-
- Utoljára frissítve: 2016-06-23 20:57:39
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Hozzászólok Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
-
Telegdy
aktív tag
Blade 3-ra már sikerült az általad linkelt leírás alapján készíteni egy saját buildet, de ott könnyű volt a dolgom mert volt hozzá szinte kész dev.tree, szóval gyakorlatilag csak a fordító környezetet kellett feltelepíteni és konfigurálni, ezután fordult is a CM
Ez már nehezebb esetnek tűnik, de azért utánanézek...Mondjuk nem vagyok benne biztos hogy ez a leírás működik MTK SoC-al rendelkező telefonokon is...
[ Szerkesztve ]
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
beneboy
tag
Ugyanezzel a dilemmával küzködtem én is, (galaxy nexus váltás) az elmúlt 2 hétben, ma délután rendeltem meg a leendő utódot:
"Vége a szenvedéseimnek!
ZTE V987-et rendeltem tmallbox-ról
ára 235$
free shipping!: 6$
+ paypal valami 0.04%
összesen: 250$
Bár nem akartam ekkora készüléket meggyőzött a kamerája, és hogy az aksija is majdnem bír annyit mint a g4-é!
Köszönöm mindenki segítségét!"a 13mp-es kamerák meg sem közelítik a 8mp-bsi kamerát:
Teszt, és képek[ Szerkesztve ]
-
redder1224
csendes tag
"UMI X1S miért marad ki mindig? 4,5-ös és korrektnek tűnik. Miért nem ajánlott?"
na ez engem is érdekelne! valahogy nincs neki sehol sem fóruma... nekem volt egyszer a kezembe egy ilyen és sztem teljesen jó! a design jó, a mérete pont jó, kijelzője zseniális, sebessége jó. talán csak az akku lehet kevés, de erről nincsenek tapasztalataim.
-
BullZeye
addikt
Miért van olyan érzésem, hogy ez sose érkezne meg ilyen áron?
-
banderasz77
addikt
Sima X1 van a páromnak, és bivaly kis teló. Ez csak jobb lehet.....
-
Maximum1
őstag
Lenovo s750, na még egy 60-70$ eshetne.
Szépen jön lefele, ha így esik akkor 1,5-2 hónap és rámegyek. -
Aha, valahogy én is így vagyok ezzel.
Megtetszett, csak 4,5" (felső limit nálam), olyan amilyennek én gondoltam. (Persze aztán ez még változhat a G3S/G4 javára)Death is the natural part of the life - A halál az élet természetes része... "A melodic death metal, olyan mint egy csendes romantikus boncolás"
-
SzaChe
tag
UMI X1S csak ajnálható 2 napot probléma mentesen kibír az akksi. gyors stabil, a gps-t állítani kell, de amúgy nagyon ajnálott (szerintem) Felesleges progik nincsnek, megbízható, jól összerakott elegáns bla bla bla.
Ne vitatkozz hülyékkel! Lealacsonyodsz az ő szintükre, és megvernek a rutinjukkal!
-
Mivel nem is oly rég jelent meg, várhatóan még senkinek nincs itt. Szerintem ezért nincs még topikja.
Death is the natural part of the life - A halál az élet természetes része... "A melodic death metal, olyan mint egy csendes romantikus boncolás"
-
beneboy
tag
Én csak neten található tesztfotók alapján próbáltam sakkozni. Állítólag az MTK 6589 telefonok közül nagyon sokan kapják meg ugyanazt a 12,6MP-es kamerát ezért ugyaqnolyan fotókat is készítenek nappal (német fórum link)
Jiayu G4 tesztképek 1 2
Lehet hogy csak szoftvere gond, az is lehet, hogy a németek nem tudnak fényképezni.
bigrock G4 képei, illetve ő mondta, hogy a képek rosszabbak egy Gnexusnál (ami azért látható).
A THL W8- ban is 13Mp-es kamera van tesztképek.
Zopo c2 tesztképek
V987 tesztképek1 tesztképek2Engem valahogy a ZTE jobban meggyőz, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. Ha megjön majd jól kipróbálom, és összehasonlítgatom egy GNexussal!
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Törékeny kijelző alatt lakik a Microsoft Surface Pro 3 zsúfolt belseje
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- [Re:] Az Intel feltámasztja a Haswell platformot
- Philips LCD és LED TV-k
- Macska topic
- Asus router-ek
- Microsoft Outlook topic
- PH!otósok beszélgetős offolós topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...