Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tboy93 #88000 üzenetére
Itt vannak mind a 10-en akik rendelkeznek ilyen készülékkel
Bocs magas labda volt, nem tudtam nem leütni -
Upo
addikt
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
rebuilt
tag
Ha már eladtad amit hirdettél vedd a fáradtságot és írd oda hogy ELKELT vagy akár törölheted is.Mind a ketten jobban járunk!!!;
-
boroskóla
csendes tag
Mi a véleményetek, Doogee DG550-ben, vagy Leagoo Lead1-ben érdemes gondolkodni, ha 5,5 coll, HD felbontás, sarkított design, viszonylag olcsó ár az elvárás? Semmi játék, semmi Fészbúk és egyéb közösség, nem fontos a fényképező, de lenne Skype, Viber és elég sok netezés na meg néha online tv-nézés.
Ha nem, akkor mit ajánlanátok? -
-
djapor96
senior tag
Valahol árulják már a Lenovo Vibe x2-t?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
ricshz
csendes tag
Sziasztok
Telefon vásárlása előtt állok,de nem tudok dönteni. amit szeretnék: dual sim, 6-6.44", netezésre,filmezésre, zenehallgatásra is használnám. A kamera nem szempont. Volt egy concorde 6500asom, de 3 hónap alatt 3-4 hetet volt nálam.(Abban reménykedem, hogy pont én voltam az az 1... Töltés közben ghost touch, töltés közben nem értették amit mondok, 2hete meg már tölteni se tudtam a telefont se gépről se hálózatról.) Mindezek ellenére legjobban a 6500+al szemezgetek, ha van tapasztalatotok róla szívesen elolvasnám, esetleg ha tudtok másik márkát mondani, azt is megköszönném. -
boroskóla
csendes tag
válasz aytukabozs #88008 üzenetére
Köszi, nem tudtam ezt a szitázást, de akkor lehet felejtős a Doogee. Esetleg lehet tudni az eredetijét?
csendes: Már néztem köszi, de nem ragadott meg, teljesen leragadtam a sarkított formánál, mint a Sony-k. Csak elhatároztam, hogy már csak azért sem veszek "nagy" márkát, maradok a kínai vonalon.
-
törölt tag
válasz boroskóla #88007 üzenetére
A Lead1 olcsó, jó, Kit-Kat Android, de "csak" négymagos, kicsit hosszú a túlnyúlása. A Doogee nyolcmagos, szintén jó, 4.2 Androif, kicsit drágább. A Doogee árában nagy és bevett gyártó (Yulong, a világ hatodik legnagyobb mobilgyártója) terméke a Coolpad 7320, amelyet én frissen vettem, éppen most lakom be, és nagyon jó, nagyon szép, nagyon megéri. Nézz utána részletesen. A Doogee helyett én a Coolpad 7320-at választanám (választottam), a Leagoo versenyben lehet a kifejezett olcsósága miatt. Egyébként éppen ezen három között gondolkodtam 5,5"-en, elég sok típust átnézve.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz boroskóla #88015 üzenetére
Nincs azzal semmi baj, félre ne értsd, a piacon levő kínai telefonok jónagy hányada rebrandelt, sok cégnek nincs gyártósora.
Hát az űberkirály O+O is bérgyártásban készül!
de a 2 alternatívából én az utóbbit venném...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
WOT-H-A-C
veterán
-
aytukabozs
addikt
válasz WOT-H-A-C #88018 üzenetére
"5,5 coll, HD felbontás, sarkított design, viszonylag olcsó ár az elvárás"
tepsi is kell legyen
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Laza...
addikt
-
west76
aktív tag
válasz aytukabozs #88017 üzenetére
Úgy is fogalmazhatnánk, hogy elég kevés telefongyártónak van saját gyártókapacítása és ez nem csak a kínaiakra igaz. ;-)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz aytukabozs #88020 üzenetére
muhahhhaa már nem látom a gőztől a monitorom rendessen!
Akkor
Lenovo vibe Z
Iocean x8
hongmi noteköszi
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
boroskóla
csendes tag
válasz aytukabozs #88017 üzenetére
Értem. Csak akkor most újabb szempont jött be, mert eddig a nagyobb akksi-jobb proci miatt a Doogee-t nézegettem, mert azt hittem mind a kettő ugyanolyan "másodligás" versenyző. Ezek szerint az is, csak a Lead1-nek profibb a szponzora.
WOT-H-A-C: ajaj, az a baj, hogy nem tervezek egy havi minimálbért kiadni egy telóért. Talán egy félhavit. De azért köszi!
kammerer: Neked is kösz a tippet, de a Coolpad nem elég sarkos. Tudom-tudom, hülye vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
Így lehet legálisan megúszni az áfa összegét kínai rendelésnél
Laza... Basszus ne máááá ma túl sokat foglalkoztam az asszonnyal! vissza kell olvasnom!
Találtam azelőbb még egy gyöngyszemet, egy Logout írás a srác kínai telót keres 60k mindennel 2gb ram min. hd bugmentes stb... szokásos
a lényeg hogy megemlíti Off. ban a dual simes topikot is hogy kért segítséget csak nem kapott...
de véletlen kix-eltem a böngészőt de most az istenért nem találom![ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
-
törölt tag
válasz include777 #88028 üzenetére
Sokat szemeztem vele én is, amíg sikerült döntenem a Coolpad mellett - egyébként végül ugyanannyiért sikerült, mint amennyiért a Lead1-t lehetett volna (700 yuan).
A Coolpadnek is egyébként csak 300mAh-val nagyobb az akkuja (2500mAh), de alig fogyaszt. -
boroskóla
csendes tag
válasz include777 #88029 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem néznék hd-t, csak normál adást a netről, van egy oldal, ahol némi péz ellenében lehet különböző csatornákat nézni, amit jobbnak találok mint akármelyik szolgáltató csomagját tehát nekem megfelelne.
-
törölt tag
Segítsetek légyszi kitalálni, hogy milyen teló van a kezemben! Haverom szerezte, de Ő se tudja, hogy pontosan mi, viszont nem mászhatok bele nagyon. Fa erezetmintás doboz, rajta az, hogy Smartphone Note 3
Ránézésre 5,5 coll, dual SIM, LTE, mikroSD.
Menüje szerint N9800-4G_20140820
Android 4.5.8
Szerintetek mi lehet ez?[ Szerkesztve ]
-
Őrmi
csendes tag
Kinéztem egy másik telefont.
Megnéznétek, hogy érdemes-e?Köszönöm.
Őrmi
-
törölt tag
válasz include777 #88032 üzenetére
Telepítettem a fórumtárs által az ő telefonjáról MTKDT-szal lementett és SP Flash Tools flasheléshez előkészített nemzetközi gyári ROM-ot, SP Flash Toolal.
Egyébként csak a system.img-t tettem fel, tehát minden mást meghagytam az eredeti kínai belföldi ROM-ból, valamint az általam korábban feltett CTR2.4-es CWM recovery-t is fennhagytam. Nem mentettem le előtte az én kínai ROM-omat, hanem belecsaptam a lecsóba, kicsit kockáztattam - de "tudtam", hogy jó kell legyen a másik ROM, és nyilván az is, még nem fedeztem fel hibát. Ugyanaz a hardver.Mindezt azért csináltam meg végül, mert a Gapps-ot csak külső SD-ről lett volna hajlandó installálni a CWM,azt meg nem vártam ki, hogy holnap beszerezzek egy micro SD-t.
-
beg
veterán
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Egy nagy segítségre lenne szükségem! A telefonomba kijelző lett cserélve, mióta készen van a bekapcsoló gombbal nem lehet bekapcsolni nem reagál semmire. Van valami módja a bekapcsolásnak?
JIAYU G4S
Köszönöm előre is a segítséget!!!
-
beg
veterán
válasz pezo00 #88044 üzenetére
Ki cserélte a kijelzőt? Ha nem te, akkor csinálja meg. Ha te, akkor szedd szét megint, hátha kimaradt valami, vagy nem érintkezik.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
-
Őrmi
csendes tag
válasz aytukabozs #88042 üzenetére
Jól néznek ki, viszont amivel most pórúljártam, két dologra volt jó:
1. tanulópénz
2. 5" kijelzővel ellátott telefon nekem nagy. Az tény, hogy élveztem, mikor képeket mutogattam, illetve youtub-on filmet néztem, de az egykezes kezelés és a tömegközlekedésen hátrány volt. Az előző telefonom 3,7" volt (HTC wildfire S).
Meglestem a Lenovo P780-at is (4000 MaH power bankos-t ) az is tetszik.
A minideal.net is olyan, mint az ali vagy ebay?Őrmi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest