Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
preczol
csendes tag
Én hasonlóképpen jártam, mikor vettem tavasszal a HTC telefonomat. Az ÚJGSM-től vettem, a megjegyzésben direkt kértem az ÁFÁ-s számlát, és persze nem a 0-ásat. Még a visszaigazoló telefonhíváskor is mondtam a hölgynek, hogy normális 27%-os számlát kérek, mert le tudom írni. Erre persze 0-ás jött. Hívtam őket, ilyenkor mi van, a válasz: erre a telefonra csak ilyen van!????
Úgyhogy most, hogy dual simes telefon kell, már meg sem fordul a fejembe, hogy onnan vegyek telefont, inkább én is rendelek kintről. -
gulupeti
senior tag
válasz #40178219 #60732 üzenetére
Hello!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha csak néhány napja rendelted a készüléket, akkor abból a február végéből nem lesz semmi.
Legjobb tudomásom szerint egyelőre csak a Tinydeal árulta-árulja, január elejétől január 15-ig napi 30-30 darabot adtak el a fekete és a fehér színű Doogee Turbo DG2014-ből. Ha sikerült az adott nap egyet valamelyikből elcsípned, akkor január 15.-e után postára adták neked.
Nem tudom, hogy mennyire figyelmesen nézted meg a Tinydeal weboldalát, de az én szerény angol tudásommal úgy fordítottam a pirosan szedett vastagbetűs kiírást, hogy az első adagot kipostázták mindenkinek a készülékekből, ez után elő lehet rendelni most már mindegyik színű hátlappal a készüléket, viszont legközelebb csak március 10.-től lesz raktáron.
Valamint a vámosok mostanában eléggé meg vannak lassulva a fórumban olvasottak alapján, országba érkezéstől a tényleges kipostázásig nyugodtan lehet 2-3 héttel számolni.Nekem egyébként sikerült megcsípnem egyet (január 9-én rendeltem), fehér hátlappal, már az országban van, annyi, hogy ki kell várni, míg megérkezik. De tényleg csak ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Cpt. Flint
tag
válasz peestike #60994 üzenetére
http://zopomobilestore.lv/
http://mobilamb.eu/
mindkettő elég új cég, kevés a tapasztalat. -
-
RVR400
veterán
-
onidin
csendes tag
Sziasztok!
Erről tudtok valamit? (rooting,stb...)
http://www.antelife.com/w-d-fone-w1-w9205-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-6-3-inch-fhd-1080p-2g-32g-dual-camera-black.html
-
őstag
Az auchan prospektusban láttam egy Qilive 5.3"-os dualsimes telót 540x960 felbontással, négy maggal 1G rammal, IPS kijelzővel 67 ezerért. Egy francia "gyártó" oldalát találtam a neten: http://www.qilive.com/en/product/53-smartphone
Ez vagy inkább a kínából rendelés, annak minden nyűgjével?(számlanyitás, áfa vám, szállítási költség). A zte geek v975 46ezer átszámítva, de erre rárakódnak még a fenti költségek. Ennek ellenére is jobban megéri a geek mint a qilive? Mert utóbbi mellett erős érv a 2 év magyar gari.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
b0bcat
addikt
válasz attilav2 #61013 üzenetére
Én 50 ezernél többet semmilyen itthon kapható, de valójában kínai készülékért nem adnék. Garancia ide vagy oda. Pláne, hogy ennél sokkal jobb ajánlatok is vannak itthon, pl. a Wayteq telefonja 50-ért (5,5 col, HD, IPS, nagy akku, és a tesztek szerint minőségi készülék).
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Cpt. Flint
tag
válasz attilav2 #61013 üzenetére
előbb vennék innen ilyet. még azt is belekalkulálva, hogy Vodával a mezőn nem menne a mobilnet (mert ugye nincs WCDMA 900 MHz). többet tud, ismertebb is, és még így is olcsóbb.
mondjuk a garancia kicsit talán zűrösebb, de ez legalább európa. mármint úgy értve, hogy nem Kínából jön, így nem kell heteket várnod meg vámoltatni.[ Szerkesztve ]
-
Cpt. Flint
tag
válasz Cpt. Flint #61017 üzenetére
pardon nem olcsóbb, már megint $-ral számoltam euro helyett. de nem sokkal drágább.
-
Jakuu
őstag
válasz Cpt. Flint #61018 üzenetére
Nem azert de annyiert mar telefont is lehet kapni
-
Jakuu
őstag
válasz Cpt. Flint #61020 üzenetére
Barhol.
Ugyebar nem mindegy hogy 229 dollarrol vagy 229 eurorol beszelunk, csak kozel 20000 Ft a kulonbseg.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Cpt. Flint #61020 üzenetére
Szolgáltatóiban a Huawei Ascend P6 72k környékén van pl. (persze ez egy sim-es). Úgyhogy off-ba is tettem.
Moto G dual sim 16GB 66k.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Cpt. Flint
tag
válasz kmarci25 #61023 üzenetére
4,5 hüvelyk, az említett auchanos meg 5,5. (még az általam írt is csak 5, de én 5,5-öst nem is vennék mondjuk). ráadásul az a 66 szerintem ordas kamu, pontosabban még töltőt sem kapsz hozzá annyiért. se számla, se garancia.
a huawei előfizetéssel és hűséggel van? mert akkor a végére a dupláját fizeted, gondolom[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
ZTE v889s GPS vétel: tegnap este csináltam egy videót.
Kikapcsolt állapotból indítás, gps test elindítása, pozíciót talál 1 perc 6 mp alatt. Utána még pár szoftver próba (GPS warm start).
Úgyhogy nem feltétlenül szar minden MTK telefon GPS vétele, ez inkább a járulékos dolgoktól függ (antenna, kialakítás,...). Mondjuk olcsó noname készülékeknél nem nagyon költhetnek ilyesmi dolgok optimalizálására, beb@sznak valami fóliát antennának ahova elfér, aztán az illesztés, érintkezés, hosszabb távú strapabírás nem nagyon számít.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kmarci25
veterán
válasz Cpt. Flint #61024 üzenetére
Huawei: 4,7
Moto G. 4,5Azt nem mondtad, hogy tepsi kellene. (Egyébként a zopo, amit linkeltél 5-ös.)
De ha neked jobb az auchan-os 5,5-es (persze ugyanannyi pénzért, és plusz pár tized hüvelykért), mint egy Huawei, vagy Motorola, akkor rajta."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Cpt. Flint
tag
válasz kmarci25 #61026 üzenetére
valamit félreértettél. nem nekem lesz a telefon. én annyit írtam válaszként, erre, hogy a noname auchanos helyett akkor már inkább választanám a zopo-t a lettektől.
slusszpassz.magamnak még csak nem is azt és nem is onnan rendeltem, mivel nekem nincs 70 eFt-om telóra, és nem is annyira sürgős.
[ Szerkesztve ]
-
Cpt. Flint
tag
válasz kmarci25 #61026 üzenetére
Azt a Motorolát egyébként én is melegen ajánlottam majd' 100 hozzászólással korábban valaki másnak, mire eléggé kikaptam CineDOG1 kartácstól, hogy azt nem forgalmazzák hivatalosan Mo-on, ezért nincs rá garancia, meg különben is sufnigsmből fúúúj...
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Cpt. Flint #61029 üzenetére
Bocsi, nem olvastam eléggé vissza. Ezek szerint félreértettem a dolgot.
Ha már ott tartunk, hogy mit forgalmaznak hivatalosan Mo-n, akkor azt is hozzá kell tenni, hogy a topikban említett telefonok 99%-át Kínából rendelik, így a garancia ilyen kontextusban való emlegetése megmosolyogtató."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy már korábban feltett kérdést kérdeznék ismét, ezért előre is elnézést, de megerősítésre lenne szükségem hozzáértő emberektől
Ha az Antlife Spanyolország-i raktárából rendelek telefont, akkor azt nem fogja vám és ÁFA terhelni, ugye?Előre is köszönöm a segítséget
-
MODERÁTOR
-
myk74
senior tag
-
atv72
tag
Sziasztok!
Tetszik az Iocean x7hd, de nagyon kevés infó van, mert új még. Iocean-ról milyen tapasztalatok gyűltek össze?
Másik: ha angolra állítok egy ilyen china phone-t, akkor minden angolosodik vagy lesznek még kínai rejtvények? Pl. minideal ígér magyar nyelvet meg PlayStore-t az ioceanhoz...
Vagy inkább érdemes etotalk mod rom-mal venni?És még: mindenféle posta 99% vámolást jelent manapság?
Köszönöm előre is!
-
Dashes
őstag
dual slim-es készüléket szeretnék. feltételek:
- min 1GB RAM
- min 8GB, de inkább 16 GB ROM
- 4.3-4.7 kijelző
- viszonylag jó kamera és socamiket kinéztem: moto g, s4 mini, oppo r819
ezek közül melyik ajánlott, tapasztalatok, esetleg valami másik készülék?
-
citkar
addikt
válasz kmarci25 #61031 üzenetére
"a garancia ilyen kontextusban való emlegetése megmosolyogtató"
Többeknek, pl nekem is könnyen és sikeresen sikerült garanciáztatni kínai készüléket, Kínában.
Átfutási idő másfél-kettő hónap, ami soknak tűnik, de a magyarországi tapasztalataim sem sokkal jobbak...sőt. Így bevállalható, még ha nem is vetekszik a premium garanciával, de hát az más kategória.(#61029) Cpt. Flint :
Valóban nem rossz az a motorola, csak a sufnigsm bolt "elfelejti" közölni, hogy bizony valóban nem forgalmazzák Magyarországon, így nyilván ő intézi majd szintén külföldön a garanciáztatást (ha intézi), ami nem vagy alig fog rövidebb ideig fog tartani, mintha Kínába küldenéd.(#61039) atv72:
Nekem egy éve van Iocean x7-m (6589SOC) a GPS-t leszámítva minden téren nagyszerű a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Cpt. Flint
tag
válasz citkar #61041 üzenetére
de - ahogy te is mondtad, és én is tapasztaltam sajnos - a "hivatalos" garanciás ügyintézés is soxor legalább ugyaneddig tart Mo-on, szóval szinte mindegy. viszont azért elvileg a hazai forgalmazóra nagyobb ráhatásod van, mint egy kínaira; ráadásul hazai pályán vagy, magyarul beszélnek (szintén elvileg ). no persze az általános magyar "jóindulat" és trehányság lehet, hogy kétségesebbé teszi az egész ügyet, mint a kínaiakkal szemben, akik - úgy tűnik - eléggé törődnek a vásárlói elégedettséggel.
-
aytukabozs
addikt
-
kmarci25
veterán
válasz citkar #61041 üzenetére
Épp ezt mondom én is, amit írtál. Abban igazad van, hogy ha a sufnigsm nem közli, hogy a gariztatás folyamata (ha lesz) milyen lesz, az már tényleg - enyhén fogalmazva - nem szép dolog, de ha az ember egy kicsit utánajár, akkor rögtön tudja/látja, hogy mi is a helyzet.
aytukabozs: Oké, vállalom, hogy átsiklottam egy 100(!) hsz-szel korábban írt, vitaindítón. Azért ettől még kommunikálunk, max a témától tértünk egy kicsit el.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
citkar
addikt
A GPS valakinél tökéletes, de szó mi szó, sokaknál nagyon gyenge a jel, nálam hol több, hol kevesebb idő míg jelet talál (sajnos általában több, de valamikor 20 sec) és a pozicionálás sem megfelelő, átdob sokszor a szomszédos utcába, így ha kell sürgősen néha használom, hogy merre induljak, de az enyém pl a nagyon gyengékhez sorolható.
Két dolgot tennék ehhez hozzá:
Az Iocean cég erre kitalálta, hogy mindenkinek aki kéri küld egy antennát s útmutatót, hogy cserélheted ki, a topikban épp megérkezett pár embernek, később meglátjuk javul-e.
Másik: ha komolyabban azaz érdemben használni akarja valaki a GPS-t egy bluetoothos kiegészítővel (GPS antennával) orvosolható a dolog, persze kissé macerás. Annyi, hogy idővel lehet javult a minőség-ellenőrzésük és az újaknál hátha jobb a GPS (utána kell külföldön olvasni), mert nem a SoC problémája, hanem más, valószínűleg összeszerelés/antenna probléma okozza a GPS gondokat.Ezt leszámítva egy nagyon szép és jó telefon, párszor esett is a földre/aszfaltra, tok nélkül (mert így szebb ) és a sarki karcolásokon kívül nem is lett más baja. Összességében én ajánlom, a GPS problémák esetleges bajával együtt (ami egyeseknél egyébként tökéletesen megy).
#61046) kmarci25:
Akkor egyről beszélünk. Amit kifelejtettem: magyar nyelvvel árusítják, de ezt nyilván ők magyarosították s ha jön egy frissítés, az el is száll.[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
Kérnék egy kis segítséget: feltettem egy új romot a tronsmart ts7-re, belaktam, tök jó, egyet kivéve: ha engem hívnak, a hívás után nem világosodik vissza a kijelző. A ps szenzort próbáltam kalibrálni mobileuncletools-al, mérni méri a távolságot, de a kalibrálás: fail. Van valami ötlet? esetleg van valami ismert alkalmazás, ami okozhat ilyen gondot?
-
szenyo12
csendes tag
válasz aytukabozs #60876 üzenetére
Szerintetek a DX-nél az inew i7000-re érdemes várni, hogy legyen, és az Order-t továbblökjék, vagy 102-ér rohadtul nem fogják küldeni,
és érdemesebb Cancel order-t nyomni? -
aytukabozs
addikt
válasz szenyo12 #61049 üzenetére
Egy sorstárs? ...hát mivel párhuzamosan a mai napig fut a 200$ körüli áron is, én nem hiszem hogy érdemes lenne várni...
persze a kis rohadékok még az ünnep alatt (???) megírták hogy, "Thank you for your order 1401250010********. Unfortunately we are currently awaiting restock on one or more of your items...." bla-bla-blaMondjuk én tényleg csak az ára miatt rendeltem meg, kifejezetten taszítanak ezek a samsung szerű telók, de 104$-ert félretettem volna a viszolygásomat.
Persze rangidős fórumozók figyelmeztettek hogy ez nem lehet real, de ugye a kapzsiság....
Mindenesetre holnap elvileg már dolgoznak, kíváncsi vagyok mit reagálnak a ticketemre.
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat