Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
-
Pacuka
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy dual-simes telefon vásárlását, ebben kérném a segítségeteket. Pár hete olvasgatom a fórumot de nem tudok dönteni h melyiket. 50-60e forint között keresek vmit, Legyen legalabb 4 magos és 4.5'-5'-os.
Meg az is érdekelne hogy honnan érdemes rendelni (megbízhatóság, vám költség stb szempontjából)
Előre is köszi a válaszokat -
valenc
tag
válasz sasa311 #28919 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Ez mondjuk tényleg egy érdekes sztori már maga az oldal is furcsa egy kicsit nekem is.Közben már megrendeltem tőlük de mondjuk nem egy vészesen drága darabot:[link] meg azért a paypalban bízom, bár így az elmondottak alapján azért kicsit izgulok
-
FatalEror
addikt
válasz Pacuka #29005 üzenetére
ZOPO C2,Iocean X7,ha beleesik az árrésbe akkor THL W8/W8+,illetve ha tényleg álámónika a háza,akkor szerintem HDC One
Antellife,minideal,talán a minideal annyival jobb,hogy mindenre azt írják,hogy gift,illetve alacsony érték tüntetnek fel.A vám szerintem teljesen időszakos 1 hónappal ezelőtt szinte senkiét sem fogta meg a vám,utóbbi időben pedig csak arról lehet olvasni,megvámolták.
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
Raqueia
tag
válasz Pacuka #29005 üzenetére
Telefonok(szubjektiv lista következik): amoi n828, thl w8, zopo zp810, iocean x7, zopo c2, umi x1s, umi x2,
newman k1boltok: minideal, tmallbox, pandawill
[ Szerkesztve ]
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
SUPREME7
addikt
válasz FatalEror #29012 üzenetére
utóbbi időben pedig csak arról lehet olvasni,megvámolták.
Követem a külföldi rendeléses topikot is, de én nem találkoztam ilyenekkel. Direkt azért rendeltem a minidealről, mert ahogy visszakerestem itt a topikban meg volt valami google docs adattábla is, és csak jó tapasztalatok vám-áfa nélkül
-
-
peter76bp
aktív tag
válasz SUPREME7 #29019 üzenetére
Ne görcsölj ezen. Mindenkinek sima hétköznapi csomagolásban jön a cucc, a kiemelések nem hiszem hogy bármihez köthetőek, leginkább szúrópróba szerűek. Cikkemben láthatod hogy volt csomagolva és mekkora a W8. De a rendelések fórumban ezt mind megtalálod már leírva, itt tényleg nem kellene ezeket újra előhozni, lévén ez volna a szakmai topik
-
bigbuda
aktív tag
hali, én is megcsinálnám az akksi tesztet Feiteng H9500-on, de hogyan lehet screenshotot késziteni?
-
bigbuda
aktív tag
xiaomi mi3 antutu: 84000 pont... atyavilág....
-
-
zjani007
csendes tag
válasz SUPREME7 #29033 üzenetére
http://itcafe.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_28910-28910.html
Ezek szerint nincs odaírva, de küldtek.
-
ouzohuto
senior tag
a pandawillnél milyen + költségekre számíthatok még a telefon árán felül, illetve singpostal jön??(itt most nem a vámra gondolok)
XiaomI RedmI Note|||
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?