Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klampfer
tag
válasz zedok #112539 üzenetére
Sziasztok,
Páran írták rám Ulefone Paris tapasztalatok kapcsán.
Nem vagyok nagy tesztelő, laikus véleményem van amit szívesen megosztok veletek ahogy a korábbi hozzáoszlásban is annak fényében, hogy ezek a telefonjaim voltak korábban és ezekkel tudom összehasonlítani: Nokia 625, Coolpad F1, Xperia Z.Összeszerelés minősége, felhasznált anyagok példásak, minden igényt kielégít! A fém keret érzetre is masszív, a korábbi telefonjaimhoz képes is elég vékony maga a készülék.
GPS példás, 5-6 másodperc után talál holdat, 17 holddat fog általában ami ~2m pontosságot jelent, hibátlan!
Első használatbavétel után 2 frissítés is települt, első teszteknél irt sárgás kijelző vagy folt a képernyőn (hogy a frissítés miatt-e) de nem tapasztalható, minden szögben szép képet ad. 720x1280 ha jol emlékszem, nem fulHD de így is hibátlan, illetve reménykedtem, hogy kedvező lesz akkuidő kapcsán a kisebb felbontás.
WIFI jellel sincs baj, jól veszi és stabilan a jelet, nem rosszabb a korábbi telefonjaimnál (lásd fent)
Jellemzően üzletire használom és nem játszok, néhány erőforrás igényesebb alkalmazásnál (pl..mission planner) tud melegedni a készülék hátlapja, de nem vészes..
Android Stock 5.1 egy egyedi skinnel illetve menüből simán visszaállítható a default skin is. Teszi a dolgát, még semmi sem állt le, minden gördülékenyen fut, egy deka tyúklábas alkalmazás sincs rajta szerencsére... (Root és gyári rendszer már Needromon is elérhető)
És akkor a feketeleves:
Kamera: korábban tettem fel két mintaképet, nem rossz és vállalható, de a híresen jó képeket készítő Sony és coolpad mellett bőven elmarad. Viszont Ule Blogon a gyártó írta, hogy tudja hogy a kamera a gyenge pont jelenleg és szoftveres hiba, dolgoznak a javításon és a következő frissítés sokat orvosol majd a minőségi gondokon,.. A videók hibátlanok, azokkal nincs gond minőségben, talán kicsit laggol de nem rossz!
és a számomra igazi gyenge pont az a 2250-es akku... Sajna 1 közepes nap kb 2 óra telefonálás (Wifi, Bt. 4G bekapcsolva) kb 3 óra képernyőhasználattal vége az aksinak... Ez sajna ennyi...
Ha bármire kíváncsiak vagytok, konkrétan kérdezzetek rá, summa kb ennyit tudok általánosságban összeírni a telorol..
-----------------------------------------------------------------------------------
Szia!
Esetleg tudnál írni pár sorban az ulefone parisról?
Milyen véleménnyel vagy róla? Mik a tapasztalatok eddig vele?
Akkuidő milyen?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
klampfer
tag
válasz klampfer #112652 üzenetére
Ulefone Paris képek:
Hozzáértők kérem véleményezzék, minden kép default beállítással készült..
http://kepkezelo.com/images/u5tt41s56vye8m18ce99.jpg
http://kepkezelo.com/images/5zf1fwamkmx00dqaw6yf.jpg[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
Dr. Romano
veterán
válasz sexymusprime #112655 üzenetére
Ezek akkora kamuk hogy a pofám leszakad, azt nem értem miért csak 699$, akkor már miért nem 5400$
@Mindenki:
Egyékbént meg a három közül melyik legyen?
- THL T6C
- DOOGEE X5
- OUKITEL U7 PROAmi fontos. Hívás és kamera minősége, akku üzemidő.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
berek21
őstag
-
GIJoe
addikt
válasz sexymusprime #112655 üzenetére
Én 50$t se adnék érte...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz cappa72 #112659 üzenetére
Esetleg majd egy meizu pro 5 mini (bár az ára nem túl felhasználó barát, de lesz benne craft)
Sőt, ha jól emlékszem az előzetes beharangozókban arról volt szó, hogy az S4 5" alatt lesz.
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
pados
csendes tag
Hali.
Szereztem egy android 4.2.2 telót (MTK6572 Dual core), csak nem tudok vele kommunikálni pc-ről.
Semmi komoly, csak pl telefonszámokat szeretnék rátölteni a régiről (ősrégi samsung).
Tudna valaki valami progit javasolni, ami nem gyártófüggő? mint pl a samsung kies, ami csak samsunggal megy.(esetleg az összefoglalóban a topik elején valamelyik progi?)
USB háttértárnak látom, a telót, fényképeket meg zenét tudok le-feltölteni, de a tel.számokat nem tudom, hová kéne másolni.
Egy daxian w189-ről beszélek.
A segítséget előre is köszönöm.
(remélem nem szomorítotok el, hogy ez nem megoldható) -
csampei
senior tag
válasz bl1zzOne #112664 üzenetére
Elvileg van benne led,mert még csak egyszer láttam működni Amúgy én kettőt rendeltem a kettő volt 76000Ft.de a gyorsabb szállítással.
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
aytukabozs
addikt
andoid telefonszám importálás?
őőőő gooogle fiók?
ja? hogy a samu még butafon? ok, nem szóltam[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
hevizms
addikt
Urak!
Meizu M2(nem a note) kamerában jó?
Vagy mi lenne ilyen árban vagy még valamivel drágábban(cakkpakk 200 dodóig)ami kamerában jó és nem nagyobb mint 5"?
Most ez a teló 130 dodó Gearbest eu raktárból.
Nem tűnik drágának egyáltalán. -
nagyúr
válasz aytukabozs #112669 üzenetére
Nem mindenki szinkronizál a google fiókkal, ezt ne feledjük. Még ha doridfont használ, akkor sem.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
törölt tag
-
gabesz468
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre, illetve tanácsra lenne szükségem telefonvásárlás terén. Kinéztem egy Xiaomi redmi 2 pro telefont (2GB RAM változat). Nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Van-e esetleg valaki, akinek van ilyen készüléke? Mik a tapasztalatok? Megbízható, nem dobálja el a hálózatot/térerőt?
Vidéki Vodafone-s ügyfél vagyok, így kicsit aggódok, hogy hoppon maradok.
Előre is köszönöm! -
klampfer
tag
válasz GIJoe #112680 üzenetére
Hi!
ÖÖÖ bocsi, Xperia S-volt, nem Z (bár nézegettem anno a Z-t is, de régen volt...) Elnézést, rosszul emlékeztem...
Ez mellett vállalom, nem vágom a fényképészetet és sima user vagyok de az Xperia S-sel tényleg nagyon szép képek készültek... Mondjuk az késő délutánra 0-ra tudott merülni
A Coolpad F1 képei is nagyon jók, de az Xperia S volt és lenne számomra ma is etalon fényképek terénEsetleg a korábban linkelt Paris képek kapcsán hozzáértők írhatnának pár gondolatot... kíváncsi lennék ők milyennek látják..
TeXaseee én pedig köszönöm, hogy megköszönted és szívesen Ha valakit érdekel még valamilyen részlet Ulefone Paris kapcsán, nyugodtan írjon.
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
nimfas
addikt
válasz tibcsi0407 #112609 üzenetére
Mlais M7 plus magyar topic van? Vagy csak én nem találom...
-
b0bcat
addikt
válasz bl1zzOne #112683 üzenetére
Mit értesz "rendkívül gyenge" alatt? Négy különböző Mlais járt nálam eddig, és egyiknek sem volt semmi gond a kijelzőjével. Mindegyik minőségi IPS kijelző volt.
Olvastam arról, hogy egyes M52 modelleknél foltosodott a kijelző, de én nem tapasztaltam ilyet.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
MODERÁTOR
-
-
hevizms
addikt
Üdv urak.
Erre esetleg lenne valami válasz vagy nagy hülyeséget kérdeztem? -
tozso76
aktív tag
válasz cappa72 #112661 üzenetére
Miota keresek egy ilyen meretekkel rendelkezo telefont?.. Bar, a JYs4 sokkal baratibbra van arazva. Igen "kicsit" erosebb a Miezu hw-ileg. Hihehtetlen hogy, miert nem ontjak a kinai gyartok a 4,7" meretet. Volt egy ido amikor naponta kerestem ra a google-val a JYs4 szora. Hatha elstartolt.... Most meg itt van a 300-400$-os alternativa.
-
gabesz468
csendes tag
válasz aytukabozs #112678 üzenetére
Köszi!
Valahogy az a topic elkerülte a figyelmemet...xD
Köszönöm a linket! -
b0bcat
addikt
válasz bl1zzOne #112687 üzenetére
Nem vitatom, hogy lehetett ilyen gond egyes készülékekkel, de azért ebből azt a következtetést levonni, hogy nem érdemes Mlais-t venni, mert "általában" rossz minőségű kijelzőket használnak, szerintem finoman szólva is túlzás.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
A texasi
aktív tag
-
nyisziati
veterán
válasz csampei #112650 üzenetére
NOD 32 figyelmeztető ablakot dobott fel a linkedre és blokkolta a letöltést.
"Potentially unwanted content found
This page is identified as potentially unwanted. Show URL
This web page is on the list of websites with dubious reputation or websites with potentially unwanted content.
▪ Report an incorrectly blocked page
Proceed to the site
Go Back
Open ESET Knowledgebase | www.eset.com" -
nyisziati
veterán
válasz Outlander #112698 üzenetére
Oké, törlöm. Linkeld légyszíves az általad fejlesztett, olcsóbb, díjnyertes vírusirtót, ami mögött hasznosabb adatbázis áll.
Egyébként több, mint 10 éve használom, és abszolút vírusmentes a gépem. Többek közt azért, mert elkerülöm a gyanús oldalakat. De ha te máshogy csinálod, az a te ügyed.
-
Outlander
addikt
válasz nyisziati #112699 üzenetére
Miért kéne nekem fejleszteni?
De egyébként, vírusírtó topik.
Sok jó vírusírtó van, a nod32 valamikor a 2.50-es verziónál volt utoljára használható.Ha szerinted a zippyshare gyanús oldal... akkor a péhát se látogasd, itt legalább 3x annyi a gyanús dolog.
De ez itt off...
Sem az oldal, sem a zip fájl, nem vírusos, a nod32 hibája, h "mindent" annak gondol, de közben a valódi vírusokat/spywareket meg simán beengedi...ui: mondjuk ki mit szeret... kár is volt belefolyni, a lényeg h itt a noddal van hiba, vedd lentebb, tedd be kivételbe, kapcsold ki addig stb stb stb.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest