Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inyuska
tag
Sziasztok
Mai nap a Váci úti nagy áruházban vásároltam mikor megláttam ezt a telefont és meg is vettem.30.000ft 2 év garival.4 magos cortex proci, mali 400mp 1G ram.Antutu 18500 pontot adott rá,az anyagminősége elég jó.
Cpu z szerint lenovo.4.4 kitkat. 2 sim kártyát kezel. http://op3ndott.com/#/hardware[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz inyuska #89455 üzenetére
Létező "csehszlovák" template-s oldal... Lorem ipsum... Jáájjj
Szitaművek 2014... Reméljük nem csal sokat
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
include777
aktív tag
Hmmm.
Nem sz@rral gurigáznak, tegnapi hír [link]
A lead 7 4500mAh érdekes lehet esetleg , illetve a lead 2s, amibe 2800-as aksi kerül.keep calm and learn powershell
-
maggi1886076
addikt
Lehet hülye kérdés, de 3 sim kártyás telefon létezik?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Laza...
addikt
-
atee
őstag
válasz maggi1886076 #89467 üzenetére
Bármelyikből összeszigetelőszalagozhatod
D-day 2002-01-04 01:54
-
Laza...
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz include777 #89464 üzenetére
Úgy fest hogy minden igényt ki akar elégíteni az oteda hogy kikerülhetetlenek legyenek alsó/közép kat. kínafon vásárlás esetén.
Fél éve még sz@rt sem tudtunk róluk, mostanában meg 1-2 oldalanként felmerül valamelyik modelljük.Amugy csak én nem látok a cikkben képeket mobilról, vagy nincsenek is?
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
maggi1886076
addikt
-
include777
aktív tag
válasz aytukabozs #89472 üzenetére
Nincsennek.
Viszon az elite szériáról már vannak képek, a lead5-ről is.
(Ha én csinálnék céget, én is hasonló módon indulnék. Rájöttek hogy veszik a telefonjaikat, és nincsennek rossz véleménnyel róluk, így megpróbálják lefedni a piac majd minden szegmensét).keep calm and learn powershell
-
aytukabozs
addikt
válasz maggi1886076 #89473 üzenetére
A vagy B brandbe nemigen van ilyen ahogy láttam mikor nézegettem a többsimes telokat...
-
Cyborg
őstag
válasz include777 #89474 üzenetére
5 coll és 155mm-es hossz az vagy elírás, vagy káva világbajnok lesz, vagy csiszolni kell még a hely kihasználtságon
-
citkar
addikt
válasz Cyborg #89476 üzenetére
Bezzeg az Amoi: 5,5 col 148x74 mm-en. Vannak kétségeim Gondolom vagy 5 colos vagy szélesebb és hosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
Jó ez a Lenovo S850? Még mindig 60k....ár/érték arányban milyen?
-
MODERÁTOR
válasz banderasz77 #89479 üzenetére
Szerintem kicsit sok. Meg nálam szempont a bővíthetőség.
Én inkább vennék pl. egy ZTE V5-öt vagy Hongmi(1S)-t.
Xiaomi 13T
-
csendes
őstag
válasz maggi1886076 #89473 üzenetére
Ha van orosz ismerősöd, akkor az Explay Tornado esetleg: [link][link][link] 5 ezer rubel (29 ezer Ft) négymagos, 512MB RAM/ 4GB ROM, 4,5" IPS kijelző, 3 SIM, 1550 mAh akku, Android 4.4 és Блютуз (akarom mondani Bluetooth) 4.0. Magyar olx-en és jofogas-on is árulnak időnként Explay telefont, nem vagyok benne biztos, hogy eredetit.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
aytukabozs
addikt
No csak rájönnek lassan a kínaiak hogy a jia f1 kategóriával (2 mag, 4 coll, fél giga ram) is lehet pénzt keresni. a leagoo után most az iNew is kijött egy ilyennel...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz aytukabozs #89486 üzenetére
4" a kijelző, de a készülék van akkora, mint egy 4,5-ös :/
amúgy szvsz 1GB rammal kellene valami, akár 2 magos is... Jiayu G2F az egyedüli pici-szipi-szupi telefon
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
Munkára (strapabíró, de nem feltétlenül "strapafon" , tehát inkább fémházas, megbízható, jó akksiidővel, jó GPS képességgel), dual aktív SIMes telefonok közül jelenleg melyik az ajánlott?
Márka nem érdekes, működjön rendesen, ha van normális szervizháttere, az plusz pont, ezért lehetőség szerint nem szeretnék Kínából rendelni...Munka alatt sok telefonálást értek, e-mail és böngészés mellett. Autós bölcsőt is venni fogok neki, hogy GPS-ként is lehessen használni.
Nem is tudom melyik bírná ezt hosszabb távon... szerintem akkucsere évente aktuális lesz.Válaszotok előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
KTU
addikt
válasz CoolBoy323 #89487 üzenetére
G2F-re,
Leagoo Lead 3S, 91 usd DHL-el, plusz fa, 4 mag, 1GB ram / 8GB rom, akku tényleg kisebb, de én inkább ezt választottam.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
beers
addikt
MTK-s (jiayu g3s) telefonon hol tudom a hangszóró beszéd közbeni hangerejét állítani?
Engineer Mode-on belül melyik paraméter?M&N
-
veterán
válasz aytukabozs #89486 üzenetére
Olyan, mint a Cubot GT90...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
RVR400
veterán
De a Jiayu F1 persze továbbra is istenített, mert az aztán sokkal kisebb... De sehol semmi részrehajlás nincs.
-
somasz
addikt
Van, lesz mostanában lenovo p780 minőségű, annál korszerűbb, max minimálisan nagyobb telefon?
Szempont a 4G, az 5-5,5", nagy akku, hibátlan gps.
Oneplus One 100e körül kijönne, ennél olcsóbb jó volna.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
tolvaj!
őstag
Gigabyte roma r2 plus. Mt6582 +1gb 4" kicsi akku.
Beers
Audio/normál/Sip
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
beg
veterán
válasz somasz #89493 üzenetére
Én is nézelődöm, de eddig nem leltem konkurenciáját a vasnak. Nekem a 4 mag, 1gb, hd bőven elég. Én várok egy eddig még el nem készült telefonra, amiben MT6595, min. 2gb ram és 4000+ akksi van és lehetőleg lenovo. Eddig még nem jött szembe velem
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Sennalacy
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek jó választás lenne ez a CHUWI VX8 3G tablet innen és ennyiért? Döglődik a telefonom, de egyelőre még nem akarok újat venni a jelenlegi választékból. Az MTK6795-ös chip érdekelne majd később illetve tudásban hasonló, és addig gondoltam jó lenne egy ilyen amivel az itthoni lehetőségeimet is tudom bővíteni mert tabletem eddig nem volt. Szempont volt hogy legalább minecraftot lehessen rajta játszani(a teljes verziót) ezért néztem windows-os tableteket. A 10" jobb lenne, de az már sokkal drágább. Itt a pandánál elvileg van 5% új vásárlói kedvezmény amivel pont ellensúlyozni tudom a magyarokra kirótt +5% vámbiztosítást, és ha forintban listázom az árakat náluk (gondolom akkor úgy is kell fizetni) akkor a váltási árfolyamuk is elég baráti. Így olyan 48 körül jönne ki ha jól látom. Van esetleg olyan hely ahol érdemesebb megvenni, vagy más típus ami megfelelne szerintetek, mert erről esetleg nincsenek jó tapasztalatok, vagy nem jó a logikám eleve ami alapján választottam? Előre is köszi!
ps: A pandánál mennyire lényeges paypalról fizetni? Ha megbízhatóak akkor nem biztos, hogy szórakoznék +1 kör beiktatással.
[ Szerkesztve ]
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
Sennalacy
aktív tag
válasz fateless #89498 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy miért ne? ( Gyakorlatilag 3-4 hívás hetente, szóval nem arról van szó, hogy a fejemre akarom szíjazni és elhúzná oldalra vagy ilyesmi. ( Igen, tudom, hogy a magyaroknak 10, ezért mondtam, hogy a ránk kirótt +5% a normál 5%-on felül. anélkül csak 45 körül lenne.) Neked várhatóan mikor jön meg? Honnan rendelted?
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
veterán
Nem tudok róla, hogy win 8.1-gyel lehetne telefonálni.
Akkor már inkább az androidos változatot nézegesd
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború