Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vvarpi
tag
válasz orkester #16725 üzenetére
Vedd ki a sim-et, rakd fel az ujj ROM-ot, és ha így jó akkor próbáld ki másik, lehetőleg fiatalabb sim kártyával.
Nálam ez volt az egyetlen megoldás ami segített.
Próbáltam én is segítséget kérni (#16450), de még senki nem tudott segíteni sajnos.
Érdekes, hogyha egyszer elkezdi küldeni ezt az üzenetet akkor hiába raksz bele olyan simet amivel jó lenne, az csak akkor fog működni ha újrarakod a ROM-ot.[ Szerkesztve ]
-
gya82
csendes tag
válasz devast #16751 üzenetére
Sima sztereo, gomb és mikrofon nélküli headsettel tökéletesen és szépen szól. De heatsettel nem!
Sokat ülök autóban ezért fontos nekem a headset. A bluetooth-osat nem szeretem és nem akarok még egy fülest tölteni. Iphonosat pedig igyekszem beszerezni és beszámolok az eredményről![ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Én rendeltem egy ilyet:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-AWEI-ES-900i-ES900I-in-ear-Earphone-Headset-for-mp3-mp4-player-Cellphone-Mobilephone/696385895.html
Nagyon jó füles,de a Zte Skate-nél is ua. probléma.Csak akkor szól jól,ha nyomom rajta a gombot.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
bazsy_
tag
Rendeltem egy huawei G500-at tmallboxtól már nagyon várom mikor jön meg.
Szombaton kaptam tracking kódot azóta sem lehet trackelni , írtam az eladónak persze nem válaszolt. Szerintetek indítsak vitát paypalon? Tmallboxról csak jókat olvastam , de most az az érzésem hülyének néznek... Valakinek van még negatív tapasztalata tmallboxxal? -
fPApi
őstag
válasz devast #16732 üzenetére
"ez a téma naponta 300-400 hsz-el gyarapodik, és nekem nincs időm/kedvem ezt lekövetni"
Megnéztem, az elmúlt 5 nap termése volt kb. 300 hsz, a napi hsz-ek száma jellemzően jóval kevesebb, mint 100. Pl. az elmúlt 1 hónapban a napi átlag 86 hsz volt. Szerintem ez lekövethető, persze csak akkor, ha az ember rendszeresen látogatja a fórumot. Ha meg mégsem, akkor ott a kereső, azzal azért elég jól meg lehet találni, ha van a keresett témára hsz.
-
Dominó85
addikt
Szia, én egy kb 10 éves Panasonic walkman fülessel és a Sony gyári felvevősével is teszteltem és tökéletes mind a kettővel. A kínai ajándék kiegészítők minősége továbbra is csapnivaló. Lásd microSD karik amiket adnak vagy kérhetsz a telóhoz. A G3-madnak remélhetőleg szoftveres a baja. Ha hardveres akkor küldheted vissza Kínába... múgy csak nekem tűnik fel, hogy egyre több "hibás" G3 jut magyarhonba?
* Péter - 06302461862 *
-
bigct
tag
Nem tudja valaki az android system apps appok közül melyik a billentyűzet?
Lefordítottam Bart és a G3 repo segítségével egy G2 romot, de a bill.nem működik....
Először a Play sem ment de azt itt a fórum hozzászólások között megtaláltam.
Köszönet érteÜdv. CT (06302124987)
-
Sanyesz.
őstag
válasz Dominó85 #16763 üzenetére
Hmmm... Saját magadat cáfolod megint. Egyrészt leírod, hogy "A kínai ajándék kiegészítők minősége továbbra is csapnivaló.", utána meg azt írod, hogy "múgy csak nekem tűnik fel, hogy egyre több "hibás" G3 jut magyarhonba?"
Ha egy fülhallgató hibás, akkor ugye nem a G3 hibás Egy fülhallgató a falusi búcsúban egy pálcán van a céllövöldében, azaz nem egy nagy beruházás, ha másikat kell venni. Arról nem is beszélve, hogy nem minden webshop adja a G3-hoz. Eddig 4 darab G3 fordult meg a kezemben, egyhez nem volt fülhallgató. Légy szíves említs meg 2-3 olyan esetet, amikor a G3 volt egyértelműen hibás.
Tegnap is azt írtad, hogy a "GPS alapban gyenge". Hevizms kollégához csatlakoznék: erről szó sincs, nekem teljesen jól működött/működik. Jól működik a 4.1.2-ben is, pár napja használom.
Mindössze arra szeretnélek kérni, hagy a valós tényeket írd meg és ne általánosíts egy-egy egyedi (vélt vagy valós) eset kapcsán. Köszi.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Dominó85
addikt
válasz Sanyesz. #16765 üzenetére
Szia sanyesz.
visszaolvasva a fórumot, az elmúlt hétben igen sok panasz merült fel a G3-mal kapcsolatban. Nem általánosítottam a G3 készülék esetében. Nem értem miért lenne ellentmondás, hogy az előbbiek alapján utólag megemlítettem, hogy a szeptember-December időszakban kapott G3-ak és a Januárban kapott G3-ak közül utóbbiaknál bajlódnak egyesek jóval többet. Más a kiegészítő minősége, és más a G3-ról alkotott vélemény. A kettőt egyszerre említve sem merülhet fel az ellentmondás ténye, de te tudod. A kínai fülesek minősége pedig igen, gagyi ezen nincs mit szépíteni! Jó pár darabot (gyári G3, UMI X1 és noname) sikerült kipróbálnom és a több, mint 10 éves Panasonic walkman szériás fülesem mérföldeket ver rájuk dinamikában és basszusban, a hangszín helyességről nem is beszélve. Nagyon jól tudom, hogy ezek filléres tételek, de amíg nem minőségit adnak az amúgy szinte kifogástalan anyagminőségű (G3-ról van szó) telefon mellé, addig csak égetik magukat a neves gyártók mellett és támadási felületet biztosítanak azok számára, akik elvakult neves gyártó fanok.Az előbb a srác írta, hogy nem csak a gyári fülessel pattog neki és hogy szétkapcsolja a hívást... Nos nekem első körben az csapódik le, hogy kontaktos, vagy zárlatos a jack rész. (ne legyen igazam). Írta is, hogy a gyári G3 mellett Sony minőségibb gyári fülessel sem volt jó, no meg hogy a felvevő gombbal indul csak el a zene... wtfak? Nekem is Sony felvevősöm van és alapból szól rajta a zene, nem kell külön a felvevőt nyomogatni, habár tény hogy azzal le lehet pause-álni és indítani a zenét. De alapból, ha bedugsz egy fülest miközben szól a zene a teló hangszórójából, automatikusan átvált a fülesre a hang. Nem áll le. (most néztem Blade-en és G3-on is)
* Péter - 06302461862 *
-
Cyborg
őstag
Ezzel a Lenovo A660-al van valakinek tapasztalata, mire lehet elég az 1500-ös akksi?
-
Miszy72
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam meg az új 5I telefonomat.
Minden tökéletesen működik, 4.0.4 es szoftverrel fut.
Tudna abban segíteni valaki, hogy a névjegyzékben (people) miért nem tudok a kontaktokhoz hozzányúlni, szerkeszteni? -
Raqueia
tag
válasz bazsy_ #16760 üzenetére
Ne legyen igazam, de... én is pont innen pont utánad akartam rendelni, de már nincs, vagy éppen nincs. Online only. Kérdeztem őket, hát nem igazán voltak meggyőzőek, de azt mondták 2-3 nap múlva lehet hogy újra lesz. Lehet hogy már te is csak "papíron" tudtál rendelni, és akkor már elfogyott a fizikai készlet? Nem akarlak ijesztgetni, félre ne érts.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
orkester
őstag
válasz Vvarpi #16753 üzenetére
Köszi, sim nélkül ment normálisan a rom. Amúgy mindkét sim új, csak a mobilnetes az még a normál méretű. Vajon ez maradandó probléma lesz vagy várható a javítása? Mert nem tudom mennyire ingyenes a cseréje.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
devast
addikt
válasz Dominó85 #16771 üzenetére
Az én G3-am október végi gyártás, szerintem ez gps gebasz véletlenszerű lehet.
ps: Technikai szempontból nem hazudott a kollega, tényleg gyenge a gps jelerőssége. De ha 10 műhódat fog nekem gyenge jellel az is elég, csak működne rendesen. Nem felhőkarcolók között szlalomoznék vele -
Gabesz_23
tag
-
zsoca74
csendes tag
Sziasztok lehet hogy már kérdezte valaki de nem találtam Valakinek valami véleménye van esetleg a Goophone i5 telefonról?
-
Dominó85
addikt
válasz Gabesz_23 #16778 üzenetére
Gabesz_23
No azt látod nem tudom, hogy a Sony felvevősöm melyik típus.
[link], mert ugye azoknál a földelés és V-Mic kiosztása fordított.devast
Az én G3-am is októberi (Október 10. egészen pontosan). A GPS azért is gyengébb, mint más telefonokban, mert a felső fém lapka a G3-on árnyékol. Erről anno volt egy cikk is, hogy ezért sem gyártanak teljesen fém házas okos telefonokat, mert árnyékolva van a Wifi és GPS is, no meg ugye mindenki egyre könnyebb és karcsúbb telefont akar kiadni. Tudnám minek, én jobban örülök, ha érzem a kezemben a telefont, mintha attól félnék, hogy jézusom talán már el is ejtettem? (mert olyan könnyű és karcsú). Simon02 kollega babrálta a G3-ján a GPS-t és igen szép számmal talál nyílt területen műhódokat.* Péter - 06302461862 *
-
janez
aktív tag
"Nagyon jól tudom, hogy ezek filléres tételek, de amíg nem minőségit adnak az amúgy szinte kifogástalan anyagminőségű (G3-ról van szó) telefon mellé, addig csak égetik magukat a neves gyártók mellett és támadási felületet biztosítanak azok számára, akik elvakult neves gyártó fanok."
Miért a neves gyártók milyen minőségűt adnak a készülékeikhez? Én eddig még soha nem voltam elégedett még csúcs mobilok esetén sem a hangminőségükkel. Egy 3-6 ezer forintos (átlagos) füles is nívósabb, mint amit mellé dobnak a neves gyártók. Biztosan vannak kivételek is, de azt hiszem ez az általános.
-
Dominó85
addikt
Van benne valami, de (a mágikus de) azért még mindig túl nagy a különbség a kínai -> neves gyártó -> több k-s fülesek között. Egyébként a Panasonic füles amiről írtam, érhet vagy 500 forintot, de szebben szól, mint a Sony agyba dugósom. Már csak a Panasonic-ot cipelem magammal. Ha hívnak akkor inkább a fülemhez veszem a telefont.
* Péter - 06302461862 *
-
janez
aktív tag
válasz Dominó85 #16783 üzenetére
Nekem most egy max 3 ezer forintos (talán csak kettöezer ötszáz, nem emlékszem) "A4TECH" nevű van. Még drága helyen is vettem. Viszont szuper a hangminőség. A basszustól pedig dübörög a dobhártyám, pedig nem hallgatom túl hangosan a zenét.
A Sony kár, hogy a nevét adja az ilyen poor minőséghez.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dominó85
addikt
Sony, hát igen... második telóm egy SE k800i volt, amihez adtak egy SE fülest. Imádtam, a rock menyországában éreztem vele magam, olyan szépen szólt (most apám nyüstöli, ha már megvette a k800i-m ). Volt egyszer Budapesten egy mobilos üzletben akció, hogy ingyen microSD kártyákat, tartozékokat és dummy (kirakati) telókat osztottak ingyen az első pár száz embernek. Én végül egy Sony headset-et választottam (az említett agyba dugósat). Jó minősége van, de a Panasonic szebben szól (és nem agyba dugványozós).
minatomiray
Ennyi pénzért, szerintem mi járunk a legjobban. Olyan hardveresen és összeszerelésileg kiváló telefonokat (nem mellesleg jóval jobb átlag üzemidővel) vettünk meg, amiről itt többen max álmodnak a 2x annyiba fájt telefonjaikkal. Nem mellesleg 2 SIM foglalattal.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
gya82
csendes tag
Találtam egy cikket [itt].
Ez is Gabesz_23 hozzászólását igazolja.
Az én headsetem amivel kipróbáltam MH410 SonyEricsson Xperia 2011-es telefonhoz kaptam és a specifikációban egyértelműen írja, hogy: Plug : Four-conductor 3.5 mm plug (OMTP).
A Nokia headsetet pedig még egy 5800-hoz kaptam.
Tehát ezek alapján úgy néz ki nem hibás a G3, hanem csak megfelelő CTIA típusú headsetet kell használni!
Az Apple is ezt használja és az újabb Sony-k is ezért van az hogy Dominó85 kollégának is jól működik! -
zarew
senior tag
Egy info a ThL W5 -ről.Első perctől kezdve tökéletes és erős a GPS vétel.Igaz mindent bepipáltam és nettel....
-
Xabi78
aktív tag
Érdemes lehet kipróbálni a fasterGPS progit, és beállítani magyarországot, így valamennyit gyorsul a GPS.
X.
Cave canem!
-
minatomiray
csendes tag
válasz Dominó85 #16786 üzenetére
Így van, egyetértek vele. Jó a teló, gyors, nem fagy, megy rajta minden, a GPS-t me sose jutotte eszembe beltérben használni, mert minek, kültérben meg hasít. Tegnap töltöttem, kerek 3 napig ment, folyamatosan wifin, 5perces szinkronnal a gmail, céges mail, gtalk, facebook, skype együtt, így 3 nap, f*sza kis cucc!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Dominó85 #16781 üzenetére
Ha jelet árnyékol a fémlap akkor nincs ezzel mit tenni, meg kell várni míg a jiayu áttér a karbonszálas szuper
I-műanyagra (ilyesféle innovációt hiresztelnek az új iPhone burkolataként...) A G4-ben már elhagyták a nemtrendi fém burkolati elemeket aztán jő új főhajó a G5!(Én amúgy ritkán használok gps-t de amikor olvastam a leírást utána bekapcsoltam és megcsináltam az ygps-es tesztet vagyis "kalibrációt" és azzal másfél perc körüli időben 7-8 holdat látott..)
(Ja igen tényleg az akksija aktiv használattal is 3 kerek napot kibír.)
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
válasz Vvarpi #16753 üzenetére
Végignéztem az egyik ismertebb orosz fórumot és senki nem panaszkodott ilyen hibára. Nekik inkább azzal van bajuk, hogy gyorsabban merül.
Arra is gondoltam, hogy esetleg nem megoldás egy másik romból átrakni a hibás fájlt? Kerestem, de nem találtam melyik vonatkozhat a telefon funkcióra.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Sanyesz.
őstag
Ha valakit esetleg érdekel, akkor ma este igyekszem felrakni a G3-ra való 4.1.2 ß1 gyári ROM JB-re optimalizált repo-val készül magyarítását. Egyelőre ez is csak egy ß verzió, hiszen igen jelentős különbségek vannak az ICS és JB kifejezéskészlete között. Korábban írtam, hogy több apk összevontan szerepel a JB-ben és hát a teljes Google eszköztár (hangalapú herkentyűk, navigálás, egyéb nyalánkságok a'la QuickSearchBox).
Egy részét németből fordítottam, mert ott egyértelműbb a meghatározás, egy része meglefordíthatatlan, mert nincs magyar megfelelője (pl.SuperUser egyes kifejezései).
A 4.1.2-höz fel lehet tenni a PhotoSphere kiegészítést (Gallery2 helyett), ami még nem teljesen tökéletes, illetve célszerű leszedni néhány csalafinta kínai alkalmazást (SMSreg, Phonelog, Modemlog, UC Browser).
Aki már próbálta, láthatja, hogy már a CWM már választani kell normál és recovery típusú indítás között.Ezt követően lép a CWM-be.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
jdeutsch
tag
Szia! Szép napot Neked és minden jelen lévőnek!
Mint már korábban is írtam számodra nem a tartalom, hanem a mennyiség a fontos, zeng tőled a topic!
Mindegy mit, csak hozzá szólhass, felénk ezt úgy hívják : feltűnési viszketegség!" A kínai fülesek minősége pedig igen, gagyi ezen nincs mit szépíteni! Jó pár darabot (gyári G3, UMI X1 és noname) sikerült kipróbálnom és a több, mint 10 éves Panasonic walkman szériás fülesem mérföldeket ver rájuk dinamikában és basszusban, a hangszín helyességről nem is beszélve."
Ez így megfogalmazva tömör ostobaság!
A jobb ha tőlem tudod meg mint egy vad idegentől, G3-nak nem tartozéka a "füles", legfeljebb egyes kereskedők reklám céljából mellé csomagolnak "gyárinak mondott" filléres head-set-et.Ami pedig a kinai fülesek minőségét illeti, minden bizonnyal nagyon el vagy maradva, ajánlom figyelmedbe
az alábbi topic-ot:
http://logout.hu/tema/fulhallgatot_de_milyet/hsz_1-50.htmlitt felfrissítheted hiányos ismereteidet.
Sok eseben a "gagyi kínai fülesek" -természetesen azonos árkategóriában- "utcahosszal" verik úgy minőségben mint hang vissza adásban nagynevű ellenfeleiket. (a teljesség igénye nélkül: Sennheiser, Panasonic, Shure ) Ja hogy a "nagy márkák" is Kínában készülnek?
A magam részéről én ezzel a kínaival használom maximális megelégedettséggel:
http://www.mp4nation.net/headphones-amps/earphones/brainwavz-alpha-iem-earphones
Biztos vagyok benne hogy 100-ból 95 ember igényeit kielégíti, természetesen bizonyára vannak "vájt füllel" rendelkezők is, de ők nem ebben az árkategóriában válogatnak. (a két három gombóc fagyi áráért /2-3 USD/ vesztegetett eszközöktől pedig csak a mesében szabad csodát várni)
Ami pedig a G3-ak vélt vagy valós hibáit illeti, - ahogy Sanyesz kolléga is megfogalmazta itt is igaz lehet a mondás: "a hiba nem az ön készülékében van", vagy ha mégis, máris életbe lép Murphy törvénye miszerint „ami elromolhat, az el is romlik”.
Üdv: DJ -
maxi00
csendes tag
válasz pojakcs #16739 üzenetére
Sziasztok. Köszönöm a segitséget cappa72. A Bin4ry-féle root ugy tünik sikerült. Van egy superuser és supersu alkalmazásom is. De a google play alkalmazással még mindig gondba vagyok. Még mindig nem tudok letölteni vele csak a kinaival ami gyárilag rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz jdeutsch #16797 üzenetére
Én csak annyit látok, hogy amint írok párszor, máris jösz és lekezelsz, mintha te mindenhez jobban értenél nálam. Ezt a lekezelő hangnemet meg fejezd be ellenem. Nem kenyerem a moderátorokhoz menni, de igen pofátlan a hangnem.
Figyelmedbe ajánlom az általad is linken lévő fülesek többsége vagy német, vagy koreai, esetleg japán. A mai világban szinte mindent kínában szerelnek össze, de ettől függetlenül az innováció nem feltétlenül Kínában keresendő. (Ott is, tévedés ne essék) No meg it ahogy te is írtad, a noname és feltehetőleg nem gyári füleseket csomagolják gyáriként. Akkor meg minek jösz itt nekem a drága fülesekkel? Szerencsére a régi Panasonic fülesemet még Japánban tették össze. Meg is látszik, hogy kiállja az idő próbáját (1997-es Walkmanhez volt). Megnézem hogy a 0-5000 közé eső fülesekből akár csak egy is túlél 3-4 évet. Nem mellesleg érdemes lenne utánanézned, hogyan változnak a dinamika tartományok a 0-5000 és a 45000- kategóriákban. Nem a semmire kérnek 40k+-t (lásd Sennheiser). Haverom dobos, talán az sem véletlen, hogy tőlem kért tanácsot milyen fejhallgatőt vegyen az ő kritériumai alapján. Mindegy ez marhára nem tartozik ide. Most elmondom először és utoljára. Nem kérek belőled. Írogasd csak a fennhéjázó kommenteket, de tőlem több reakciót nem kapsz. Egyen meg téged a fene.
maxi00
Remélem a 2 link közül egyikben találsz megoldást. Leírnak itt 1-2 ötletet.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest