Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz fateless #59794 üzenetére
, mióta a topicot olvasom, legalább 20-an kérdezték. A tmallbox féle karácsonyi akciónál is csak a banner volt elszúrva: Justin gyerek egy 'r' betűvel gépelte el a 'fee DHL'-t. Persze a végén, fizetéskor ott volt az ára, de biztos volt, aki nem vette észre és fizette paypallal
-
motrola
aktív tag
válasz body007 #59790 üzenetére
A kulcsszó a MINI ha kicsi a keze.
samsun, sonyericson.
http://www.ebay.com/itm/Worlds-Smallest-Waterproof-Mini-Android-Phone-Dual-SIM-Bluetooth-Wi-Fi-BLACK-/151210151343?pt=Cell_Phones&hash=item2334d3cdaf
http://www.ebay.com/itm/Mini-Cellulare-Mc-Onsen-MF01-Dual-Sim-Mp3-Bluetooth-Fotocamera-ITALIA-/331113556029?pt=Smartphone&hash=item4d17e7e83d
http://www.ebay.com/itm/black-quad-band-MINI-5S-smart-phone-Android-4-0-4-WIFI-DUAL-SIM-bluetooth-camera-/331050039991?pt=Cell_Phones&hash=item4d141ebab7
http://www.ebay.com/itm/X5-MINI-Unlocked-bluetooth-cell-phone-Quad-Band-single-SIM-MP3-mobile-phone-/221300105185?pt=Cell_Phones&hash=item3386839fe1
http://www.ebay.com/itm/Black-Smallest-Ultra-Slim-Mini-Thin-Card-Size-OLED-Cell-Mobile-Phone-MP3-Player-/151091437994?pt=Cell_Phones&hash=item232dc061aa
http://www.ebay.com/itm/Blue-MiNi-one-3-5-Android-4-2-Smartphone-Wi-Fi-Bluetooth-GSM-Dual-Sim-Cell-Phone-/370993390913?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item5660ede541
http://www.ebay.com/itm/white-quad-band-MINI-5S-smart-phone-Android-4-0-4-WIFI-DUAL-SIM-bluetooth-camera-/331050041388?pt=Cell_Phones&hash=item4d141ec02c
Pár mini telefon a teljesség igénye nélkül.
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
veterán
válasz kgymac #59801 üzenetére
Igen, ezzel sajnos csuunyán visszaélnek a tmallboxnál. Anno több éve az egyik elsöö rendelésem tőlük volt, néztem is csodálkozva, de aztán megszoktam, csak sokan még most is a kiírt infóknak hisznek.
Azért is egészítettem ki, amit írtál, hogy látható legyen: nem kis összegről van szó."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Fater38
tag
válasz gabranek #59633 üzenetére
Szia!
Ezt a típust nem ismerem,de nekem egy Allview P5Quad van és maximálisan elégedett vagyok vele.Összeszerelése is rendben van anyaghasználat is.Ezt például a kamera miatt vettem és nem csalódtam,gyönyörű képeket csinál. Support is van a telefonjaikra stb.szerintem vedd meg nyugodtan,
próbáld meg kideríteni,hogy ki-hol gyártja,mert tuti ,hogy átcímkézett modell,az enyém eredetileg Xolo Q800 vagy Polytron W7450 és még ki tudja hány típus,amiről elég sok leírást találtam és persze sok főzött romot is-egyik jobb mint a másik(szerintem).
Csalódni biztos nem fogsz .
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz raulicio #59746 üzenetére
Szia!
Nos amit írtál igaz is lehet meg nem teljesen! Az átlag felhasználó nem vesz ilyen telefont hacsak nem az a fajta akit írtam. A másik része az aki úgy gondolja, hogy ért hozzá és buherálja össze vissza! Mert sajnos az emberekkel elhitették a gyártók, forgalmazók, haverok, hogy ezek már "mindenhatók" Senki nem veszi észre a legelső két hétben felpakolt mindenféle apk. otthagyja a nyomát! Sokszor ez a későbbi fagyás, akadás, szaggatás, oka! De ezeknek az embereknek találták ki a MOBILTELEFON SZERVIZ-et
Szerinted hány "luser" olvasott utána annak hogyan működik az android. Most nem a teljes megértésre gondolok de legalább a vázat kéne ismerni mielőtt belenyúlkál meg összevissza telepítget. Nem véletlen a nagy részénél a kiadott telefonoknak, csak a "luser" szint szabad azaz nincs "root" jog engedélyezve.
Ha ilyen készülékkel támad gond a szeríz 5 perc alatt tudja javítani mivel a rendszer file-ok védettek. Amikor viszont a "superluser" eljut a rootolás szintre és elkezdi pakolgatni azokat az apk alkalmazásokat amiket amúgy csak szakembereknek ajánlanak akkor előjönnek a fent felsorolt gondok. Persze ilyenkor nem a "superluser" óóóóó nem! hanem az a h.lye gyártó!..........
Fel kellene pár embernek fogni tényként A MOBILTELEFON NEM MINDENHATÓ ÉS NEM IS LESZ! Mindig lesz egy olyan dolog amitől a szomszéd telefonja "zöldebb" mint az enyém! Erre egy megoldás van sok pénz és havonta csere!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
RVR400
veterán
Aliexpressen megbízható eladónél 277 USD körül van. Az kb 81-re jön ki ÁFA-val, stb-vel.
Ehhez képest nem éri meg Bár nem tudom, hogy ez mennyire tiszta.
-
dethroner
veterán
válasz RVR400 #59809 üzenetére
Egyik haverom nézte ki magának, idehaza 75K körül, és kérte hogy nézzek már szét kínában mennyiért adják. De szerintem hasonló paraméterekkel lehet olcsóbbat venni.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
kgymac
őstag
válasz KurtCobain #59813 üzenetére
És telefontól linkelni ? Az sem egy kattintás. De telefon esetére le van írva a bűvszó, amit az ebay keresőjébe kell írni... A kijelölés és megnyitás új ablakban pl. telefonon is működik... Bár jóval kényelmesebb kattintgatni.
De inkább hagyjuk abba az offolást, különben is van olyan topic, ho' mellik ókostelefonyt válaszszam. Direkt írtam gáz helyesírással, link nélkül
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
A WayteQ Talk 5H minek a klónja?
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni telefonválasztást illetően. Maximum 30.000 Forintért keresek valami megbízható új telefont. A két kártya nem feltétel, mert egy SIM-mel lesz csak használva, csak ti gondolom jobban otthon vagytok a kínai telefonokban, mint a fórum többi része.
A következő kritériumaim vannak:
- magyar nyelvű szoftver
- 4-5" közötti méret
- jó akkuidő
- jó GPS
- lehetőleg 1GB RAM
- ne papírból legyenErős hardver nem szükséges, mert csak hétköznapi használatra kell. Egy középkategóriás MTK bőven megfelelő, csak ne akadozzon, és mókolni se kelljen.
Eredetileg egy HongMi-t akartam, de az csak a kínai piacon ennyi, neten rendelve bőven több. A Jiayukról például jókat hallottam, csak nem tudom, hol szabad őket megvenni (PayPal nagy előny), de igazából bármire nyitott vagyok
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
dpit9
csendes tag
Hello!
Január 11 én rendeltem pandarol inew v3 at China Postal.
sszerintetek van rá esély, hogy február elején megérkezik? -
raulicio
senior tag
válasz fateless #59789 üzenetére
A V3-ról is szinte csak jót olvasni... Remélem hétfőn többet is tudok majd írni róla, mer túgy néz ki, hogy lassan lezárul a kéthetes vámprocedúrám!
Amúgy ha az ár nem számítana, akkor én is a ZTE-t venném. Bár nem volt még inteles telóm, de már régóta szemezgetek velük.
[ Szerkesztve ]
-
dpit9
csendes tag
Processing feliratot látok...
Ha jól tudom azt még akkor rohadtul bem adták fel:-S -
raulicio
senior tag
válasz Laza... #59817 üzenetére
Azért én abban az egy-két hétben nem nagyon bíznék. Eleve a probléma ott van, hogy Jiayu készülék, márpedig a Jiayu világbajnok a piacra dobás halogatásában. Meg valaki nagy boldogan idézte, hogy írja a kis kínai, hogy "ha minden jól megy akkor talán, esetleg mikor lesz", azt meg ugye tudjuk, hogy a akínaiaknál általában az sem igaz, amit 100% tutibiztosan állítanak...
-
Fater38
tag
Hátha találtok egy-két érdekességet.
-
EG0
aktív tag
Most rendeltem egy iNew i7000 telefont, Dealextreme ajánlat, a DXPHONE5OFF kuponkóddal (Február 7-ig érvényes) együtt 102.16 dollárért.
Android 4.2, MTK6589, 1 GB RAM és 16 GB ROM, micro SD támogatás, 5.0 inches 1280 x 720 pixeles HD OGS kijelző.
Ez még jobb ajánlat, mint a fehér i7000, mert a fehér 8 GB ROM-os, a fekete pedig 16 GB.
Egy olasz teszt eléggé dícséri. Létezik hozzá tavaly októberi firmware is.Remélem, nem találják ki, hogy valójában óriási tévedtek az árazással, bár nem sokkal drágábban van UMI S1 és Newman N2 is. (4 mag, HD kijelző.)
[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
válasz aytukabozs #59828 üzenetére
Nem tudom, egyrészt január 21-én felkerült a fehér változat, amire azt mondja Indy1, hogy félreárazás, mert a fekete dupla annyi. Erre január 23-án kikerült a fekete változat is a fehérrel megegyező áron. Másrészt futtatják ki az MTK6589-es telefonokat, pl. az UMI S1 130 dollárért hasonló ár ligában játszik. Miközben MTK6582-es, 1 GB-os telefonok (gyengébb kijelzővel) már 100 dollár alatt vannak, lásd F9006 az AliExpressen. Szóval a 102-107 dollár szerintem közelebb áll a valósághoz, mint a 200 dolláros beragadt készlet árak. Majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
Bocs, nem pont Neked menne, de:
És akkor - talán közkívánatra :
1)
Olyat ne kérdezzetek, ami az [Összefoglalóban] vagy a [1. hozzászólásban] van.
2)
Luke! Ismerd meg a keresőt...(gyorskeresés itt szövegdoboz, a facebook ikontól jobbra)
3)
[Melyik okostelefont vegyem?][ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
50k körül keresek dualos telót. Hétfőn le kell adnom a rendelést, céges teló lesz. Hogy ne kelljen két telót cipelni, így gondoltam legyen dual sim, meg a Defy se mai gyerek már...
Szóval a keret az 50k körül van. Normálisan kezeljük a dual simet egy napot bírjunk, nem kell plazma szóval egy 4-4,5"-os kijelző bőven elég. 3,5 jack. Strapát bírja. Hardver min 1Gb ram. Belső tárhely nem kell sok dolog nem lesz rajta. ÉS a legnehezebb itthon futár számla:
Eddigi választottak:
Sony Xperia M Dual C2005
Condocorde 5000 nagyon jó áron van brutális hardverrel,de nem tudom mennyire megbízható és olvastam róla hogy a dualsim sem az erőssége.
Samsung S7272 Galaxy nem tetszik...
GIGABYTE GSmart Alto A2 Mobiltelefon nagy de nem rossz árban sem...[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
EG0
aktív tag
-
Krinyo
senior tag
8-magos MTK SoC GPS-éve van már valakinek tapasztalata? Ugyanannyira megbízhatatlan gyengébb vételi viszonyok között (magas épületek, erősen felhős ég) mint a 4-magos 6589? Ez az egy bajom van vele...
-
citkar
addikt
válasz Krinyo #59837 üzenetére
Ez a GPS probléma nem a SoC hibája, hanem más gyártói hiba. Sok 6589-es mobil GPS-e kiváló. Ennél fogva nincs értelme bármit is állítani az új SoC esetében mi lesz a helyzet, valószínűleg gyártó függvénye lesz. Konkrét telefon esetében érdeklődj, itt vagy más külföldi fórumokon.
Az új THL 100S vagy mi a neve 8 magos telónak itt vki jó gps vételt írt egy gyors és rövid tesztet (vagy inkább próbát) követően.
[ Szerkesztve ]
-
kisszoli0707
tag
Tinydeal-től vásároltam egy Doogee 300-as telót a lányomnak még decemberben.2 hétig használta,amikor is a PC tetejéről,miközben fájlokat másolt át a telórol a számítógépre,leesett a szőnyegre./kb 20cm magas/A készülék még ezután is működött,de sajnos ezek után már nem volt hajlandó a töltést venni semmilyen módon,így aztán másnap reggelre szépen le is merült nullára.Természetesen kipróbáltuk a töltőjét másik telefonnal és a kábelt is ,de azok jók.Szerintetek mi lett vele?Persze felveszem a kapcsolatot a bolttal és remélem visszaküldhetem a készüléket,hiszen még garanciás...
Egyébként garanciáztattatok már a tinydeal-lel?!Van valami tapasztalatotok?Nem lehet,hogy csak az akksi nyúlt ki benne?! -
nagyúr
válasz kisszoli0707 #59843 üzenetére
Megnyekkenhetett az usb csatlakozo.
Ezt nem tudom beveszik-e garanciaba a kinaiak.
Mo.- n ez a gar elveszteset jelenti.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kisszoli0707
tag
válasz cappa72 #59844 üzenetére
Természetesen azt nem írom nekik,hogy 20 cm-t esett a telefon.Bár azért kicsit furcsállom,hogy ennyitől meghalt,hisz még lehet,hogy túloztam is a 20 cm eséssel,és nem is padlóra esett,hanem szőnyegre.Ilyen kis semmiségtől tönkremennek ezek a telók?!Az én lányom még vigyáz is a dolgaira,de ha csak ilyen bizbasz 10cm-es kábelt adnak hozzá,akkor nem is tudná hova tenni a készüléket,ha át akarná a dolgait másolni,csak a PC tetejére.Azért bepróbálkozok náluk.
-
myk74
senior tag
-
Zeki
nagyúr
válasz fateless #59789 üzenetére
A V3 esetéről írok.
Nem ők az egyetlen, hogy egy frissiben kijött telefonból valamit kihagynak, ami amúgy a specifikációk szerint belejár.
Amelyik gyártó ilyen orbitális hibát vét, az a szememben dzsunkás szerelő, hiába rittyent össze akármit.Amúgy az aláírásomban szereplő Panasonic is mára dzsunkás cég lett. Szar kínai az is már. Kínában is készül.
-
Evita85
tag
válasz kisszoli0707 #59843 üzenetére
Ezt pont ma találtuk a TD-n.: Gari
-
Indy1
tag
Azert irtam mert ha beirod a Google keresojebe, hogy "inew i7000"
Kapsz nehany uzletet ahol az ar 177 es 229 kozott mozog.
Tobbek kozt ha a "talalatok" most levo DX.com linkre kattintok akkor 218$.
Minideal 214.85$.
Hat , sok szerencset fiuk , barcsak sikeruljon 107er.
Fogadok hogy refund lesz a vege - az uzlet oldalarol.
Ui.A 6582as W450 , nem er 92$et. Nezzetek a topikjara , vevok 99% sirdogal.
Borzalmas. Tudom mert megvettem nov5, elsok most, es 24oran belul eladtam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest