Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz gipsztigris #88895 üzenetére
Mifelénk menetmetszés...
-
Zeki
nagyúr
válasz KurtCobain #88869 üzenetére
Fél-1 év után az lesz eladhatóbb, ami tudja a 4G-t is.Szerintem.
-
Zeki
nagyúr
válasz Laza... #88905 üzenetére
Nyilván a hardver se legyen gyenge.
Persze mindenkinek más a fontos.
Meg más a rászánt keret.
Most még úgy gondolom fontos a 4G, mert azon nekem útközben is stabilan menne a voip telefonálás.
Sőt, lehet hogy az asszonynak sem kellene callback voipozni a melóhelyén.
De lehet hogy a Digi beleköp az állóvízbe, és akkor nem kell voip.
Fontos még a jó kamera meg jó GPS is. A Dual sim nem.
Még az is lehet, hogy a végén egy Nokia Lumia 735 ugrik be a fa alá. 2 év nyugodalmas garanciával. -
Mottie
őstag
Mondjuk egyetértek veled, 100k-ért simán vennék "935"-t ha lenne*. De nincs és nem is lesz, ennyiért meg főleg. Így marad az Android (amennyit a T-t mókoltam annyit egy WP-t is lehet )
*Barátnőm 920-án igencsak tetszik a rendszer folytonossága és működőképessége. Meg speciel az is, hogy neki simán van wifije ahol nekem már 5 percenként van 40 mp-ig
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Zeki
nagyúr
válasz Mottie #88911 üzenetére
Droidoból nálam a Huawei Honor 3C 4G tetszik (saját reklámjuk szerint 3dBi-vel jobbak térerőben mint az átlagfón), meg tud 4G-t is. Hardverben sem gyenge, sokáig kellene bírnia, ha nem éri valami komoly fizikai baleset.
De az meg nem okés, hogy nagy.Igazából baromi jól ellenék az öreg Nokia E52-vel, méret kicsi, wifi/mobil térerő nagyon jó, gps működik és ingyenes offline, de közben hardveresen gyenge, bosszantó memóriás hibákkal. Ja, meg gyenge a kamerája. Ellenben van gyári SIP kliense voip telefonálni, baromi jó minőségben. (A Hongmi 1S gyári sip kliense elbújhat mellette)
Az eséseket patentül bírja, tokban nincs, leesik a fém hátlap, kiugrik az akku, esetleg a billentyűzet egy része kicsit feljön, de visszapattintom, összerakom, bekapcsolom, és megy tovább.Szóval ha veszek telefont, az nem úgy lesz hogy 1 év múlva úgyis másikat veszek. Tehát kivárok.
-
WOT-H-A-C
veterán
Jò reggelt az uraknak!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
BullZeye
veterán
válasz gipsztigris #88895 üzenetére
Menet nem csak a csavar külsején van, hanem amibe belemegy a csavar abban is (fémről beszélünk). úgyhogy belülre is kell vágni menetet, és ahhoz furatot, vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
tvamos
nagyúr
válasz gipsztigris #88919 üzenetére
Ne mar! En is szeretnek a menetfurasrol beszelgetni! (Mondjuk metszeni ritkan szoktam...)
#88915) fateless válasza CineDOG1 (#88906) üzenetére
En 6.5-ossel kezdtem, 2-3 napig probaltam a 7-est, meg fel evig 8, 8.1, de engem nem huznak tobbet csobe![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
maggi1886076
addikt
légyszíves ne itt fúrjátok egymást
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
szili.tamas1
senior tag
válasz tvamos #88920 üzenetére
Mondjuk nem vindoz hiba volt, i900 omnia keszulekem volt kb 1 honapig, azon win 6.1 volt ha minden igaz. Olyan komoly rezisztiv kijelzoje volt hogy a cerkaval sem tudtam eltalalni a betuket azota nemvolt wines telefonom. (Meg szerintem nemis lesz)
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
törölt tag
Nagyapámnak volt egy collos készlete (amit később megörököltem). Kérdeztem tőle, hogy honnan sikerült ilyet beszereznie? Kiderült, hogy abból az időből származnak, amikor nálunk ez volt a szabvány (mármint nem csak a csöveknél). A legféltettebb kincseim (emlékeim) közé tartoznak.
-
KurtCobain
őstag
-
törölt tag
válasz KurtCobain #88924 üzenetére
Szintén Bp., bár sokat utazom. Nálam a Dellmont hibaaránya is bőven a "belefér" kategóriában van a múmia SGS2 -őn (a Telenoré már kevésbé tetszik). De nagyon kíváncsi lennék egy 4G -s csájnafonra. Meg én az otthoni netet is szeretném leváltani, úgyhogy beleférne egy drágább adatcsomag.
[ Szerkesztve ]
-
hargimalac
tag
Sziasztok! Valami remek kínai (lehetőleg 8magos) telefont keresek a következő paraméterekkel: 40-70e között, lehet használt is, csak legeyen rá valami garancia, az akksija több, mint egy napot bírjon, komolyabb játékoktól se szaggasson, a kijelzője 4.5" és 5.5" között legyen és legyen a kezemben a vásárlástól számított max. 10 napon belül.
Valami ötlet/ajánlat? Előre is köszönöm!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz hargimalac #88927 üzenetére
Lenovo A806 - single SIM
Ha még kapható valahol:
Xiaomi Hongmi Note- THL T6 Pro, ha nincsenek nagy igények
- CoolPad F1
- Lenovo A916, elvileg dual, de meg kellene nézni.
- THL T100S / T11Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
beg
veterán
Nem sok egy kicsit az elvárás a bukszához képest ? 10 napon belül csak DHL-el lenne esélyed, az plusz pénz.
Az előttem ajánlott lenovók valamelyike, vagy használtban talán van esélyed, nézz körül a hardveraprón.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Tündike25
tag
válasz wwenigma #88888 üzenetére
Szia!
Mint írtam a Voda 2G-je fos, itt Pesten is. Ha jól tudom a metróban is csak 3G van... Tehát a beszédhez kellene a 3G, a másik kártyán meg az adatforgalomhoz pláne. Ez a ZTE nubia z7 mini, amit írtatok jónak tünik ha valóban tudja az általam kérteket. Kár, hogy itthon nem kapható, nálam az is szempont. Van még ilyen hasonló készülék? -
RVR400
veterán
válasz Graphics #88930 üzenetére
Legutóbbi 2 DHL-em 11 napot futott, most van még egy folyamatban, az 7 napnál jár, és holnap kapom meg, az előtte levők is 7-8 napot futottak, ennél kevesebb még sosem volt. Ha még beleszámolod, hogy a kicsi kínaiak nem adják fel 1 percen belül, akkor Tom Cruise lehet a főszereplő, mert ez a Mission Impoossible következő epizódja lesz.
Esetleg EU-s shopból van még esély a 10 napra.[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
-
Damwise
csendes tag
válasz RVR400 #88934 üzenetére
Én rendeltem egy spanyol raktárból szerda délután 4kor, csütörtök reggel 9kor csöngetett a dhl és hozta a csomagot. Eléggé meglepődtem a gyorsaságon..
(ilyen 24 órás szállítási akció volt a merimobile-n, nem olcsó szállítással, de az idő fontos volt akkor)
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Valaki össze tudná röviden foglalni, hogy melyik boltokból lehet European Warehouse? És ez hogy működik? Csak azokat lehet, amik ezen címszó alatt láthatóak? Vagy pl lehet mást is, csak onnan kérem?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Mottie
őstag
válasz csabili74 #88939 üzenetére
Szia!
to2c, antelife, merimobiles, coolicool, stb stb majdnem minden webshopnak van már valamilyen EU warehouse. Az onnan rendelt telefonokra már nincsen áfa/vám*, mivel EU-ból veszed, ellenben csak azok közül válogathatsz, amik külön azon menüpont alatt vannak felsorolva.
*cserébe legtöbbször van egy magasabb szállítási díj
Remélem segített
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
elbandi2
tag
Sziasztok!
Szeptember 30.án rendeltem a Pandawill-nél egy Lenovo S660 telót, nem küldték, és eddig hitegettek. Most derült ki, hogy nincs nekik készleten . Kértem a rendelésem törlését, és a refundot. Most keresnék olyan boltot, ahol az oldalukon feltüntetett készlet, valóban készletet jelent. Ajánljatok nekem valami ilyen helyet pls.
Köszi -
Zeki
nagyúr
Mit is mondjak, vannak ám elvárások... legyen is raktáron, meg érjen ide 10 nap alatt.
Ahogy mások is írták, a kínaiak MIND KAMUZNAK a raktárkészletről pont azért, hogy a pénzed náluk hagyd.
Aztán majd 1-2 hét mire beszerzik (jó esetben), és utána postázzák.
Az a mázlifaktor csúcsa, amikor valóban van, és akár aznap vagy másnap már fel is adják, mert amúgy is jön a futáros kocsi. De erre bazírozni őrültség.
Van a mobilamb.eu ami valóban raktáras, cserébe nem kínai árakkal nyomul.
Vagy edigital, mediamarkt, és akár máris a kezedben. Ja, ők sem kínai árakkal nyomulnak.
Esetleg még emag.hu, de pár nap itt is kell.
A mindieal, antelife, to2c, tmart, stb... EU warehouse-ai vannak még, ha valóban van a termék, akkor 1 hét alatt azok is megjönnek.Igazándiból azt nem tudom, hogy az antelife mennyire gondolta komolyan még év elején, hogy még idén nálunk lesz egy lerakata. Mert már nagyon időszerű így év végéhez közeledve.
A Lenovo megjelenése csalódás volt, ezek nem olyan készülékek és árak, amiken ilyet vennék. Többet vártam tőle, ha már 1 év csúszással mégis eljött a mobiljaival.
-
Mottie
őstag
Most találtam Merimobiles-en:
EU warehouse-ban ZTE Z7 Mini, 300 $Be Victorious!
-
elbandi2
tag
Hmm.. Ha az első mondatot nekem címezted, akkor erre csak annyit mondok, hogy régóta vásárolgatok kínából is különböző dolgokat, tisztában vagyok a szállítási idő-vám-áfa kontra magyar árak viszonylattal.
Mindíg próbálok keresni megbízhatóbb helyeket, és utánaolvasok, de ilyen típusú valós készletre vonatkozó kommentet nem láttam. Nem gondoltam hogy gyors lesz ez a vásárlás, de azt nem hittem, hogy egy készleten levőnek jelölt telefon vásárlása után több mint három héttel, még nem adják postára, sőt még nincs is készleten nekik. Megmondani sem tudják hogy mikorra szerzik be, helyette felajánlottak valami gagyi műanyag 6,5 collos tepsit, valamivel olcsóbban. Nem a legolcsóbb helyet kerestem, hanem egy megbízhatót, ezért valószínűleg a mini eu-raktáras lesz, a maga felárával.
Ha nem nekem jött, akkor bocs.Athoszka: Köszi ez lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest