Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A texasi
aktív tag
-
atala
addikt
Van egy Siswoo Coopier i7 telóm. Mennyire lehet gondja, ha egy 2A-es töltőt dugok rá? Gyárilag 1A-est adtak hozzá. Csak azért kérdezem, mert a múltkor véletlenül majdnem egy 2A-es töltőt dugtam rá, de szerencsére észrevettem.
-
Ferenc1989
tag
Sziasztok!
Egy 5,5-6"-os telefont keresek. Fontossági sorrend: kijelző, hardver, kamera, LTE, NFC,
Ár kb 70000-80000. Lehet kínából is de az itthoni elől sem zárkózok el. Jelenleg egy lenovo p780-am van.
Köszi
Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.
-
salaud
aktív tag
válasz atala #112455 üzenetére
Doogee y100pro-hoz 1 A-es töltőt adtak. Ott figyel a dobozában, egy 2 A-es töltővel használom kibontása óta. A telefon töltőelektronikája szabályozza az áramfelvételt, nem a töltő. Ha normális minőségű a 2 A-es töltő, semmi baja nem lehet tőle.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
hevizms
addikt
válasz Outlander #112458 üzenetére
Itt motoros GPS-ről volt szó.
A sima GPS-t is lehet használni motoron,de akkor +tartót+tokot is kell venni hozzá és még akkor sem lesz igazi motoros navi.
Én is sima GPS-t használok motoron,de azért ez a leírás alapján sokkal alkalmasabb.
Jobb láthatóság,vízállóság,tartó töltővel stb.
Ha most kellene vennem motorra GPS-t tuti kifizetném a különbözetet inkább[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Ferenc1989 #112460 üzenetére
Ha ez a fontossági sorrend, akkor érdemes lehet számodra megnézni az IUNI U3-at, de még inkább a ZTE-et, esetleg nubia x6-ot.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
raulicio
senior tag
válasz Wolfskin #112424 üzenetére
Csak, hogy a kérdésedre válaszoljak.
1. Ki lehet kapcsolni a GPS-t az android rendszerben.
2. Az aluljáróban sem veszel húszezerért "tutijó, hibátlan, eredeti, tezsvírem" Iphone 6S-t mert gyaníthatóan azzal valami nem stimmel, vagy legalábbis utána nem az Apple anyukáját szidod. Pontosan így van ez minden ellenőrizetlen helyről beszerzett, ellenőrizetlen minőségű áruval is, mint pl a soha nem hallott zgpax "telefonoddal" is.
Nem csak azért mert vettél egy szart, ami nem működik megfelelően, de azért is, mert az emberek többségének azért van annyi esze, hogy nem vesz ilyen szarokat, ezért nincs is mögötte olyan közösség, ami kijavíthatná a "gyártó" által vétett véletlen és szándékos hibákat.A megoldást pedig te magad találtad meg napokkal ezelőtt. Használd GPS-nek, ha annak jó és használj egy rendes telefont mellé. Nem azért mondja mindenki ugyan azt mert mi ilyen megátalkodott szemetek vagyunk, hanem azért mert ezek tények, még akkor is ha neked nehéz elfogadni, hogy a nagyon olcsó termék néha többe kerül...
[ Szerkesztve ]
-
salaud
aktív tag
válasz Wolfskin #112424 üzenetére
Te egy Demagóg Fórumtroll vagy. Többször el lett mondva, hogy vettél egy középszar kínai telefont, ami vírusfertőzött. És ennek ellenére folyamatosan az Android rendszert hibáztatod és baltával akarod szétverni a készüléket. De mintha a falnak beszélne az ember, fel sem fogod, amit írnak neked. És bár úgysem fogod felfogni: "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
pezo00
tag
Sziasztok! A telefonom haldoklik így minél hamarabb kellene egy új helyette. A lényeg hogy tudásban legalább a mostani (jiayu g4s) tudását tudja és 4g képes legyen. Mit ajánlanátok?
Az ár olyan 40-70.000ft közt és lehetőleg itthoni boltból.
Köszönöm előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
-
mong08
tag
válasz atala #112455 üzenetére
A telefonban van a töltés szabályzó elektronika. Nem tud több áramot felvenni, mint amennyit az elektronika enged neki. Semmi baja nem lehet a 2A-es töltőtől, ha az egy normális töltő, és nem valami neve nincs, ellenőrízetlen feszültséggel töltő dzsunkás kínai.
Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
rzerge
aktív tag
UHANS U200 felejtős? [link]
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
aytukabozs
addikt
válasz rzerge #112470 üzenetére
na ezek se' gondolkodtak túl sokat a formaterven
(#112471) WOT-H-A-C
naaa, ne legyél igazságtalan, az a dg150 volt, ezt meg a 700-ról lopták
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #112472 üzenetére
EZ a videó?
lejárt a szerk. idő :/
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz aytukabozs #112472 üzenetére
Legalább az "etalon" gyártót eltaláltam!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
RBJ
addikt
Jiayu fronton nagy a csend. Percig anno egyik legjobb kínai teló volt.
F2 se rossz. Vagy a támogatással van gond!Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Dr. Romano
veterán
Rendeltem egy VKWORLD VK700-at. Ezzel van valakinek tapasztalata? A neten láttam hogy diótörő funkcióval fel van vértezve, ez mindenképp előny nálam akinek az udvara közepén egy diófa tornyosul
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
aytukabozs
addikt
válasz Dr. Romano #112477 üzenetére
Olyat már az UMI Hammer is 'tudott'
Hát a topic jórésze be van oltva 6582 ellen szóval nem egy tömegtelefon
Majd mesélj...Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
ctibor
senior tag
válasz Ferenc1989 #112460 üzenetére
Javaslom, nézd meg a Lenovo Vibe Z2 Pro-t. Mindenben jó, ami neked fontos. De inkább 100 körül van...)
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
b0bcat
addikt
válasz Dr. Romano #112477 üzenetére
Vigyázz, mert csak a Pro változat diótörő! Ha a másikat rendelted, akkor azzal óvatosan!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Dr. Romano
veterán
válasz b0bcat #112482 üzenetére
A videóban a normál változatot tesztelik. A pro változaton a kamera középen helyezkedik el nem a szélén
Szóval a sima változat is el van látva vezeték nélküli diótörő funkcióvalaytukabozs
Rendben. Nem olvastam utána, de én úgy vagyok vele hogy egy ZTE Skate után -számomra- akármi jó lehet[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
b0bcat
addikt
válasz Dr. Romano #112483 üzenetére
Majd kiderül.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
zedok
őstag
Redmi Note 2 vagy Jiayu S3 Advanced? Ezen megy a vacilálás..vélemény?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
MODERÁTOR
-
zedok
őstag
válasz Viktor0610 #112487 üzenetére
Egy Hongmit váltana..abszolút jó volt..de eléggé lehúzzák az akksi idejét itthoni és kinti oldalak is..eléggé vegyesek az érzések vele kapcsolatban.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
sasa311
veterán
Lemaradtam a technikával az elmúlt 1,5 évben, kéne pár tipp. Erre ki mit mondana:
- Snapdragon chipset
- Max. 5 col de a 4,5 is elég lenne
- Normális akuidő
- EU raktárból max. 200 $Ujjlenyomatolvasó hatalmas plusz lenne!
Van ilyen vagy álmodik a nyomor?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
válasz zedok #112490 üzenetére
A céges e-mail miatt kötelező a lezárása a telefonnak, be sem tudom állítani ha nincs berakva valami zár.
A 4 jegyű kódok viszont nagyon bosszantanak, hogy állandóan be kell irkálni, az ujjlenyomat olvasó viszont kényelmes.
-
Yag
tag
válasz sasa311 #112491 üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni. Egy kód beírása akár egy kézzel akár kettővel minden telefon nyitáskor elég "fárasztó" tud lenni. Az ujjlenyomat olvasóval egy mozdulat. Marha kényelmes és még is biztonságos. Ha csak a két mutatóujjra van rákódolva már midnegy melyik kézzel veszem kézbe a telefont. Nyitás egy mozdulattal. Sajnos én is rászoktam A duplakoppintást sajnos leveri ... igaz, vannak korlátai.
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz aytukabozs #112493 üzenetére
Kb. igen! Nem kell feltétlen ragaszkodni a qualcomhoz. Jók az újkori MTK-k. Sőt takarékosabban is bánnak az energiával illetve kevésbé melegednek.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
sasa311
veterán
válasz aytukabozs #112493 üzenetére
Hm, ezt örömmel olvasom, hogy felfejlődött a Mediatek Nekem eddig csak a GPS-ükkel volt bajom, hogy megbízhatatlan, de mostanában sokszor lenne rá szükségem.
Akkor a módosított igénylista:
- Max. 5 col de a 4,5 is elég lenne
- Normális akuidő
- EU raktárból max. 200 $Opció1: ujjlenyomatolvasó
-
sasa311
veterán
válasz viralmind #112497 üzenetére
Ezt a Lenovo Vibe P1M-et nézegettem most, kicsit több, mint 200$ de 2 év magyar gari nagyon csábít
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest