Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Asus Zenfone 2-est nyúzok, de a minap a kezem ügyébe akadt egy S4 mini. Ez a méret akárhogy is nézem, több, mint szuper. Tudtok esetleg valami hasonló méretű dualsimes telefont, ami tudásban sem marad az S4 mini alatt? A meizu 4,7"-es telefonját ismerem, de nekem túlságosan is hajaz egy harapott logós telefonra, így ez a design nem tetszik annyira.
-
Beni2360
félisten
válasz Annalena #112949 üzenetére
csak lány és nem tudok tájékozódni ???
a lehető legtöbb frekvenciát, internetkapcsolat típust kezelje, mert több országban jövök-megyek akkor hogyan megy ez? Gondoltam több országba jössz mész, érdekes.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
beg
veterán
válasz Beni2360 #112954 üzenetére
És csak kamionnal lehet jönni-menni az országok között?
Más jármű is létezik, nem értem mi a csodálkozás tárgya
A túlzott szövegkódolás nélkül is el tudjuk olvasni a hozzászólásaidat ám.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Ájvé
veterán
válasz motoflug #112955 üzenetére
Nem sok lehetőség van ilyen méretben, nagyjából belépő szintű telefonok vannak ilyen méretben, de sok közülük elvárható minimumot se hozzák. LG Leon LTE is nagyobb, talán Lenovo A1000 lehetne még, de tudásban közelébe sincs az S4 Mininek.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok !
Ide is bemásolom! Továbbítsátok sürgősen levelezőpartnereiteknek NAGYON FONTOS!!!!!Az elkövetkező napokban ha BÁRKITŐL, legyen az ismerős, rokon vagy barát
a HALLMARK-on keresztül képeslapot kaptok ne nyissátok ki! Megnyitáskor
a C merevlemezt égeti le. A CNN tette közzé a felhívást, maga a
vírus nagyon agresszív és a MICROSOFT is roppant veszélyesnek
nyilvánította. Tegnap fedezték fel és még nem találták meg a megfelelő
vírusirtót.Nagy Katalin Krisztina
gazdasági referens
___________________________________Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma
Biztonsági, Informatikai és Távközlési Főosztály
1027 Budapest, Bem rkp. 47.
Telefon: (361)458 1176
Fax: (361) 356 8578
E-mail: kknagy@kum.hu
ESET Smart Security - Vírusdefiníciós adatbázis: 6555 (20111018)
http://www.eset.hu -
viralmind
aktív tag
válasz maroni #112959 üzenetére
ESET Smart Security - Vírusdefiníciós adatbázis: 6555 (20111018)
Magyar Köztársaság KülügyminisztériumaBiztonsági, Informatikai és Távközlési Főosztály
No comment!
Egyebirant ez egy oriasi baromsag erosen fake.
Valszeg 2011-ben kerult ki ez a baromsag ezert az elavult datum.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Tegnap lefotózták a rendkívül RITKA lila lápi jetit! Küldd tovább 23 ismerődődnek és 3 napon belül megjelenik az arcmása a reggeli PIRÍTÓSODON!!!444négynégy
Ember legalább nézz utána mielőtt önszántadból kilépsz a porondra piros orral
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Ájvé
veterán
-
csibe1
addikt
"Megnyitáskor a C merevlemezt égeti le."
Az egész merevlemezt vagy csak a partíciót?
Mindig mondom ismerősöknek, hogy csak óvatosan szabad sütögetni a merevlemezt, mert nem pirul meg hanem odakapja; és csak olívaolajban, úgy jobb az íze." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
llll
senior tag
sziasztok
a közönség segítségét szeretném kérni
feleségem munkatársa megkért, hogy rendeljek már vmi nem gagyi kínai telefont és én mostanában nem annyira követem az újabb típusokat
(részemről leragadtam a jiayu g2f-nél és máig kielégíti minden igényemet)
a főbb elvárások:
5MP-s elülső és lehetőleg 13MP-s hátsó kamera (csajtelefon lesz na )
galaxy s4 mini-t meghaladó ram - ahogy rákerestem azt nem lesz nehéz túlszárnyalni
vmi jobb nevű kínai márka legyen, szükség esetére tulajdonosi táborral
a keret pedig 40-50 ezer forint
sejtem én hogy minden feltétel nem igen fog egyszerre teljesülni, de mégis minden javaslatot köszönettel fogadok, ami hellyel-közzel megfelelneSoha többet DPD!
-
Ájvé
veterán
Kicsivel drágábban van Meizu M2, biztos beszrezhető külföldöről, de annyira nem követem honnan érdemes vagy nem most rendelni. Esetleg várj egy kicsit elvileg hamarosan lesz eustock.hu-n is, ott szerintem 50 alatt várható. Itt van EU raktáron is, ez tudtommal megbízható, bár én inkább várnék eustockra. Olyan sokkal mondjuk nem is olcsóbb kintről kb 10k-val, én venném inkább itthon garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
llll
senior tag
sztem jó lesz, köszönet mindkettőtöknek
Soha többet DPD!
-
papsajt89
csendes tag
válasz iMaverick #112883 üzenetére
Üdv! Utánanéztem az Elephone P4000-nek is, de nemcsak a kamerával, hanem telefon hangminőségével is voltak gondok az általam nézett tesztekben ; úgyhogy ez is kiesett. Végül az eredetileg kinézett Mlais MX Base lett a befutó. Mégegyszer köszönöm az összes észrevételt.
-
Revoltek
aktív tag
A Mlais M7-tel én is szemeztem, mert párom le akarja cserélni a Galaxy S4-ét valami nagyobbra, újabb rá. Viszont az M7-ben nincs led értesítés, így szóba sem jöhet. Két kritérium van:.full fehér legyen a teló és legyen notification lesz. (Meg persze ne legyen gyengéd az i9505-ös S4-nél) Árban meg max 50k.
-
KTU
addikt
válasz Revoltek #112975 üzenetére
Értesítési led van a Mlais M52-n (piros, fehér, kék, zöld, lila), és a gombok is világítanak mint egy xiaomin.
Sajnos az eleje nem fehér, "panda" [link].[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
b0bcat
addikt
Nekem mondjuk pont nem tetszett az, ahogyan világítottak a gombok az M52-n. Túl erős volt a fénye, és lehetett látni, hol vannak a LED-ek a gombok mögött. Egy fokkal igényesebben is megoldhatták volna. De ettől még a készülék jó.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
iMaverick
addikt
válasz papsajt89 #112974 üzenetére
A hangminőség problémával nem találkoztam... Azt én is olvastam, hogy egyeseknek halk. Erre meg van a megfelelő megoldás, de az kétségtelen, hogy így "mókolni" kell, azt meg tudom, hogy sokan nem szeretik.
(#112976) janaman01: nálam nincs ilyen erős bevilágítás a képernyőn. Érdekes. A gombsor világítás a középső gombra korlátozódik, egyben az a notification LED is.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
b0bcat
addikt
válasz ouzohuto #112980 üzenetére
Gyűlnek a tapasztalatok. Megelégedettséggel használom vasárnap óta a telefont. Töltőt azóta sem látott, pedig 70% körülről indult az akku, és most áll 34%-on. (3,5 óra SOT volt eddig.) Minden működik rajta, ahogyan kell, de még nem mindent volt időm tesztelni. Az akkura leszek különösen kíváncsi, hogy valójában mekkora kapacitású. Ehhez vettem olyan eszközt, amit az egyik kolléga ajánlott, ami megmutatja, mennyi töltést vesz fel a telep. Ami különösen tetszik, az a mérete. Így, tok nélkül csak kicsivel nagyobb, mint a Haier (és ezért tudom abban az övtokban hordani, mint azt), miközben sokkal vékonyabb. És a képernyője is mintha szebb lenne kicsivel, mint az X12-é volt. (Ott egy fokkal zavaróbb volt a qHD felbontás.)
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
zolipapa66
tag
Szemezek vele mióta csak bejelentették, a méretét leszámítva mindent tud amit szeretnék.
Már az orosz fórumon is írogatnak róla, pedig még nem kapható.
Itt is felvetettük már, de most sl7yer kezében is megfordult.
Bluboo Xtouch video[ Szerkesztve ]
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
v-man
őstag
válasz zolipapa66 #112983 üzenetére
Valóban tudhat a tálcája 2 microsimet és egy tf-kártyát egyidejűleg?
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
nimfas
addikt
válasz b0bcat #112982 üzenetére
Euból:
Bluboo XFire 4G Smartphone - WHITE $53.28
Bluboo XFire 4G Smartphone - BLACK $79.51Expedited Shipping FREE SHIPPING
Kínából:
Bluboo XFire 4G Smartphone - WHITE $53.36
Bluboo XFire 4G Smartphone - BLACK $83.99Expedited Shipping $11.77
Elég érdekes felállás... most akkor vagy a 95%-a itt van Eu-ban, vagy a fene tudja.
-
Outlander
addikt
Sikerült az gearbestes Ulefone Betouch 2.... 96$-ért.
Remélem nem lesz csalódás, ennyiért még áfával is megéri sztem, aztán majd kiderül HA megkapom.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
zolipapa66
tag
-
RufuszX
senior tag
-
maggi1886076
addikt
válasz zolipapa66 #112993 üzenetére
Elfogyott, elhordtuk
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
GIJoe
addikt
válasz maggi1886076 #112995 üzenetére
Cubot X12 is elfogyott...
-
b0bcat
addikt
válasz ouzohuto #112986 üzenetére
A szokásos: ha van elég fény, akkor tűrhető képet készít, de fény hiányában erősen zajosodik. Ráadásul a "vaku" LED nem fehér fényű, hanem sárga. Ez a színhőmérsékletnek segítene ugyan elviekben, de a gyakorlatban azt eredményezi, hogy ha csak a LED a fényforrás, akkor sötét lesz a kép. Cserébe ha úgy villantunk, hogy van még másik fényforrás, akkor kevésbé lesz fehéres a végeredmény. Összességében nekem a fehér fényű "vaku" jobban bejön. De a fotózás nálam nem igazán szempont.
-
ReFleXx
addikt
válasz maggi1886076 #112995 üzenetére
Van meg fehérbe.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest