Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Vettem egy Coolpad F1-et, életem első próbálkozása kínai telefonnal.
Van valami speciális tudnivaló arról, hogy milyen SD kártyát jó/nem jó ezekbe a telókba venni?
Vagy egy 32GB Samsung Class10-est aztán jól van?
Köszi. -
Upo
addikt
válasz takfer #78001 üzenetére
Mondtam, hogy cwm! Itt írtam hogy mit kell csinálni. Cappa72 blogjában van leírás a droidtools-os mentésre, vagy ha a temp root se megy akkor SPFlashtool readback. Jobban elmagyarázni én se tudom.
Beküldöd a cwm topikba amit kell, ha megvan a cwm akkor írj megint, bár akkor már csak 2 kattintás az egész.
Lehet hogy nem ext4-es a rendszered hanem ubifs, az bonyolítja a dolgot. Ezt ki lehet deríteni.
Látom van adb elérés. nyiss egy parancssort és írd be hogy:
adb shell mount
Amit kiír azt másold be aztán kiderül. Ha nincs adb-d akkor a blogomban a Morelocale írásnál van egy mini adb csomag amit használhatsz.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Új telefont szeretnék vásárolni az alábbi paraméterek mellett:-5 inch, HD kijelző
-4 mag
-dual sim
-hárombetűs GPS jól működjön rajta(nekem a GPS nagyon fontos,mert sokat kell navigálnom)
-60-70e ft-os ár maximumEddig a Concorde 5005NFC-t nézegettem.Az meg is felelne,mert a sarkos/téglatest formája és a súlya nagyon tetszik.Nem szeretem annyira a lekerekített sarkú és nehéz telókat.
Ha tudnátok ajánlani néhány készüléket,amit érdemes megnéznem,akkor hálás lennék ha megosztanátok velem.
Előre is köszönöm mindenkinek
-
nagyúr
válasz fateless #78004 üzenetére
Szerintem most betömtek egy lukat a piacon, most majd jöhet a színesedés... Remélem.
Ha az F1-ből adtak ki fehéret, akkor előbb-utóbb ebből is lesz.
Méret/ár/érték alapján az én értékrendem szerint ez most bestbuy.
Persze a 854x800-ak felbontásnak nem fognak örülni sokan (tekintve, hogy a testvérmodell jobb felbontású a kijelző), de vállalható kompomisszum. Ez egyéni mindenkinek.Ja, a G2F alsó gombsorának nincs világítása,
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Upo
addikt
válasz MucsMDR #77994 üzenetére
Nincs jó hírem:
A root és a magyar nyelv megmarad, programokat a play store-ból tudsz telepíteni, nincs semmi olyan az etotalk szoftver listán ami gondot okozna, nem is értem miért fizetnek ezért az emberek... Szinte mind ingyenes program, egy kattintással jön a play-ről.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tolvaj!
őstag
én is ezt vallom, de sokan lehurrogtak miatta, így inkább hallgatok. ha sok fullhd filmet akarsz felvenni, vagy másolni szvsz akkor kell a C10. kissebb és több file másolásánál pedig a c6.
(#78013) cappa72
anno az sgs2 még kissebb felbontással jött ki ugyanekkora felületen, vagy az alca ot995. mégis mindenki meg volt elégedve velük. már megint kezdünk ott tartani ( NEM MIATTAD), hogy azonnal mindent! oké csak drágán volt kisméretű jó telefon : sony Z1 compact, MI2. most itt a jiayu 4 mag, giga ram, 2 sim... nem kell minden egyszerre szerintem.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok!
nem tudok dönteni,szeretnék segítséget kérni :lenovo s660 vs xiaomi 1s.
Árban olcsóbb 15 usd-vel a lenovo ,külsőre is jobban bejön,akksi nagy, viszont xiaominak jó a fóruma,és a készülék is már bizonyított.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
7Sony7
addikt
Üdv! Ajánljatok már valami GG IPS, jó GPS el rendelkező telót kb 150$ ig, max 5 col.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
arfer
senior tag
Pandán megjelent egy ilyen hatmagos csoda . Nem is tudtam, hogy már lehet kapni ilyesmit...
-
Odzse
tag
Köszönöm a gyors hozzászólásokat
Esetleg tudnátok mondani kicsit szögletesebb telókat is?Most már úgy vagyok vele,hogy minden gyártó érdekel -
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem ez csak valami Marketing cumi....én aakárhogy nézem semmi extrát nem látok benne...
"
Super Hexa Core
iNew V8 with 28nm processor, MTK 6591 Cortex A7 hexa core, up to 1.5GHz, promise a quite fluent and speedy performance: quick boot, fast imaging, quick saving, etc""Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Polos
csendes tag
-
nagyúr
Nem tudom, hogy vett-e itt már valaki THL T5S-t, de leírnám az első benyomásokat.
- a telefon nagyon szép kívülről, elegáns a fém csík, a hátlap nagyon jó tapintású, matt fehér, tényleg iszonyat jól néz ki, nekem és a barátnőmnek is nagyon tetszik
- a kijelző is szép, betekintési szög tökéletes, ips, a felbontás is bőven elég, nekem fHD van 5"-on, de ezzel is meg vagyok elégedve
- talán kicsit nagy a készülék a képernyő méretéhez képest
- gyors, minden feladatra elég, antutu 16.500 körül. Játékot nem nagyon próbáltam, de hétköznapi használatra több mint elég
- telefonhívás, gps, bluetooth tökéletes szépen lehet hallani a beszédet, dual sim is működik, de csak az elsődleges sim tudja a 3g-t
- szoftver is rendben van bár van néhány fölös app + az alap launcher nekem nem jött be, de egy nova után tökéletes
- akkuidő is jó, barátnőmnél lazán kihúz 2 napot
- kamera nem túl acélosÖsszességében én nagyon ajánlom, eddig nem találtunk rajta hibát és DHL-el, vámmal, áfával 40.000Ft alatt ideért. Ez msot így, ilyen áron nagyon jó vétel.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
-
klogw
aktív tag
Egy kis szavazás, gyertek!
(#78038) kcsa
(#78039) beg Olyan előlep szín nem nagyon van (kivéve valamelyik xiaominél)[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz WOT-H-A-C #78036 üzenetére
Üdv!
Nekem még nincs, mert várom a 900/2100-as verziót (ahol azt írják, hogy van, rosszul írták, a gyártó szerint még nincs, de), nagyon ígérik, hogy hamarosan jön, illetve 300 USD-t egyszerűen sokallok egy telefonért (lassan azért csökken az ára, valahol 275-ért már láttam nemrég).
Viszont csináltam neki topikot, mert néhányan már kézhez kapták és azt kell, hogy mondjam elégedett vele mindenki, minden működik (GPS, LED, miegymás), a külseje mindenkinek bejött, hozta a képeken sugallt minőséget és a látványt. Annyi, hogy a fényképezője jó, de a Hongmié jobb, ahogy néztem, de a selfie-zők kedvére adtak, ugyanis autofocusos az elülső kamera.
Láttam más ROM-okat is hozzá, beta 4.4-t, de lassan jön hivatalosan is, viszont a gyárival elégedett volt mindenki, így senki sem cserélte le (utolsó információim szerint a magyarok közül), illetve könnyen rootolható.
Akit a beépített akku zavar, ne tartsa vissza, ugyanis a gyártó tett fel videót, hogyan szedheted le a hátlapját s úgy kivehető az akku is.
SD kártyával nem bővíthető, de a 32 GB ROM szerintem a döntő többségnek elegendő.
Ha kijön a 900/2100-as és 250 USD körül lesz, valószínűleg meg is veszem, addig marad az X7[ Szerkesztve ]
-
paulkaresz
aktív tag
válasz paulkaresz #78020 üzenetére
valaki?
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
kmarci25
veterán
válasz paulkaresz #78044 üzenetére
Te tényleg azt szeretnéd, hogy más döntse el helyetted, hogy milyen telefonod legyen?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
nagyúr
válasz paulkaresz #78020 üzenetére
A döntés szépsége és nehézsége a tiéd. Nem beszélve a felelősség kérdéséről, ami meg pláne a tiéd.
Van aki ezt, an aki azt fogja ajánlani.
Az biztos, hogy MTK vs Qualcomm.
Kinek melyik.
Az MTK nagyobb akkuhoz jobb fogyasztású proc jár, a Qualcomm esetén erősebb HW-hez jár gyengébb akku.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?