Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lampard19
tag
válasz Tomek0108 #60448 üzenetére
Nagyon rossz minőségű a kijelzője, csupán szemből enged betekinteni de úgy se túl szépek a színek. Kicsit csak jobbról vagy balról nézve, kékes, szürkés árnyalatok látszódnak, szinte foszforeszkál
Aksija pedig nagyon vékony és kis méretű és annak ellenére, hogy egy kisebb és egy nagyobb méretű aksival hírdetik, pont ugyanolyan kicsi mindkettő, csak más matricával. Az andorid rendszere viszont szép, az új stílusu zopohoz hasonlít. (pl zp700) -
Tomek0108
csendes tag
-
b0bcat
addikt
válasz Lampard19 #60451 üzenetére
Valóban nem egy világbajnok a kijelzője, de ennyi pénzért teljesen jó.
Az akku dolgot viszont cáfolnám: a két akku NEM ugyanakkora. Eltérés van közöttük súlyban és méretben (vastagságban) is, lemértem őket. Persze a 2000/2800 mAh nyilván túlzás.
Két ilyet használnak az ismeretségi körömben, és mindkét tulaj teljesen elégedett tudtommal.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
raulicio
senior tag
válasz silver10 #60450 üzenetére
igazság szerint az eredeti firmware-t én egy percig sem használtam így összehasonlítani nem tudom pl az akkuidőt vagy ilyesmit. A régi rommal is lehetett váltani a 3g-t kártyacsere nélkül.
Azzal kezdtem, hogy felraktam az 1.04-et, de ez előtte is volt már legalább két frissítés és már azok is javítottak egy-két dolgot pl OTG-t. Air gesture továbbra sincs, de őszintén szólva nem is tudom pontosan, hogy az miért is lenne jó nekem...
Én a GeekGirl féle egy partíciós romot raktam fel, mert használok SD kártyát is és így is van két külön tárhely nem kell nekem, hogy 3 legyen.Igazság szerint, csak 1 napja kezdtem el használni szóval olyan sokat még nem tudok róla mondani.
Egy komolyabb bugot fedeztem fel. Ha date and time beállításra mész akkor hibaüzenetet dob fel és nem lép be a beállításokba, de erre a gravityboxban van javítás és mivel az nem v3 specifikus ezért azt hiszem a hiba sem kizárólag a v3-ra jellemző, minden esetre javítható.
A gps-t ma próbáltam hazafelé. net nélkül pár másodperc alatt talált holdakat és a copilotban végig tartotta a jelet, nem pozicionált másik utcába, stb. Szóval úgy néz ki ez a része jól sikerült.Panaszkodtak arra, hogy gyenge a wifi, de én ezt nem vettem észre, mert pont ugyan olyan mint az előző telefonomon, ami egy umi volt.
Az aksi nem túl nagy, de nekem ezzel sincs problémám mert elég light user vagyok, szóval nem kell nekem napi 5-6 óra képernyőidő. Kb annyit bír mint az előző telóm 4,5-ös kijelzővel és 1750-es akksival. A v3-nak ugye 1830mAh-os van.
Ja pont ma írta valaki, hogy nem jeleníti meg a facebook contactokat a telefonkönyvben, de ehhez nem tudok hozzászólni mert én nem is szeretném, hogy ott legyenekBár én ezt sem használom, de ahogy néztem teljes értékű magyar nyelv van a stock romokban!
És noti led is van + gomb háttérvilágítás:[ Szerkesztve ]
-
Lampard19
tag
válasz b0bcat #60454 üzenetére
Ebben igazat adok, az áráért tényleg vállalható kompromisszumok. Bár a kijelzője szerintem tényleg elég gyatra, pedig nem vagyok ppi őrült. QHD-t 5.5 colon is teljes megelégedéssel használtam és én aztán nem láttam pixelesnek azt sem. Sőt semmi bajom nem volt vele, pedig hd 5 col-ró váltottam és minden szempontból jobb választás volt a telefon. (egyébként vowney->a850 ámenet)
Én csak szabad szemmel néztem az akkumlátorokra, de akkor van eltérés, úgyhogy elnézést a szemem pontatlan vizsgálatáért Bár valóban túlzás nem csak az eltérés a kettő között, de az alap ráírt méret is bőven...
-
b0bcat
addikt
válasz Lampard19 #60456 üzenetére
Tény, hogy sokkal szebb nem IPS kijelzők (tehát "sima TFT") is léteznek. De akkor aztán már tényleg túl jó lenne az árához képest, ha még a képernyője is kifejezetten szép lenne.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
McJoker
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy melyik lenne jobb választás:
Alcatel OT-6030D Idol vagy egy LG P715 Optimus L7 II Dual?
Előre is köszi a segítséget!Csak az elszántság számít...a küzdeni akarás!
-
Tomek0108
csendes tag
válasz b0bcat #60457 üzenetére
Köszönöm a te válaszaidat is!
Egyébként egy régebbi hozzászólásod inspirált arra, hogy egy kicsit jobban utánanézzek ennek a telefonnak - M1 - és meg is rendeljem. Ha azt kapom, amit általában olvasok róla, akkor jó vétel volt.
A dolgok bonyolultsága abban áll, hogy nem bírjuk felfogni egyszerűségét...
-
Upo
addikt
Én is rendeltem zp700-at, még kintről, most jött az értesítő hogy célországba megérkezett úgyhogy már csak a vámot kell kivárni. De közben meg vettem egy dual simes moto g-t is úgyhogy a zp700 valószínű eladó lesz (fehér). Az ára meg majd kiderül ha megjött ugye...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
RBJ
addikt
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Upo
addikt
Partnero-tól ma délután. Nézegettem ebay-en, itt-ott az árakat, nemigen jön ki olcsóbban, pláne ahogy most gyűrűznek az árfolyamok, ez meg 1 munkanap. A gar kb. ugyanolyan macerás (gondolom ) úgyhogy belevágtam, kockázat nem nagyon van, holnap fizetek a postásnak.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Swami
senior tag
Tudnátok ajánlani jó launchert? Vagy mindegy mit teszek a Lenovomra? Az Etotalk Next-et rakott rá, de nem tetszik...
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
balazs1022
őstag
Azt szeretném kérdezni h MTK-s telókra van hangerő növelés? Főleg a zenelejátszóban. H a jack kimenő teljesítményét megemelje.
A system/etc mappában van olyan fájl h: "default_gain.conf" . Azért kérdem mert a sasmungba itt vannak a hangerő számai amiket át lehet írni.
És ha lehetséges ez, akkor mennyire radikális a különbség?
Köszi!
-
dtamas8
tag
Sziasztok.
Ilyen telefont nezegetek..
Szerintetek minosegre hardverileg szoftverileg
Milyenek lehetnek?
Egy Note 2-hez kepest ?
Fenntartasaim vannak ezekkel a telokkal ne tudom minosegileg milyenek... -
dtamas8
tag
Ő lenne az
Új! 6" 32 GB ThL T200 MT 6592 nyolcmagos 2 GB RAM Gorilla Glass FULL HD NFC OTG Okostelefon! Magyar menüvel! Fehér
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
Hátha még valaki kedvet kap hozzá...Én December óta használom és minden OK. vele!
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
vegyszer
addikt
válasz Tomek0108 #60448 üzenetére
Én szereztem egy HTM M1-et, eladásra. Jó vas, jó felbontású kijelző, elég szűk betekintési szöggel, én pl nem tudom úgy tartani, hogy az alja - teteje ne invertálódjon azonnal. A gyári launcher nem ismeri a widget fogalmát, de az apex/Nova mellett megy. A vaku (a Xiaomi Hongmi mellett) vicc. Ahogy a kamera fel bontása is. Persze 69.99$ sem a világ vége...
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
tolvaj!
őstag
válasz balazs1022 #60466 üzenetére
MUT-ban engineering->audio.
Az "sph" a (GSM) telefonálás közbeni hangerő,
a "sip" ha VOIP-en keresztül telefonálsz,
a "sid" egyéb internet alapú kommunikáció esetén,
a "mic" a mikrofon érzékenység,
az "FMR" pedig az FM rádió..."De a w100 topikban is írtam már
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
veterán
válasz tolvaj! #60463 üzenetére
Pont ne a QHD kijelző leírását emeld ki a hibák közül, mert amíg meg nem jelentek a Quad HD kijelzők, addig a quarter HD kijelzőket is nagyon gyakran nagy "Q"-val írtuk/írták sokfelé, pl itt a fórumban is.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
nbukta77
addikt
Van itt valaki aki ezek kozolul nyomul valamelyikkel? Atab5 quad,i50, A999 android grand?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
veterán
válasz tolvaj! #60476 üzenetére
Persze. Kiemelhetsz bármit - pontosan, nem módosítva. Amit te idézel, ott például egy szóköz maradt ki.
Szóval azért úgy emeld ki, ahogy az leírva van:
"egy előlapi és egy hátlapi, egyenként 2,8 megapixeles kamera van."Helyesen így lett volna:
egy előlapi és egy hátlapi, egyenként 2, 8 megapixeles kamera van.Sőt, ha az egyenként helyett a "rendre" szót használja, még jobb lenne:
egy előlapi és egy hátlapi, rendre 2, 8 megapixeles kamera van.Ha pedig a vessző helyett/mellett egy "és" vagy "illetve" szót használt volna az oldal, már-már túl tökéletessé válna:
egy előlapi és egy hátlapi, rendre 2, illetve 8 megapixeles kamera van.Én még a felsorolásnál látom, hogy nem tettek szóközt a zárójelben levő tulajdonságoknál (nem csak ők írnak így, sok helyen a felsorolást így teszik valamiért), de egyébként nem látok olyan elgépelést, amit sugalmaztál, hogy tele van, mintha ez alapvetően befolyásolná a készülékről alkotott képet.
Épp ezért nem értettem - és nem értem most sem - a frusztrációdat a linkelt készülékkel szemben.Ez a telefon pár hete még 40k alatt volt elérhető abban a boltban, talán még mindig van nekik (nem csak kint hagyták az infót). Ennyiért idehaza, ilyen garanciával rendelkező készüléket nem nagyon lehet kapni, így ez kifejezetten ajánlott készülék. A boltot magát nem ismerem, így azt nem tudom, mennyire ajánlott.
Ne értsd félre, nincs veled személyes bajom, csak nem igazán tudtam hova tenni a hozzászólásod a "költői túlzással". A második alkalommal már a szándékosan félreértelmezéssel tarkított idézést nem igazán tudtam tolerálni.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
nagyúr
Sziasztok!
Zopo ZP700-as tulajoktól szeretnék néhány dolgot megérdeklődni:
- a fényképeken úgy látszik, mintha a hátlap nem ez a fényes-lakkos felületű lenne, hanem valami jobb fogású. Valóságban is így van?
- átlagos felhasználás mellett (néhány sms, 20-30 perc netezés, mailezés, 30-40 perc telefonálás) kibírhat 2-3 napot az akksi?
- fényképeken úgy látszik, mintha mindkét sim slot tudná a WCDMA-t. Valóságban is így van?Előre is köszönöm a válaszokat
-
gipsztigris
addikt
- A hátlap karbon textúrájú, selyemfényű, csúszásmentes fogású.
- Aktív használat mellett egy napot kibír az akksi. Lányom egész nap a facebook-on lóg, zenét hallgat, és netezik.
15-16 óra üzemidő, ebből 2-3 óra kijelzőidő, bekapcsolt wifi és 3G mellett. Estére lemerül 15-20%-ra.- Elvileg mindkét SIM tudja a WCDMA-t. Két simmel egyszerre nem próbáltam, de mindkét sim slotban volt a kártya és ment a 3G rendesen.
Újra egy pár képernyőmentés a készülékről. [link]
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #60480 üzenetére
Köszönöm a választ
Gipsztigris, Neked is köszönöm az infókat . Ha a leírt felhasználási szokások mellett kibír 1 napot, akkor szerintem nálam talán a 3-as is ki fogja. Az Amoi N821, amit most használok 2050 mAh-s akksival van szerelve. Az nálam elmegy 3 napot és a 6577 tudomásom szerint többet fogyaszt a 6582-nél. Szóval lehet, hogy kisebb a Zopo akksija, viszont kevesebbet is fogyaszt, tehát elképzelhető, hogy a két dolog kompenzálja egymást és ugyanazt az üzemidőt elérem vele.
Kijelzőjéről mit tudtok mondani? Betekintési szög, fényerő rendben van? QHD nem pixeles ekkora felbontáson? Nem tudom, hogy szükségem van-e HD felbontásra. Tegnap volt a kezemben egy LG F6 és annak gyönyörű volt a kijelzője. Viszont nem tudom, hogy van-e értelme kifizetni érte a felárat... (egyáltalán nem játszom a telefonon).
Nagyon jó árban van a ZP700. DHL-lel, ÁFA-val, mindennel együtt 45k-ból kijönne talán.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Tudom, OFF meg minden, de nem kapok rá választ az illetékes helyen, így ide jövök, mégis csak ez a hazai terepem
Szóval a gond:
Kb. 3 hónapja vettem én a teszkóban telenor quick sim kártyát, kemény 416 Ft-ért...
Most újra venni szándékszom, mert ezzel 3 hónapig 100MB net ingyen volt (Klikk), de nem látok sehol...
Én keresem rossz teszkókban, v eltakarították? Mert ha az utóbbi, akkor a fene a pofájukat...Tudtok esetleg más netet ajánlani nekem? 100 MB bőven elég!
-
nagyúr
válasz gipsztigris #60484 üzenetére
Ez teljesen rendben van szerintem.Jól látom, hogy ezt kiveszem a dobozból és használom? Nem kell semmit telepíteni (play, magyar nyelv) és még rootolva is van?
Azt meg szabad kérdeznem, hogy honnan rendeltétek? -
harcitomi
tag
Szia!
Nagyon érdekel a Moto G dual, ha megérkezik írj már légyszi, hogy minden rendbe volt-e a szálítással, és a telefonos tapasztalatokra is kíváncsi vagyok. Az értesítő leddel vannak problémák az 1 simes verziónál, kíváncsi vagyok, hogy a duál simesnél ez jól működik-e.
Köszi! -
gipsztigris
addikt
Minideal-ről DHL express szállítással. Dec.23-án rendeltem és 28.-án már a Ferihegyi DHL bázison volt a készülék. Az más kérdés, hogy a qrva DHL töketlensége miatt csak Jan.02-án kézbesítették a telefont.
100%-ban használatra kész állapotban kaptuk.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
nagyúr
válasz gipsztigris #60487 üzenetére
Köszönöm szépem
-
tolvaj!
őstag
válasz fateless #60478 üzenetére
Nem értelmeztem félre szándékosan. Pontosban, nem szándékosan értelmeztem félre. Azt értettem ami oda volt írva, és ezért tarthatsz ostobának, de tényleg úgy értettem, ahogy le van írva ( megjegyezném túl sokat böngészem a szaksajtót és óhatatlanul képes vagyok szó szerint venni a leírtakat sajnos) ezért is pattant most ki ez a kis nyelvtan óra, de nem veszem magamra, sőt köszönöm a kiigazítást
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #60492 üzenetére
Megírnád nekem is privátban, hogy mi a gond a bolttal?
-
Kristof9094
senior tag
válasz CoolBoy323 #60492 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
Én is feltettem nekik pár kérdést, szinte azonnal válaszoltak emailben. És azért nem mellékes az sem, hogy utánvétes és két nap alatt itt van
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Kristof9094 #60497 üzenetére
A hivatalos lettektol 5-10kval olcsobb. Igaz nem 2 nap, hanem 1 het, de cserebe olcsobb, biztosabb.
Es tok es folia is jar...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest