Új hozzászólás Aktív témák

  • raulicio

    senior tag

    válasz silver10 #60450 üzenetére

    igazság szerint az eredeti firmware-t én egy percig sem használtam így összehasonlítani nem tudom pl az akkuidőt vagy ilyesmit. A régi rommal is lehetett váltani a 3g-t kártyacsere nélkül.
    Azzal kezdtem, hogy felraktam az 1.04-et, de ez előtte is volt már legalább két frissítés és már azok is javítottak egy-két dolgot pl OTG-t. Air gesture továbbra sincs, de őszintén szólva nem is tudom pontosan, hogy az miért is lenne jó nekem...
    Én a GeekGirl féle egy partíciós romot raktam fel, mert használok SD kártyát is és így is van két külön tárhely nem kell nekem, hogy 3 legyen.

    Igazság szerint, csak 1 napja kezdtem el használni szóval olyan sokat még nem tudok róla mondani.
    Egy komolyabb bugot fedeztem fel. Ha date and time beállításra mész akkor hibaüzenetet dob fel és nem lép be a beállításokba, de erre a gravityboxban van javítás és mivel az nem v3 specifikus ezért azt hiszem a hiba sem kizárólag a v3-ra jellemző, minden esetre javítható.
    A gps-t ma próbáltam hazafelé. net nélkül pár másodperc alatt talált holdakat és a copilotban végig tartotta a jelet, nem pozicionált másik utcába, stb. Szóval úgy néz ki ez a része jól sikerült.

    Panaszkodtak arra, hogy gyenge a wifi, de én ezt nem vettem észre, mert pont ugyan olyan mint az előző telefonomon, ami egy umi volt.
    Az aksi nem túl nagy, de nekem ezzel sincs problémám mert elég light user vagyok, szóval nem kell nekem napi 5-6 óra képernyőidő. Kb annyit bír mint az előző telóm 4,5-ös kijelzővel és 1750-es akksival. A v3-nak ugye 1830mAh-os van.
    Ja pont ma írta valaki, hogy nem jeleníti meg a facebook contactokat a telefonkönyvben, de ehhez nem tudok hozzászólni mert én nem is szeretném, hogy ott legyenek :))

    Bár én ezt sem használom, de ahogy néztem teljes értékű magyar nyelv van a stock romokban!
    És noti led is van + gomb háttérvilágítás: :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák