Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Nem, nem a belenyúlás az oka. Ennyi erővel a HTC, a Motorola, a Samsung és mindenki aki hozzányúlt az AOSP kódhoz, gondban lehetne.
Ezeket a telefonokat a kínai piacra / kínai fejlesztők készítik, ott meg a tartalomszűrés miatt nem elérhető a Google Market, van helyette kici kínai Market.[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
hungobungo
senior tag
V970 custom recovery és rom csere, minden egy helyen:
http://www.mediafire.com/?jjm5xaj7s0x0a
Raktam bele magyar és angol leírást is. Az "eredeti" és a magyar custom rom is elérhető.
Ha kérdés lenne szóljatok. Egy hibája van, a gyári böngésző néha bezárul magától. Használjatok helyette pl. Chrome-ot!
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
beers
addikt
válasz hungobungo #5004 üzenetére
Köszi, biztos sokaknak jól fog jönni!
Egyébként mennyi ideig tart az általad lefordított cuccost belekeszkábálni egy romba?M&N
-
-
hungobungo
senior tag
Hát... most már összeállt egy többé-kevésbé működő recept:
Első körben ráengedem a BART-ot a zippelt romra (Rom Translation menü):
- kiválasztom az ICS ágat,
- megadom neki a forrás zip-et, aztán az én helyi repository-mat (nyelvi fájlokat tartalmazó könyvtáramat),
- ezután megvárom míg végez, és megnézem a logot. Amiket magától meg tudott csinálni, az már működőképes lesz, viszont lesz néhány APK, amiknél elszáll, pl:[25.08.2012 09.48.12] [ I ] Decompiling file: Contacts.apk - OK
[25.08.2012 09.48.12] [ I ] Copying translation for Contacts.apk - OK
[25.08.2012 09.48.12] [ E ] Error executing programm. Exitcode = 1
[25.08.2012 09.48.12] [ E ] Building file: Contacts.apk - Fail
[25.08.2012 09.48.12] [ I ] ----------------------------------------------------(ezeket változtatás nélkül belerakja a módosított csomagba).
- ezeket egyenként kell visszafejteni, ehhez is már a Bart-ot használom (Single File menü) , de úgy, hogy mindig telepítem a framework fájlokat visszafejtés előtt (framework-res.apk, mediatek-res.apk, SystemUI.apk).
- A visszafejtett könyvtár tartalmát átrakom apkchanger-be, ott rakom bele a nyelvi cuccokat, és ezt forgatom be újra (nekem ez vált be). A javított APK-kat bele rakom a BART által előállított APK-ba, és CWM-mel simán lehet frissíteni (az nem törődik azzal, hogy aá lett-e írva a frissítés). A CWM frissítés után érdemes dalvik cache-t kitörölni.- kb. 1-2 óra alatt megvan így egy működő rom.
Pesze a lényeg, hogy azonos build-ből származó magyarított apk fájlokat kapjunk (\system\apps, \system\framework könyvtáraiban levő apk-k).
Ezeket CWM nélkül is be lehet másolni, csak figyelni kell néhány dologra, ha nem akarjuk, hogy másolás közben induljon újra a teló, mert akkor állandóan újraindulás lehet a vége.
Szóval a root-ság feltétel, CWM nem kell ahhoz, hogy saját magyar romunk lehessen.[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
-
DJGABI
addikt
Na tegnap kb ilyesmire gondoltam:
[X299i] és szerintem még így is van rajta minimális hasznuk, azért ők se hülyék hogy veszteségesen árulják. ROM kevéske, kamera gondolom gáz, az IPS kijelzőt se nagyon akarom elhinni, vagy ingyen osztogatják arrafelé hogy minden második készülékbe az kerül. De ennyiért ez brutális. Több mint fél éve a használt de garis Blade-m picit vettem csak olcsóbban itthon...
szerk: sőt 79,84$[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
robit1973
aktív tag
válasz hungobungo #5008 üzenetére
V1277 gyári rom ( nem zippelt ) magyarítását esetleg meg tudnád csinálni? Persze nem ingyen kérném!
-
berigazek
őstag
Tisztelt Társak!
Ma begurultam és csináltam egy Gyári Visszaállítást és lássanak csodát,elindult 2 percen belül a GPS és azóta 4-szer próbáltam ki 4 óra alatt.
Utána 2 és fél órát ment egyfolytában rajta az Igo-val amíg az az akksi lemerült.Így azt is leteszteltem,hogy folyamatos GPS mellett meddig bírja ki és le a kalappal
Volt amikor 2,volt 5 és volt 13 perc is,hogy a városban jelet fogott.
Kint a mezőn gyorsabb volt,lehet,hogy nem bírja a nagyvárost Lehet,hogy egy új ROM ráhúzás megoldaná a GPS dolgot!De én ilyennel nem foglalkozom...OFF:
Atttól függetlenül még eladó,azért az ok miatt amit írtam nektek!,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
barobag
csendes tag
válasz hungobungo #5008 üzenetére
Szia HUNGOBUNGO!
Nincs valami tipped a ZP 100re feltelepített SGS3 rom (HK revolution) altt a led fényerejének növelése ügyében. Sajnálatos módon kb ua. a helyzet mint a gyári 4.0-nál , minthogy elég haloványan pislákol szegényke. Miklosandras megpróbálta feltenni az orosz javító pach-et, de meghalt tőle a telefon. Nincs valami ötleted (esetleg már kész megoldásod)
Ha Novicsok bele tudna esetleg szólni, vagy más aki ott van a TOP-on, azt esetleg szívesen vennék!
Az "artisták" nevében előre is köszönöm!! -
smilecat
aktív tag
etotalk írta:
etotalk.com
ThL W3 3G WCDMA Dual Sim 4.5"HD(1280X720) Android4.0 MT6577 1.0GHz in stockakit esetleg érdekel.
-
Novicsok
tag
válasz barobag #5013 üzenetére
Kösz a bizalmat, de én csak egy Novicsok=Újonc vagyok (orosz szó), és nem értek hozzá. Viszont angolul és oroszul beszélek, (gépész)mérnökember lévén a leírt dolgokat precízen végre tudom hajtani. Szerjózsa dolgait így pakolásztam fel a ZP100-ra, kifogástalanul működik, a 2.3.6.
Most gondolkodom, hogy Kantonban vagy Senycsenben 2 hét múlva mit vegyek, hiszen a légi utasforgalomban kb. 430 EUR behozatal vám és áfa mentes.
Meg utána hova tegyem a kiváló ZP100-at. -
barobag
csendes tag
válasz Novicsok #5016 üzenetére
Szia "ÚJONC"
Mindig nagy kedvvel olvasom a hozzászólásaidat, tudod olyan jó velősek.Én szintén mérnökember révén nem rendelkezem ezekkel a jó tulajdonságokkal =(gének?, iskola? valami más?). Eddig én is cepexa párti voltam (a te jóvoltadból) de ezaz SGS 3 tényleg jó, na OK a ledet leszámítva!
Ezzel együtt tudok élni, de azért mégis próbálkozok, hátha valaki volt olyan elvetemült mondjuk mint miklosandras.Ha kínába mész, jó utat, jó válogatást és jó választékot kívánok neked, de nekem akkor is "csak" ZP 100 marad, amely szerintem lassan korszakos darabnak tekinthető.
Ennek a fórumnak sztem legalább a 15 %-a kifejezetten ezzel foglalkozik, ami szép számnak nevezhető.
Tehát ha új telcsit veszel, akkor egyrészt irigy leszek rád, másrészt sajnálom, hogy elvesztünk egy kiváló ZP 100-as gurut és cepexa szakértőt és vele együtt sok-sok orosz információt.
Még egyszer jó utat és kösz az eddig i munkásságod (ez a minuimum amit tehettem érted) -
Action01
csendes tag
Tud valaki esetleg valamit a Alcatel 997D Mo-i megjelenéséről. A Google a barátom de most nem találtam rá választ.
-
DJGABI
addikt
Tényleg csak ilyen "közvetítő" oldal mint az aliexpress. [link] Ezzel az oldallal van kapcsolatban [link], ők lefordítják a termékeket + supportot adnak. Rá kéne kérdezni van-e raktáron, aztán hajrá
Meg is van az eredeti hirdetés: [link]
MisterTao: Get 5% OFF Your Order. Simply use "admin" as recommender when you registering or do checkout.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Az utolsó, Taobao-s linken van egy videó, talán abban mutatja, de nem az igazi a sávszél a kínai nagy tűzfal másik oldaláról. Magyar nyelvre sztem minimális az esély, de hungobongo leírása alapján már simán nekiállnék. Ezúton is köszönet.
[ Szerkesztve ]
-
ouzohuto
senior tag
A videó alapján nagyon jó!Csak az aksi ami elrémiszt, de attól függetlenül... le a kalappal!
XiaomI RedmI Note|||
-
-
kugli81
aktív tag
perendeltem a g2 pluszt a fastcardtech-től......
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
gg72
veterán
Nekem már válaszoltak is. Azt a speckós változtatást is ki kellene deríteni még.
Support Google Store? --- yes
English (United States);
English (United Kingdom);
French;
Italian;
German;
Spanish;
Dutch;
Japanese;
Chinese (Traditional)
Chinese (simplified);
Portuguese (Brazil);
Russian;
Turkish;
Polish;
Finnish;
Swedish;
Danish;
Hungarian;
Slovenian;
Lithuanian;
Thai;
Vietnamese;
Catalan;
Slovak;
Romanian;
Greek
Croatia;
Bulgarian;
Czech;
Serbian;
Estonian;
Ukrainian;
Latvian;
Icelandic;
Hindi;
Tagalog[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Amokbuy-nak kb. 100db Zopo ZP900 telefonja van raktáron, ha valakit érdekel.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
Justin azt mondja, hogy ő rootolni tudja a telefont, ha kérik tőle.
Rendelt már valaki ZP900-at?"Please state the nature of the medical emergency!"
-
kugli81
aktív tag
sok vmi 23x dolcsi.
Rafináltak szép az ár ami ki van irva csak +20 az 1gb ram tehát a +-t meg kell fizetni
+szállitás 3x dolcsi gyorsan itt legyen .. igy már 200 felett vagyok meg a paypal meg vmi doboz stb mire odafigyeltem már nem annyi volt amennyivel számoltamGigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
nagyúr
Eljött a mai nap dilemmája (dilem-ma, remélem nem lesz dilem-holnap...)
Alcatel 997D - Mtk6577, 512RAM, 480x800 (480x765 igazából) - Eu-ból ~220€
HuaWei U8825D - Qualcomm MSM8225; Cortex A5 dual core, 1.0GHz, Adreno203, 512RAM - Cn - 180SUD
ZTE V970 - Mtk6577, 1G RAM, 540x960, Cn - 190USD
Tudom, azt rendelem meg, amelyiket akarom, de hát egy hirtelen vélemény valakitől...
Cappa.
remélem a zte-t fogjátok javasolni
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Siendor
csendes tag
válasz cappa72 #5038 üzenetére
A ZTE V970. 185USD az amokon, amire még ha esetleg áfát is kéne fizetni, akkor is csak 235 USD ami kb. 180-190 EUR, és nem 220!
Épp most rendelem meg én is
Egyébként megaLOL: [link] Ez egy hozzá való tok. Ki fedez fel a furcsaságot a tok gyári képein?
Egyébként elég ocsmány tok, de szerencsére van másféle is...[ Szerkesztve ]
-= by Siendor =-
-
Novicsok
tag
válasz hungobungo #4993 üzenetére
Csak az a gond, hogy pl. Szerjózsa olyan speciális szlenget beszél és ír, hogy még aki tud oroszul, annak is nehéz megérteni. A gépi fordító itt teljesen félrefordít.
-
DJGABI
addikt
Szintúgy kaptam választ, rákérdeztem van-e raktáron meg az elején lévő szövegre. Ezt írták:
"thanks for your message, we just ask the seller for you, the item is not in stock, and the information is subject to the following description, if any need, please contact us any time"
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz ouzohuto #5047 üzenetére
Ne legyünk ennyire negatívak, hiszen a hirdetésben írták: "Repülőgép-hordozó elérte X299i top 10 eladási felsorolt pontok" Meg 9 review van már róla..
Persze simán lehet kamu, én ellevelezgetek velük, az nem kerül semmibe, meg ha rendelném is, a paypalos védelem gondolom itt is áll.
-
hungobungo
senior tag
Én tegnap itt olvastam először erről az MIXESHOP oldalról. Gyanúsan olcsó árak, nincs support fórum, a hozzászólásokból havonta 10 született, a legutolsó 10 napja.
A belinkelt X299i telefon ára miatt már szinte biztos, hogy átverés az oldal, biztosan nem merném ott megrendelni semmimet sem.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz hungobungo #5049 üzenetére
De mi nem a Mixeshop-ról beszélünk, hanem erről: [link]
Nem mintha ez megbízhatóbbnak tűnne...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest