-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz janakbacsi #49902 üzenetére
Szia! December eleje óta nálam sem megy a revolut, csak úgy, hogy ha előbb teszem fel és lakom be, mint root-olom. De ha már fentvan és törlöd a ksut akkor is beenged, utána meg mehet vissza a ksu még restart sem kell(crdroid vonalon legalábbis). Többi alkalmazással nincs gond.
Másik rom (MistOS), de valahol ide kapcsolódik az én kérdésem is mert szintén revolut, de más üzenet: "custom firmware detected". Ez akkor jön elő, ha már a root-olt kiírást eltüntettem Ennél a romnál van beépített integrity frissítés amivel szintén el lehet érni az összes másik appnál hogy ne problémázzon, kivéve a revoult. Amire a dev. rámutatott hogy van beépítve még PIF json tallozó amibe bekéne tegyem a pif-em. Ennek az összerakásával van értelme mókolni és ha igen van upto date módja/leírása? Amiket találtam már nagyrészt archiváltak
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ukrajnai háború
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dolce Gusto
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...