Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
válasz cappa72 #15998 üzenetére
Köszönöm! Még a végén használható lesz. Már csak azt kell megfejtenem, hogy miért merül le a 2100mAh-s aku éjjel 2-től délután 3-ig úgy, hogy 2G és minimális beszélgetés?
Utasítás:
A készülék ki van kapcsolva, az "On". és a "Volume -" és tartsa addig, amíg a menü meg nem jelenik. Mozgás a menüben: "hangerő +" = fel, "Volume -" = le, "ház" = választás. Lépjen a vizsgálati jelentés, majd a PS kalibrálás, majd válassza ki az elemet ne Calibration tegye a kezét az érzékelő a parttól 2-2,5 cm-es, majd kattintson a "ház", az értéket kell lennie valahol a 12 és 17. Indítsd újra a gépet.Brutálisan beástam magam a neten található információ morzsákba. Találtam az One X-hez stock, sd-ről flashelhető romot!
[ Szerkesztve ]
-
pojakcs
senior tag
Az enyémen sincs logo, ergo hamis. Ellenben rendeltem a telefonnal együtt egy memóriakártyát, azon van valami ákom-bákom logo, de mindezektől függetlenül betojt.
Szerintetek írjak a kínaianak, kicserélik? 8 usd volt, nem a világ vége, de bosszant.Üdv: Csaba
-
LámaZ
addikt
válasz osztraksajt #15986 üzenetére
Akkor azt a Nagy memóriakártya topikot nekem nem is javasolod, te undok?
Legyen minden jó!
-
hevizms
addikt
Enyémen sincs logo,akkor az enyém is hamis.Olyat én is láttam már egyébként hogy a hátulján nem volt logo.Az enyémnek a hátulján van.
-
sasa311
veterán
Nem tudom ki szerkeszti az első HSZ-t, de a ROM cserés résznél azért leírhatnánk, hogyha valakinek van egy full *.img ROM mentése akkor ahhoz a világon semmit nem kell cserélni, csak flashtoolal felflashelni kb. 1 perc alatt és annyi, nem kell baszogatni a recovery-t.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
mikrofon
veterán
válasz mikrofon #15977 üzenetére
Megoldottam!
Ennek a proginak van olyan widget-e, ami mutatja az áram felvételt, fogyasztást, csak valami kis átlagolással!
-
ztibor
senior tag
G3 merülés problémám lenne. (volt már kalibrálva az akku)
pár napja volt egy 3-4 órás telefonálásom. Talán 25%-ot ha esett a töltöttség akkor.
Viszont azóta 2 nap alatt nullára merül sima használattal, pedig előtte ugyanígy max 40-50%-ig merült.A CPU spy azt írja hogy majd végig teljes processzor teljesítményen megy, deep sleepbe egyáltalán nem.
Hogy lehetne utána járni mi használja ennyire a processzort?
no frills CPU controll megy: 1001-250, hybrid, deadline beállítással. -
Echoo
senior tag
Ezt érti valaki?
The archive with the firmware includes everything needed, such as: SP Flash Tool and all the drivers. Separately download anything unnecessary.
1) extract the archive to the root of the drive ,
2) install the drivers from the folder DISC-: \ SP_Flash_Tool \ Driver \;
3) Turn off the phone, remove the battery and set it back,
4) not including the phone, connect it to the computer and check the Device Manager to see if the new device under Ports (COM & LPT), if everything is OK, then proceed to the next item, or to pop a new device driver to manually select the folder DISC-: \ SP_Flash_Tool \ Driver \. After the phone from the PC,
5) start -DISC-: \ SP_Flash_Tool \ Flash_tool.exe and click through Scatter-loading file, select DISC-: \ SP_Flash_Tool \ Android \ MT6577_Android_scatter_emmc_format.txt should appear below the list of files. Check the settings of the program: to be installed jackdaw Options - USB Mode and stand jackdaw in the main window of DA DL ALL With Check Sum .
6) In file remove all jackdaws, except BOOTIMG, RECOVERY and ANDROID. NB! I after unsuccessful flashing some kind of custom crafts, stitched with all included the boxes and returned the phone functionality. So, the item of your choice. Push the button Download , or press F9 on the keyboard and in the resulting window, click Yes (YES) . draws from the battery. In the original manual the item was out and I struggled for two hours - the connected body begins to charge and firmware in any ... did not start to connect the phone to a PC cable supplied. If the system will be one more new device and install the drivers, then manually set the folder -DISC: \ SP_Flash_Tool \ Driver_2 \ . Below programs should begin to crawl color stripes progress with interest. wait until the window with a green circle . All phone please!
7) to implement an optional item! NB! Even say more ... I "looped" body manipulation in your system ... Machine at the time was with root access and lots of installed software ... Titanium And I do backups, as usual, have not had time ... And what do you think? After flashing Ruth remained in place, as well as software. Add YouTube and ES-conductor, and everything else "Chiki-bunches" ))) After the firmware, if you want or need, simultaneously press the keys "Volume +" and "On / Off" before the Recovery Mod . Choose the menu Wipe DATA / Factory reset to reset all settings. Reboot your phone and enjoy the new firmware! -
Xabi78
aktív tag
Egy jó összefoglaló az MT6589 SOCról.
Ami a legjobb hír: alapból támogatja a Dual standby full active funkciót! Vagyis 2 sim esetén ha az egyiken van hívásod, a másik is befut...
A többi már ismert, ez viszont meglepett, és hatalmas pozitívum, jobban tetszik, mint az összes többi fejlődés...X.
ps.: 13q1 végére várja az első működő telefonokat...
[ Szerkesztve ]
Cave canem!
-
LámaZ
addikt
Én értem.
Ha korábban olvastad az SP Flash tool hasznalatat angolul, akkor te is erted. Ez nyilvan google-fordított anyag. A "Chiki-bunches" jelentését én is csak sejtem.
Különben a magyar macskaköröm, mint idézőjel gépi fordítása is hasonló
eredményt hozna.jackdaw sztem pipa jel.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
hun_gery
aktív tag
G3 tulajok!
Megtennétek, hogy löktök fel mondjuk a képfeltöltés.hu-ra pár telefonnal készített képet?
(vegyesnek (nappali/kinti/benti/vakus) örülnék legjobban)
Köszönöm!Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Unsign
tag
Sziasztok,
Szerdán délután rendelt, pénteken feladott G3-at ma délelőtt már kézbesítette volna DHL, ha itthon vagyok. Postázást tekintve a mixeshopnak nagy csillagos ötöst adok és a DHL is kitett magáért a gyorsaságával. A DHL rugalmasságát mutatja, hogy a módosított keddi szállítási címet ma délelőtt 2 perc alatt lebeszéltem az ügyfélszolgálatukkal.
Azt, hogy mit küldött a shop valójában , holnap derül ki (szín stb). Majd beszámolok, hátha valaki rendelés előtt áll.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Echoo
senior tag
SP-ben vagy egy driver2 mappa. A windows 8 hisztizik, hogy nincs digitálisan aláírva. Tipp, ötlet?
-
Vjankovics82
senior tag
ez is gorilla glass meg rootolt: http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14809-mtk6577-jiayu-g2-dual-core-1gb-4gb-80mp-gorilla-glass-ips.html
van olyan jó mint a jiayu G3?
megéri? -
Belamia
csendes tag
Help
Sziasztok hogyan lehet erre magyar nyelvet rátenni. Vagy rom csere amiben van magyar nyelv
Free 4 7" Dual Sim MTK6577 Android 4 0 F9300 S3 9300 Dual Core 1GHz 3G Phone Bla | eBay
http://www.ebay.com/itm/130804702271?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 -
hun_gery
aktív tag
szerintetek mit jelenthet ez a kifejezés:
"single sim card dual mode"?
(a szavakat értem, de az értelmét nem...)Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Xabi78
aktív tag
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Szakértőkhöz, memória-interfész sebesség gurujaihoz fordulnék kérdésemmel:
A Jy-G3 -ba vennék egy (class10-es) gyors sdhc kártyát: Ez a MTK6577 soc vagy éppen a G3 megf. interfésze képes-e kihasználni a
a "legújabb" micro sdhc memkártyák uhs-1 sebességtartományait?Érdemes-e ilyen (uhs-1 jelölésű) karit megpályáznom vagy "közönséges" másodgenerációs Class10-es tökéletesen megfelel,
mert talán jobban úgysem hajtja a g3? (Ez utóbbi fajta memkari most gyorsan kezembe kerülhetne.) -
Dominó85
addikt
válasz hun_gery #16020 üzenetére
[48 Kép - Jiayu JY-G3]
Egyik képhez sem nyúltam hozzá, mind a gyári beállításokkal készült.* Péter - 06302461862 *
-
tesopapa
aktív tag
-
hunaqua
addikt
válasz cappa72 #16040 üzenetére
Igen! A Blade3 tulajok is erre való tokot vesznek.
http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-ZTE-V889M-WCDMA-3G-mobile-phone-4-0-touch-screen-WIFI-GPS-CPU-MTK6577/628446992.html
Ezt az üzletet ismerem,velem nagyon korrekt volt.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Marty
tag
-
Terentius
őstag
-
tvamos
nagyúr
En a tabletbe egy "sima" 32GB C10 kartyat vettem. A notebook kartyaolvasolyaba szoktam tenni, es ugy masolom ra a meseket a gyereknek. Sokkal gyorsabb, mint a regi, 16GB C6. Arban nem volt sok a kulonbseg a C6 es a C10 kozott. (Amikor en vettem...)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
FalconKnight
aktív tag
with the standard G4 going on sale for 999 Yuan ($160)!
Falcon
-
b0bcat
addikt
válasz FalconKnight #16047 üzenetére
Bátran gondolj hozzá még legalább 50%-ot... Kínai barátaink ár-előrejelzései utólag mindig igen szerénynek bizonyulnak. Vagy a specifikáció esik (lásd Zopo 950) vagy az ár nő a másfélszeresére (lásd MTK6517-es Huawei modell, amit elsősorban a belpiacra szántak).
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
beers
addikt
-
sasa311
veterán
Ez a H2000+ / H3000+ / I5 / Goophone teló. Világ szopása rootolás szempontjából, mert rabszódikusan viselkedik. Tegnap csináltam meg egyet magyarra, illetve nekem is ilyenem van.
Az enyémet pl. a Bin4ry rootoló el sem kezdi megcsinálni, beletörik.
Ami tegnap járt nálam azt "elvileg" rootolta, gyakorlatilag a /system mappa írásvédett maradt...
Mondjuk mákom volt, mert volt kész magyar ROM-om hozzá és csak feltettem, így nem kellett a ROOTolás.Szóval készülj fel rá, hogy ezzel szopni fogsz
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...