belassult, lagtenger, akadasok, percekig nem reagalt semmire, wifi allandoan szetkapcsolt), pedig tenyleg csak azokat a dolgokat modositottam ami a mountolassal kapcsolatos.
Futottam mar ilyenbe korabban, es akkor az volt a gond, hogy nehany driverbe ugymond "hardcode"-olva volt a vfat rendszerrel valo mukodes, es olyan abnormalis jelensegek jottek elo, hogy pl. a kameraval felvett kepek/videok nem mentodtek le, de ilyennel hogy a rendszer brutalisan belassul, csak most futottam eloszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával