Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Nem ide. Elnézést! Törölhető.
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
gipsztigris
addikt
Még meg sem jelent a Samsung Galaxy S5, de már a klónját csinálják. [link]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
MODERÁTOR
-
Swami
senior tag
válasz Mr.Csizmás #60003 üzenetére
Ha értenék hozzá megcsinálnám, de sajnos nem értek. Ráadásul itt Írországban senki sem ért hozzá. Talán, ha hazautazom beviszem valahová, hogy gyalulják le és tegyenek rá új Jelly Bean-t. Ha van ötlet, hogy hova vigyem Pesten, azt megköszönöm!
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem.
A feleségemet szeretném meglepni egy THL W100-as telefonnal. Ebből most két típust látok mindenhol a simát, és az s-est. Melyik a jobb?Esetleg, valami hasonló tudású, megbízható telefon, ami fontos, hogy FEHÉR legyen?
Honnan érdemes rendelni? Aliról, vagy valami normál webshopból?
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
MODERÁTOR
-
hpeti2
aktív tag
válasz Viktor0610 #60008 üzenetére
MHz-re gyorsabb, de a cache fele annyi, ezért csak a szintetikus teszteken gyorsabb. Élőben kb. ugyan olyan gyors mind a 2.
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
citkar
addikt
Talán segíthetnek a probléma megoldásában, vagy talán személyesen szeretnéd prezentálni nekik Kínában?
"Csak azért kérik, nehogy vissza kelljen adni a lóvét..."
Szerinted nem lenne egyszerűbb akkor válaszra sem méltatni a mailedet?Én gariztattam másik kínai webshoppal, ők is kértek videót, meg is csináltam, elküldtem nekik, majd nyugtázták és mondták, hova küldjem vissza, megcsinálták és a mai napik gond nélkül működik.
-
péter28
tag
Sziasztok!Egy kérdésem lenne a dual sim-es mobilokkal kapcsolatban.Mi az,hogy single band és dual band?Mi a különbség a kettő között?
-
raulicio
senior tag
-
törölt tag
válasz raulicio #60017 üzenetére
Minél több dolog van a memóriában tárolva annál jobb neked, mert sokkal gyorsabban el tud indulni az alkalmazás.
Ha mindig minden kilősz akkor indításkor előbb be kell neki tölteni a memóriába, elindítani, majd futtatni.A szabad RAM elpocsékolt RAM.
(#60016) citkar: sok macera, inkább elvan vele így
[ Szerkesztve ]
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok !
Most vettem egy ULEFONE P6+ telót csájnából,
de az istennek sem tudom root-olni és az újabb gyári szoftverét rátenni.
MTKdoid tools-al és Flashtools-al próbálkoztam de egyikkel sem tudom szóra birni.
Minden driver fel van pakolva(eszközkezelő nem jelez semmit)
MTK6589T proci van benne.
CWM-et sem találok.Itt van az újabb rom : http://www.needrom.com/mobile/star-p6-carpad-t6-ulefone-p6/
Guruk segítségét várom !
Előre is köszönöm !Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
G@ß!
őstag
Inew v3 zenei hangminőségéről van infónk?
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
A Tmallbox a shipping calculator-nál (miután kiválasztottam Magyarországot) azt írta a DHL-re, hogy ingyenes.
Regisztráltam, betettem a kiválasztott telefont a kosárba, majd checkout, ezután már ezt írja:DHL(recommend) $19.00 (tax incl.)
5-7daysTotal products: $125.00
Total shipping: $19.00
Total (tax excl.): $144.00[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
nagyúr
válasz jimmy5 #60023 üzenetére
Driver-ek: [link].
Root-hoz:
1, framaroot
2, Autoroot,
3, Bin4ry
4, CWM + root-oló-zip
. CWM-re nem tudok mit linkelni, az minden telefonra egyedi.Flashtool-os rendszerfelrakáshoz nem kell a root jogosultság.
CWM-ből telepíthető frissítéshez sem kell.(#60024) hzx0 megint gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Crytek
nagyúr
Tudna nekem valaki mondani pár magyar "zúg gsm" üzletet ami köztudottam megbízható gari ügyileg minden stb?
Next PC Upgrade: 2022
-
jimmy5
aktív tag
Királyak vagytok !!!!!
Sikerült a Framaroot progival a rootolás !!!!
Na eddig meg vagyunk. jöhet a mentés valahogyKöszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Atomgeszi
veterán
Nemtudom belinkelni telefonról linkkent valamiért, de bedobom simán:
www.concordemobiles.com/concorde_smartphone_5005_nfc.htmlEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
iMaverick
addikt
Ugyan nem dual-sim, de mint érdekesség... Címlapról hír
Már az Amik is "kínai telefont" gyártanak. Hová süllyed még a színvonal!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
czaczaczacza
csendes tag
válasz RVR400 #59976 üzenetére
Én dec.24-én rendeltem az iNew v3-at a Pandától. Szinte naponta kérdeztem hogy mikor küldik mindig csak hitegettek... akkor telt be a pohár a múlt héten amikor azt írta hogy még 8-10 munkanap ami ugye beleesik az ünnepekbe és amikor rákérdeztem hogy akkor hogy akarod küldeni???? szó nélkül visszakaptam a pénzem!!!
Panda meg a hozzáállás egy nagy MINUSZ! -
jimmy5
aktív tag
-
jimmy5
aktív tag
válasz gipsztigris #60041 üzenetére
bizony.
az ULEFONE P6+ annak a 6 collos változata ))))Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
az újabb romot rátudom tenni az MTK D Toolsal ?
vagy Flashtools kell hozzá ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Atomgeszi
veterán
válasz gipsztigris #60041 üzenetére
Ez egy az egyben iNew V3... De már a második koppintas.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
jimmy5
aktív tag
Előre is köszönöm a segítséget hzx0 és cappa72 GURU-knak !!!!
Köszi srácok !
Nélkületek lefőttem volna ))Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
svgyula
addikt
válasz raulicio #60017 üzenetére
Szia! Próbáltad már a "csájna" alkalmazásokat letakarítani a telefonodról? berak a memóriába olyan cuccokat is amiket soha az életben egyszer sem fogsz használni! A feljebb belinkelt 60019 hozzászólásban szereplő programba ez a funkció be van építve lehet a "china app" törölni
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
jimmy5
aktív tag
A flashtoolsnak mi a pontos mente ha új ROM-ot
raknék fel ?Csak azért kérdezem ne hogy el csesszek valamit.
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest