Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yag
tag
válasz nemalevente #111802 üzenetére
Gyorstöltős és kipurcan?
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
b0bcat
addikt
Ezeket az akku kapacitásokat illik egészséges szkepticizmussal fogadni. Pl. a Bluboo X550 - VKWorld 6050S duóban is ugyanaz az akku van (hiszen ugyanaz a két készülék), márpedig az egyiknek "csak" 5500-as az akkuja névlegesen. Ráadásul egy harmadik tesójuk is van, még kisebb névleges kapacitású akkuval, de az most nem jut eszembe, melyik modell.
Az imádott MX Base-em esetében is "költői túlzás" a 4300 mAh-s kapacitás, de a valós kb. 3600-as értékével is durva az üzemideje.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
dhgm
tag
válasz aytukabozs #111759 üzenetére
Hát a két éves Mi3 eszi mindet... , ez nem fejlődés...
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
MythBuster
tag
A tapasztalt felhasználóktól kérdezném ,menyire fontos ,hogy egy telefon tudja kezelni az LTE800-t ? Pontosabban ,ennek a hiánya menyire befolyásolja a használatot ?
köszVéletlennek azt nevezzük, amikor a számításaink kudarcot vallanak.
-
fudi2002
veterán
válasz MythBuster #111808 üzenetére
Ha a keresőbe beírod "800" rögtön rájössz, hogy fontos a legtöbb ember szerint. Használjuk a weboldal funkcióit..
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem ez leginkább egyéni preferencia kérdése. Sokan nem használnak mobilnetet, vagy csak kizárólag nagyvárosokban teszik azt.
Szóval, ha Te gyakran használsz mobilnetet és vidéken laksz, vagy csak szimplán sokat utazol az országban, akkor nagyon sokat profitálhatsz az 800-as LTE hálózatból.
Ha csak Wifi-n netezel, akkor nem olyan fontos Neked.utdetailing.hu
-
beg
veterán
Ugyanitt a b20-ra is rákereshetsz, így is emlegetjük. Annyiszor leírtuk már.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
MythBuster
tag
Köszönöm a válaszokat !
Véletlennek azt nevezzük, amikor a számításaink kudarcot vallanak.
-
ctibor
senior tag
Úgy látom, egyre többen érdeklődnek az Elephone P8000 iránt.
Ugyanakkor ott van a korábban megjelent P7000, ami viszont most is 20-30 dollárral drágább. Miért? Vajon miben jobb?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
ctibor
senior tag
válasz tibcsi0407 #111820 üzenetére
Igen, a SOC elkerülte a figyelmemet (csak azt néztem, hogy mindkettő 8 magos)
Köszi az összehasonlító oldalt
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
törölt tag
Sziasztok!
A TinyDeal mennyire megbízható mostanában? Az is ugyanazzal a DPD-vel szállít mint a Gearbest?
Köszi az infót
-
Mercutio_
félisten
-
Ferike81
senior tag
-
svgyula
addikt
válasz hevizms #111817 üzenetére
Szia! Siófok "nagyváros" nekem b20 nélkül is simán lássa a 4g-t Bár soha nem próbáltam! De kiírja folyamatosan.
A hitetlenkedőknek, bár nem sokat figyeltem a "4G" feliratot mert engem teljesen hidegen hagy a menet közbeni "mobilnet".Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Vanek25
tag
sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, kb 50-60e magasságában. Mit ajánlotok? Xiaomi mi4i és mi4c néztem ki, illetve még a redmi note 2, de ha van bestbuy ebben a kategóriában, írjátok meg, ksözönöm
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok.
Keresek 5 col környéki telefont ami az alábbiaknak megfelel:
5col fhd (és ha lehet amoled, vagy jobb fajta ips nem gyenge fényerővel) Kompakt méret a kijelzőhöz képest.
Dual sim, elég a stand by is.
Erős hw, jelenleg snapi 800-ról nem lépnék vissza.
Dual sim mellett bővíthető is legyen.
Jó kamera ois-el.
Árban mondjuk elsőre 70-80k.Hirtelen ennyi.
Elsőre Kinek milyen tippje van mi lenne megfelelő ? -
dhgm
tag
válasz aytukabozs #111831 üzenetére
Nem viccelek a Mi3 rég volt prémium... Egyébként egy nyolc magos 2 ghz-en működő 64 bit-es procival ellátott készüléknek igencsak vernie kéne a MI3-at.
Annó árban annyi volt mint a P8000 és tsai. Akkor ők milyen kategória?
[ Szerkesztve ]
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
RVR400
veterán
Speciel a P8000 és társai Antutu alatt letolják a MI3-at, meg valószínűleg egyébként is, meg emellett fogyasztásban is jobbak, valamint gyárilag 5.1 is van esetleg, továbba a Mi3 inkább 100 körül volt, kifutás után lett esetleg olcsóbb itt-ott. Persze én elfogulatlan vagyok.
-
hevizms
addikt
(#111821) bodrik11
(#111830) svgyulaKöszönöm a választ.
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #111842 üzenetére
(0:1) -
alázógyík
addikt
válasz tibcsi0407 #111842 üzenetére
A minősége tényleg példás, de a szoftver supportja 0. MAx. a legújabb model kap néhány frissítést, de ha jön egy újabb, akkor rögtön megy a felejtőbe sajna....
-
Gaboca 81
újonc
Sziaszok duál simes telot szeretnék venni melyiket ajánlatok Samsung vagy Lenovo olyan 50-60 ezerbe gondolkodtam.
-
tibcsi0407
félisten
válasz alázógyík #111844 üzenetére
Szerintem szépen foltozzák, míg be nincs foltozva. Most követem az M2 note topikját és szépen jönnek nekik a javítások. Gondolom, amikor már nincs mit javítani, akkor nem jön csak lassabban.
Maga az Android verzió nem tudom mennyire számít flyme esetén.utdetailing.hu
-
Ájvé
veterán
Nem kellene vernie. Krait 400-as gyorsabb azonos órajelen az A53-nál, így egy szálon jobb. 6732 meg közelében sincs semmilyen téren, órajele kisebb, ugyan úgy 4 magos, GPU sehol sincs az Adreno 330-hoz képest. Fogyasztásban sokkal jobb, ez biztos, de teljesítményben sokkal gyengébb.
RVR400:
6795 Antutu alapján pár ezressel többet tud, de antutu mint tudjuk nem lehet mérvadó. Egy szálon gyengébb, több szálon a magok száma miatt gyorsabb, GPU pedig gyengébb benne, ezt mondjuk normális bench programban látni is lehet. -
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Hölgynek tudtok esetleg ajánlani valami csinosabb telefont.
Eddigi versenyzők: DOOGEE NOVA Y100X vagy VKworld VK2015 (ez van elméletileg EU warehouse-ban)
Más tipp vagy esetleg a Dogeet honnét lehetne EU-ból beszerezni?
A lényeg hogy olcsó legyen, max 5' és elfogadható akku (ne legyen 2000mAh-nál kisebb azért).Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs