Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz instantwater #42980 üzenetére
... és általánosságban a mobillal fényképezés témához:
No, én is hasonlóra gondoltam, mert, ha van olyan kiegészítő 10-20 dollárért, akkor semmi gond, simán megveszem a telót és hozzá a kiegészítőt, hogy normális képet tudjak csinálni, de laikusként félek attól, hogy egy ilyen kiegészítő nem biztos, hogy orvosolni tudja a problémát...
Pl, ez nekem nagyon bejön(ne, ha lesz ahhoz a telóhoz, amit kinézek:
Egyáltalán hol és hogyan lehet rákeresni az ilyen kiegészítő kütyükre a neten, mert legtöbbször csak a flip, és case jönnek be, ami ebből a szempontból teljesen érdektelen...(#42982) tarat
Ezzel azt akartad mondani, hogy a RunKeeper GPS program használata orvosolhatja az MTK procis kínai telók GPS betegségét?
+1 kérdés
Akkor, ha én 5, 5,5, illetve 6, vagy 6,5 colos telókban gondolkozom, akkor csak mtk6589T -s telókat nézegessek?[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz pChriss #42993 üzenetére
Ha teheted, menj be egy Media Markt üzletbe. Az Örs vezér téri Árkádban van kiállítva XPERIA Z, az 1-2mm híján megegyezik a P780-al.
Nekem picit elvettem a kedvem...
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
cromex
aktív tag
Sziasztok,
Lehet 100$ körül értelmes, használható telefont rendelni, ami megfelel egy általános felhasználáshoz?
-
andatti
senior tag
válasz cromex #43006 üzenetére
100 $ alattiak, (csökkenő)
100$ felett, (növekvő)
Ajánlott márkák: Lenovo, ZTE, Jiayu, Thl, esetleg Cubot, Zopo, -
KTU
addikt
-
gg72
veterán
A Tronsmart TS7 4GB-os változatán van hátul felirat, ha ez valakit érdekel: [link]
-
-
spileraaa
senior tag
Na megrendeltem innen [link] $114.85 ... kivancsi vagyok milyen gyors lesz ... innen ez az elso rendelesem ... majusban innen http://www.tmallbox.com rendeltem es kb 23 nap volt meg ide ert Romaniaba
ui:2 napja kerdeztem mi a kulombseg a ket link kozt vegul rajotem az egyik orosz verzio meg jo hogy nem azt rendeltem
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
instantwater
addikt
Csak én kattantam rá ennyire a NEO N003 ra?
-
gjoe
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz instantwater #43014 üzenetére
Szerintem rohadt drága egy pl cubot gt99hez képest és ahogy nézem a nagyobb aksit meg a tégla nagyságon kivül nem sokkal jobb nála!
Akkor én mást nézek?
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
pChriss
tag
válasz AsusBoy #42997 üzenetére
Az 5"-os merettel nem lenne problemam, elegge sok s4-est tapiztam mar, meg van a kozelemben concorde 5700as, ami viszont mar tenyleg oriasi, ezert dontottem az 5" mellett.
A neo viszont kecsegteto ajanlat, foleg a yamaha hangchip miatt, de ott meg az 1Giga ramot keveslem, foleg ugy h tesztkepeken ilyen ~150mb szabadot latni mindenutt...
Szemezek meg a voto x2-vel, ami elvileg umi x2 klon, de nem igazan talalok belole feheren kivul mast.
Elegge megbonyolitom a sajat eletem, vagy csak tul nagy a valasztek
Apropo meg egy kerdes, 1 vs 2 Gb? Jelenleg sxs-t hasznalok, neha keves az 1GbIgen, szerintem is... "P10 ds "
-
chab7
addikt
válasz instantwater #43017 üzenetére
Nekem még mindig P780 lenne ha tudnék venni
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
ZsoAce
tag
Sziasztok!
Jiayu G2 telefonom van.
Van arra valami alkalmazás, hogy minden esetben a hanghívásra alkalmazott SIM legyen az elsődleges, azaz folyamatos netezés, pl. letöltés közben is elérhető maradjak? Tehát inkább szakítsa meg a net kapcsolatot, és fogadja a hívást?
Mondjuk szerintem nem igazán lehet ezt szoftveresen megoldani, de hátha. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz pChriss #43018 üzenetére
Hogy meg egyszerűbb legyen:
MHL nincs, de van helyette NFC.
[FAEA F2 : $216.68
]Ugyanez T-s procival, nagyobb tárral [F2S : $249.99]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
anonym1s
őstag
válasz Crytek #43016 üzenetére
Hali.
Nem a legjobb helyen nezed. Itt 260 dollar a 2GB/32GB valtozat.
En is ilyet akartam, de aztan olvastam hogy mar majus ota igergetik a megjelenest, de azota is csak elorendeles van, igy lemondtam rola.
Aztan amikor olvastam hogy ezeknek az mtk processzoroknak kisse sok a full hd kijelzo, nem is bantam hogy nem vartam ra -
törölt tag
Valaki tudna segíteni nekem S3 vagy S3 mini clon érdekelne magyar menüvel dual sim kivitelben,láttam több gyártótól is és némelyik nagyon hasonlít az eredetihez,legalább 2 magos , 1GB RAM legyen és min HD kijelzős valaki tudna segíteni honnan érdemes venni és milyet,esetleg egy kis jutalék ellenében ha tudna a vásárlásban segíteni az nagyon jó lenne
-
BigZolo
csendes tag
-
Dexter-2000
őstag
max 4,3"-os duos telefon lesz a közel jövőben amire érdemes várni?
galaxy core vagy a fölötti kategóriára gondolokSzép napot!
-
veterán
válasz AsusBoy #43000 üzenetére
Ha nem is keresel vissza a fórumban, hogy megtudd, hogy a méretadat a minideal-en elírás, de ránézel a készülék képére, már abból is látható, hogy 5" kijelzőnél téves a méretadat.
Persze nem azt akarom, hogy minden adatot mindig ellenőrizz le, csak ez így a rajzzal sajnos elég megtévesztő lett..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
nagyúr
válasz greyslay #43031 üzenetére
Root lehetőségek hirtelen:
1, Bin4ry root
2, cwm+root.zip (cwm felrakása pl sasa311 leírása alapján, ahol csak a recovery-t kell bepipáni és kiválasztani a sajátodat)
3, MtkDroidTools-szal.
4, autoroot.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
RVR400
veterán
-
madrac
senior tag
válasz cappa72 #43032 üzenetére
Van még egy ilyen kényelmes opció is, talán érdemes kipróbálni:
[ROOT] Framaroot, a one-click apk to root some devices -
RVR400
veterán
Rendeltem 4 dollárért egy "manufacturer refurbished" microSIM vágót 4 adapterrel, kaptam hozzá 6 db-ot. Már meg is vágtam a vodás kártyámat, adapterrel betoltam, teljesen hibátlan.
-
Pyroo89
tag
Innen rendelt már valaki? [Fake lenne?]
[ Szerkesztve ]
Ha a minőséget adottnak vesszük, az időpont mindig bizonytalanná válik. Note 4 > S7 Edge>S9+
-
Gyuc
aktív tag
Ha már annyira fikazva van a TS7 legyen egy kis pozitívuma is...A GPSt ma teszteltem SYGIC-al és szerintem nagyon gyors...gyorsan talál jelet és szinte méter pontosan jelzett az autóval megtett útvonalon.
-
Crytek
nagyúr
Na eldölt én ilyen mtchipes fost nem veszek soha.
Cubot GT99 GPS-e nemhogy szar hanem hogy nincs állok mint a hülye a hegytetőn hogy még véletlenül se árnyékolja semmi 15 percig és a Runstar Free progi nem fog jelet.
Mellérakom az LG2X-et és 7-9 másodperc alatt fogja a jelet.Le a kínai szarokkal
-
GZoli7
senior tag
válasz KurtCobain #43043 üzenetére
Amennyiben a szövegértés és a helyesírás szinkronban van, akkor nem hiszem
-
csampei
senior tag
válasz Crytek #43042 üzenetére
Nem feltétlen a készülék hibája!Lehet a romnak is gondja!Speciel nekem is volt LG O2x-em és bizony a 4.0.4-el 7-9sec a műhód,a 2.3.4-el meg nem talált semmit....Én elsőkörben az első hsz alapján megcsinálnám a GPS élesítést a Emode menüben,és a leírtak szerint,,második körben egy romcsere,vagy factori reset,és csak utána temetném el a készüléket.Szerintem ezeket próbáld meg.
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
Crytek
nagyúr
Pár db Cubot GT99 kép Szemet kiégető napsütésben!
-
lexter00
őstag
Lenovo A830 vagy JIayu G3S?
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest