Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Vettél valamit már az Aliexpress-ről? Ismered,hogy működik? Az Escrow-t? De ha Te azt mondod,hogy mindenki ismeri XMAN Shop-ot ,akkor biztos úgy van.Itt most nem arról volt szó,hogy hol 1usd a "világítós szemű gipszkutya". És mi köze az Aliexpress-nek Kína lakosságához???? Amikor innen külföldiek vásárolnak.
Itt van több ezer kereskedő,mind külön mérve. Ennek meg 99,9% az elégedettségi mutatója.( Ennek a kereskedőnek,nem az Ali-nak)SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
" sőt, hamarabb vásároltam ott mint te a phn regisztráltál.."
..na ennek a két dolognak mi köze egymáshoz?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
peter76bp
aktív tag
-
Shadows
senior tag
Sziasztok!
Van valami nyelvi frissítési testámentum?
Vettem EZT és sajnos 4.1.1 van rajta, amin nincsen magyar nyelv. Valahogyan megoldható a dolog? A segítségetek kérném.Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
fenyvesik
csendes tag
válasz blade007 #15055 üzenetére
Ezért nem rendeltem még én sem DHL szállítással mert fosok pedig a gyorsaság fontos lenne de a kb 30% + már nem annyira vonzó. Bár nekem is ajánlották hogy ketté bontják a számlát és elég a 40 usd paypalt lobogtatni a maradék 180 meg nem annyira kéne bevallani. De nem biztos, hogy beveszik akkor meg szívás. Természetesen a Pandánál nincs raktáron majd a következő szállítmánnyal jön a G3. Mindezek tetejébe az asszony tegnap olyan frankón mászott keresztül az ágyon, hogy az Ainol crystal tablet kijelzőjébe sikerült beletérdelnie így az kuka totál berepedt. Pedig csak egy kétbetűs kitérőt tettem.
-
Shadows
senior tag
válasz fenyvesik #15059 üzenetére
Kipróbáltam most a dhl-t, 40 dodóra (12.346) fizettem +3700 pénzt, ja és feltépve minden megfogdosva megnyomva, inkább várok a csájníz postára 1 hónapot, de az mindig sértetlenül jön meg és ugye nem kell sz0p0zni a vámmal...
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
peter76bp
aktív tag
Átfutottam pár webshopot de nem találtam 130$-ért dual core telót viszont ismerősnek ennyije lenne rá. Mivel szeret játszogatni is így az egymagos szerintem kevés lenne. Kijelzőméret felbontás majdnem mindegy mert most egy nem androidos telója van kis kijelzővel attól bármelyik jobb szerintem.
Tudtok valami értelmeset javasolni ebben az árkategóriában?
-
chosa91
aktív tag
válasz fenyvesik #15054 üzenetére
Olvasgattam a fórumot és úgy voltam vele, lesz ami lesz. Külön nem is jeleztem a mixeshop-nál, se a DHL-nél, hogy minek tüntessék fel, de a Mixeshop alapból így tüntette fel: "MINI PHOTO FRAME GIFT", amit én már csak a DHL nyomkövetésénél tudtam meg, valamint az emailben kért értesítésről.
Lehet szerencsés vagyok, de a csomag rettenet aprócska volt, hozzászoktam a téglaméretű telefondobozokhoz, ez pedig kb egy novelláskötethez hasonlítható.
"Find something boring, and make it funny!"
-
orkester
őstag
válasz carbapenem #14963 üzenetére
A kinézet sem nagyon stimmel. Pontosan olyan mint a Dream X. Az akku kapacitás sem annyi amennyit a Dream S-hez írt a cikk.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
peter76bp
aktív tag
válasz Shadows #15057 üzenetére
Ha rootolva van a telód van cwm rajta és van egy cwm-el telepíthető ROM-od hozzá akkor egy magyar nyelvet tartalmazó azonos verziójú másik romot felhasználva hungobungo leírása alapján megoldható elvileg. Erre rá kell keresned vagy valaki majd belinkeli. Telóról most igen macerás lenne előkeresni.
-
Bagira01
veterán
válasz peter76bp #15062 üzenetére
Jelenleg 124$ a Jiayu G2 512MB MTK 6577-el, minideal-en is ekörül van(ingyen postával), de nem adnak szilikon tokot se kijelzővédő fóliát.
Más: Jiayu G3 189$
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Nekem is megérkezett a YI-G3 (29-én vámkezelve, 2-án este félnyolc körül
faggatóztam a 100-as postán, 3-án pedig bejegyzés került a Nyomkövetés végére hogy (2-án) átvehető
a 100-as postán. Tehát tegnap óta nálam van.Én is a gyári szilikontokot dícsérném most külön, persze a ragyogó kijelzője után...
(Giftként adták, persze bele volt építve az árába (,de én meg kuponnal vettem), nagyon jó minőség)Ma már volt több időm vizsgálni és két aggasztó dolog van:
1. Mindkét sim slotjához egyazon IMEI van feltüntetve a sim-menedzsmentnél, és a dobozon
is (sőt a dobozon három imei-számos matrica van A, B és C - mind a rendszerben olvasható, azonos szám)2. Aztán pl. meg akartam nézni hogy milyen recovery-vel érkezett, és a hang-fel+bekapcs gombbal indítottam
volna, de csak egy robot a hasán piros háromszöggel fekszik és semmilyen szoft vagy hard gombra nem
reagál a gép, csakis akksi kivétel oldja ezt a szituációt. Memkártyát még nem tettem bele!
-Emez lenne a fő oka az itteni kiakadásnak?Hol is vannak azok a driverek amivel windows7 alól szükségesek pl. mtkdroidtoolshoz?
Ehhez a vcom driverek kellenének? A win7 az ismeretlen eszközhöz névként feltünteti "yi-g3" . -
chosa91
aktív tag
A tokról csináltam pár fotót (már az Umi-val): voilá!
Nem lesz tőle túl "vastag", szerintem...
Nekem halál vékonynak tűnik tok nélkül a teló, valamint igen könnyű.
A tok nem tartalmaz semmi márkajelzést.
Igazándiból örültem volna, ha a 4 szín közül fekete-kék-et kapom, de a fehérrel is egész csinos és nem kevésbé férfias ^^"Find something boring, and make it funny!"
-
-
hunaqua
addikt
válasz peter76bp #15056 üzenetére
Teljesen igazad van,csak egy dologért dobtam be.Mindig arról szól a "fáma",hogy nem küldte,nem is volt készleten,stb,stb.Akkor legyen olyan cég is akinek 99,9%-os az ügyfél elégedettségi mutatója.Azután,hogy keveredtünk az 1 milliárd kínaihoz,meg ki mikor regisztrált ,azt nem tudom.Egyébként kényesen vigyáztam arra ,hogy ne használjak semmi sértőt.
Egyébként meg keverik az Alibaba.com-ot meg az Aliexpress.com-ot.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
LámaZ
addikt
Aki 6"-os telót akar venni, az nézze meg ezt a videót.
Legyen minden jó!
-
CoolMan
MODERÁTOR
Legyetek szívesek abbahagyni az OFF-ot! Köszönöm.
-
Bagira01
veterán
Nem egyértelmű, hogy most van-e nekik vagy presale, mert tegnap állításuk szerint még volt. Ennyiért szerintem jó áron van, még nekem is megfordult a fejembe, csak a G2-es rendelés leszedte az utsó tartalékot is a kártyámról Gondolkozom, hogy veszek egyet eladásra, mert igen szép áron elviszik itthon, csak kérdés, hogy 1 hónap múlva is ekkora szám lesz vagy már csak lejárt lemez
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
hun_gery
aktív tag
Azért van egy IMEI, mert egy antenna van a telefonban (dual standby, nem active)
root, cwm:
shuame.com
programot leszeded pc-re, felteszed, telót rádugod (usb tárként, vagy simán, ezt most passzolom, de az usb debugging legyen bekapcsolva)
root:
programban: 4. menüpont (fent), 2. sor 4. ikon "root#&@#@", ahol "#&@#@"=kínai karakterek
cwm:
programban: 4. menü, 2. sor, 1. ikon ">#&recovery#&@"rom telepítés:
vagy cwm-ből, vagy a program 2. menüpontja, betallózod, next, next, next kész(elvileg mennie kell így)
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Dominó85
addikt
Sziasztok, egy nagy kérésem lenne a duál sim-es kínai telefon használók esetében. Le tudnátok futtatni egy NenaMark2-őt a kedvemért?
A Jiayu G3 Imagination PowerVR SGX531Ultra VGA-ja 17,2fps-t ért el vele.
Ez a benchmark progi csak a VGA-t nézi. Nyilván a kijelző mérete és felbontása szórni fogja a dolgot, de kíváncsi vagyok kinél milyen eredmények születnek. Nem utolsó sorban egy egész pofás kis VGA Benchmark apk, amolyen mini 3DMark. Ingyenes progi!
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
blade007
tag
Itt egy kis viszonyítási alap: LINK
-
Dominó85
addikt
válasz blade007 #15096 üzenetére
A Samu S3 nem 2 SIM-es teló és egy Exynos 4 mag durmol benne, magonként magasabb órajelen mint az MTK6577-es 2*1Ghz.
Hát én a NenaMark2 2.4-et szedtem le. Így ha kérhetem azzal mérjen mindenki. Az a legfrissebb a Google Play-en.
ADAM1337
Jiayu G3
4,5"
1280*720
Imagination PowerVR SGX531Ultra
Nenamark2 2.4v
17,2fps[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Mikuland
tag
Jól ezek a kihívások! Gyorsan lenyomtam az egy magosommal, 22.1- es fps lett.
Persze lehet jönni a csúcshardverekkel.... Ezek ezt tudják és működnek.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest