Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Kell lennie a Lenovo beállításai között is akkumulátorral kapcsolatos infónak, az alap Android feature és nem nagyon szokták kivenni. Ha nem akkumulátor néven, akkor energiagazdálkodás, vagy hasonló néven fut.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Lampard19
tag
Valóban előfordul Lenovoknál, hogy nincs kiírva a beállításokban de attól még létezik ilyen menü igazából.
Egy alternatív elérési út: töltsd le play áruházból azt a programot hogy akku (pontos neve akku - battery), nem csinál semmit úgyhogy nyugodtan tedd rá. Majd azt megnyitva advanced->usage és meg fogja nyitni a gyári akkumlátor menüpontot.
-
bl4ze
veterán
válasz CoolBoy323 #65004 üzenetére
Köszönöm. Hú az nem jó.
Gyári oldal 135,5mm - ez lenne jó, Máshol meg 137.9mm - na ez nem jó.
Nem, nem budapesti vagyok sajnos. Tolómérővel lehetne pontosan - gondolom az nincsen És köszi.:. bl4ze .:.
-
citkar
addikt
válasz z0d1AK #64994 üzenetére
Én két készüléket várok, hogy megjelenjen, az egyik az Iocean X8 a másik pedig a Goophone V92 pro, hátha egyikhez később lesz módod hozzájutni, mert a tapasztalatokra kíváncsi lennék (csak ki tudja lesznek megvásárolhatóak).
Ami elérhető, de már említették is, az a Cubot X6, olcsó és hátha jó kis készülék mindemellett.[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz CoolBoy323 #65010 üzenetére
Köszi. Az nem jó. 137mm a max a telefon tartón. (aktív töltős)
Máshol meg 135mm. Durva.
Feltettem a kérdést a blogodban köszi a tippet..:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
válasz junkpod #65012 üzenetére
Csatlakozó nem para, usb kábel is van hozzá - a 137mm a megkötés
Nem budapesti vagyok, így a bepróbálgatás nem biztos játszik.
Egyébként melyik bolt, hol van készleten ahol meg lehetne nézni?ZP600 ami méretben jó, tudom többet tud, de drágább is
Valaki nyúz ZP600-at ? Tapasztalatok ?
.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
Ez tényleg nem túl fényes.
Meg vagyok lőve. Valami gyors, jó telót keresek amiben jó a GPS (sok autós navi miatt) és nem lehet 137mm-nél nagyobb, plusz árban is max ZP600+.
A ZP700 teljesen jó lenne (árban is) , de a mérete lehet nem jó.
Mit vettetek végül ZP600+ helyett ?.:. bl4ze .:.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Ezt megéri megvásárolni ennyiért?
Samsung S9
-
svgyula
addikt
válasz Víz Elek #65019 üzenetére
Szia! Ahogy nézem ez is csak egy német közvetítő olvasd el a hozzászólásokat alul ott kérdezik az ÁFA-t
Ha azt a verziót nézed, "versand aus Europa" Azok az ÁFA-s árak!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
CoolBoy323
nagyúr
Ma kaptam vissza egy ismerős gariztatott telóját (W450), és mit ad Isten, ez annyira hibás, hogy be se kapcsol, nem is tölt, semmi. Se kép, se hang
Na ilyenkor kezdem el érteni azokat, akik nem bíznak a kínai "garanciában"
-
benceman00
tag
-
hzx0
aktív tag
válasz CoolBoy323 #65024 üzenetére
Nincs leragasztva az aksi érintkező véletlenül?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
bb71
őstag
válasz CoolBoy323 #65030 üzenetére
spflashtool-lal akar kapcsolódni kivett aksi esetén?
-
bb71
őstag
válasz CoolBoy323 #65034 üzenetére
mármint mi nem pittyan?
Én a szokásos ROM égetés menetére gondoltam, hogy az SPFlashtoolban scatter fájl beolvasás és Download gomb megnyomása után csatlakoztatod a telót... akkor a piros csík végigfut alul??
Külső 3.7V-ról (tápegység) meg tudod táplálni a telót, egy próbát megér, hogy úgy elindul-e...[ Szerkesztve ]
-
gadosp
tag
Ulefone készülékekről mik a tapasztalatok?
Milyen színvonalt, minőséget és megbízhatóságot képviselnek?
Köszi -
üszök
őstag
Vennék S3 vagy S4 klónt kétkártyást,de annyi féle van belőlük.Mik az ajánlott modellek?
Vagy ha van valakinek eladó az is érdekelhet."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
simson9
csendes tag
Sziasztok!
Én is új telefont szeretnék venni, eddig ezek jöttek szóba:
HUAWEI Honor 3C
ThL T200C
Amoi A920W
ThL W200S
ZTE Geek
Ezekkel kapcsolatban vannak már tapasztalataitok? Melyiket javasolnátok? Vagy hasonló árban,tudásban milyen telefont ajánlanátok? -
aytukabozs
addikt
-
kymco
veterán
válasz simson9 #65041 üzenetére
Ezek közül kettőn én is erősen gondolkodok.
A thl t200c és a thl w200s-en.
A sok lehetőség közül nekem fontos szempont a mobil térerő, amire e kettőnél olvastam már jókat, fontos, hogy gorilla glass-os legyen, kényes vagyok a karcokra, de a fólia zavar.
Fontos, hogy relatíve ismert legyen, és külön jó lenne, ha lenne hozzá fórumos csapat a problémák közös megoldásához.
Fontos a kinézet és az ár-érték arány.
Jelenleg ez a kettő áll közel hozzám.
Tetszik a t200c-ben, hogy minden benne van. Van nfc, gg, 2 giga ram, 8 magos proci, tetszik, hogy nem fhd-s a kijelző.... de egy kicsit tartok a 6"-tól. Már polifoam-ból kivágtam ( ), így ízlelgetem a méretnövekedést (4,5"-ról váltanék). De nem találkoztam olyan magyar fórumozóval, akinek lenne, és a külföldi fórumokon sincs nagy tere egyelőre.
A kisebb thl w200s jó áras készülék, a w200-ra épült, sok tekintetben a w200-as fórumos csapat jó segítséget tud nyújtani, vannak rá rom-ok. A fórumozók szép, gyors készüléknek tartják. Amennyiben spórolósabbnak kell lennem, akkor ezt veszem majd meg.
Szemeztem még a huawei-el, de engem zavar a gg hiánya.www.refujvaros.hu
-
Fecogame
veterán
válasz #45553408 #65028 üzenetére
Nálam szinte tökéletes a ZP700, az egyedüli negatívumok ezek:
- Hátlap kissé ropog
- GPS gyorsan bemér ( értsd: néhány másodperc maximum ), de ugrál 10-20m-t is akár.
- Akku kevés, de azért egy napot ki lehet vele húzniEgyébként kijelző, gyorsaság perfect, a kettő SIM-et is kiválóan kezeli.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
többször szóba került az elmúlt napokban ebben a topic-ban a Hungobongo fórumtársunk által nemrég ajánlott lehetőség telefonok viszonylag jóáras (és - ha jól értettem - áfa-mentes) beszerzésére.
Csak jelezném: én is érdeklődtem nála privátban az egyik típus iránt, immár négy napja, de választ sajnos máig sem kaptam. Még annyit sem, hogy 'most nincs időm, majd megnézem', vagy 'ez a típus hiába szerepel a felsorolásban, most nincs', stb.
Félre ne értsetek: nem bántani akarom őt, hiszen semmi sem kötelezi, hogy válaszoljon bármelyik privát üzenetre, és továbbra is nagyon tisztelem őt, főleg a ROM magyarítások terén végzett kiemelkedő munkásságáért! (nem irónia -- komolyan gondolom!) Inkább csak azért írtam, hogy aki esetleg komolyan építene erre a lehetőségre, az ne tegye, mert úgy látszik, valamilyen okból mégsem működik...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
szuszinho
őstag
válasz aytukabozs #65049 üzenetére
Csatlakozom. Nekem is gyorsan válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest