Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Melyik lenne az a készülék, amely ajánlott és megfelel a következő feltételeknek:
32GB belsőtár, ami bővíthető vagy 64GB.
2 vagy 3GB rom.
Minimum 5,5-ös, 1920x1080-as kiváló érintésérzékeny, kiváló betekintési szögekkel rendelkező kijelző.
Jó proci, jó grafikusgyorsítóval (helio X10?), a mai játékok normálisan fussanak, ne csak minimumon.
Tudjon magyarul.
Ismerje a B20-at.
Minimum 5.1-es rendszer.
Normális support.
Értelmes akku.
50-100000Ft között maradjon az ár.
Redmi note 2 prime-hoz hasonló valamit keresek. -
KTU
addikt
Micro USB kábel BlitzWolf™, mind két végét akárhogy bedughatod.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
válasz tahepa #112151 üzenetére
Te most amúgy a fejedbe vetted hogy ha a gearbest a téma akkor linkelsz másik oldalt, meg hülyeségeket beszélsz róla, csak azért mert van egy nyitott ügyed?
Remek hozzáállás, tetszik a gearbestes topikban is, hát még itt.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
RBJ
addikt
Én nekem is több rendelésem van, volt mind korrekt, sőt a legelsőnél volt egy kis bibi egy órával még pénzt is adtak vissza. Most két rendelésem van úton onnan.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Úgy látom az Oukitel re is figyelni kellesz lassan. Ez volt már? [link]
-
RufuszX
senior tag
Azért reális életszituációnak tűnik, hogy valaki elkezdi fúrni a kijelzőt, majd utána még használni akarja a telefont.
Én inkább néznék egy olyan tesztet ahol mondjuk 1,5m-ről leejtik akár többször is, vagy egy dobozba teszik kulcsokkal és rázzák 20 percig...
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Addig próbáld ki ezt. Én két hete használom, és szuper. Ma akarom róla beküldeni a címlapos írást. Remélem elkészülök vele.
-
KTU
addikt
Volt ilyen videó az Umi Hammer-röl is,
és a topikban páran jelezték hogy sikerült összetörniük, pedig nem dobálták össze-vissza,
ha jól emlékszem talán üvegasztalra eséstől is összetört."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
Ezt soha nem értettem, hogy és akkor mivan?!
Legyen, leejtés, padlólale, murvásra, vagy legyen tollal/kulccsal való satírozás.... de ennek sok értelme nem volt, ráadásul nem is nyomja rá az első percekben...
Olyan, mint mikor egy óvodás 1 kézzel visszatartja a sok száz lovas motort... jah, ha be van húzva az első fék, pöröghet, füstölhet a hátsókerék, az el nem indul.Amúgy ez a kellesz ez Freud-i elszólás, már többször megfigyeltem?
Mert te nekem amúgy nem kellesz.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
RBJ
addikt
válasz Outlander #112175 üzenetére
Tyű ez már magas, lélekbuvármuki. vigyázzat. ha így jó akkor /kell/.
De tán a vidéki levegő teszi, és baj? Nem szégyenlem.
Nekem pl hiába volt szilikon tok a telefonomon, pont lapjával esett a kavicságyra és 3 helyen lett rotty.[ Szerkesztve ]
-
nyuszi123456
aktív tag
Úgy alakult, hogy 3 SIM-es telefonra van szükségem. Egy internetre, egy a munkahelyi kártyának és egy a privát hívásoknak.
Van stabil, jó ár-érték arányú modell, amely a kétkártyások közt is ajánlott lenne?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
törölt tag
válasz RufuszX #112167 üzenetére
A motorok benzintankjait úgy pucoltuk ki belső kezeléshez, hogy kavicsokat, meg tört üvegdarabokat raktunk a tankba és berögzítettük egy betonkeverőbe. Garantált a fémtiszta felület. Kijelző karcteszthez is alkalmazható. Telóból akár, egyszerre többet is lehet így tesztelni, hogy azonos legyen a tesztkörnyezet.
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Anyámnak gondolkodok egy kezdő telefonon,amin főleg telefonálni viberezni és képeket nézegetni fog.
DOOGEE VALENCIA 2 Y100 Pro jó lenne erre szerintetek?
120dodo banggoodon Eu-ból."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
dlaj
őstag
válasz nyuszi123456 #112177 üzenetére
Ez a téma itt off.
Új topikot kell nyitnod "Android trial SIM okostelefonok" néven. -
beg
veterán
válasz nyuszi123456 #112184 üzenetére
Nem, nem viccelt. Az egy SIM is offtopik, pedig a dual is 1+1 simből áll. Innentől kezdve a 3 SIM offtopik. Pont.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
buca84
őstag
válasz nyuszi123456 #112177 üzenetére
Acer Liquid X2, Acer Liquid E700 elvileg az, de nem tudom, hogy lehet-e kapni.
Amúgy vannak ilyen adapterek. nem kerül sokba. Én kipróbálnám mennyire stabilan működik. Sokba nem fájna, csak idő míg kézhez kapod.
-
Upo
addikt
válasz nyuszi123456 #112184 üzenetére
És trial standby elég, vagy trial active kellene? Nem biztos hogy kapnál értelmeset, inkább nyomógombosokból láttam 3-4 simest, de ott értelmetlen a net, akkor meg elég 2 sim...
"Normális" gyártótól nem nagyon láttam ilyent, annak idején rezisztív kijelzős vackok voltak 256 rammal, 2-es androiddal.Nem is drága
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz buca84 #112187 üzenetére
0 Order
0 Satisfied
0 FeedbackEgyszerre csak 1 sim megy vele.
Szóval továbbra is a humor kategóriában indultok...
Az Acer Liquid E700 azért is tetszett, mert mindhárom SIM internetképes, 3g-képes.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Mottie
őstag
válasz RufuszX #112183 üzenetére
Egyébként szerintem ez sokban köszönhető a szilikon toknak. Nem szeretem mert nagyobb/csúnyább tőle a telefon, de elég jól véd az eddigiek szerint. A törés elkerülésében pedig szerintem az is sokat számít, hogy van "pereme" a toknak, ami miatt ha arcra esik a telefon akkor sem a kijelző ér földet.
A vajaskenyér meg.. meh, törvénytisztelő.Édesapám szifonja 20-cms eséstől lett teljesen pókhálós..
Be Victorious!
-
buca84
őstag
válasz nyuszi123456 #112189 üzenetére
Egyet linkeltem a sok közül. Keress olyan eladót, akinek van értékelése is. Én csak segíteni akartam.
De a hangnemedből nem kérek. Már bocs...! "Szóval továbbra is a humor kategóriában indultok..."
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz buca84 #112187 üzenetére
Liquid X2, még a Dual SIM-esek közül is kitűnne a 4000 mAh akkuval, takarékos HD kijelzővel az octacore proci mellett.
Azt mondják, a nagyméretű, 5.5" kijelző mégis tűélesnek és nagyon szépnek tűnik HD felbontásban. Még egy fontos adalék, mely szerint a felbontás nem minden.Az ára kideríthetetlen, ebayen nem kapható. Csak egy hype volt?
-
aytukabozs
addikt
válasz nyuszi123456 #112192 üzenetére
az ilyen rétegigényekre azért nem állnak rá olyan könnyen a gyártók,
az a pár modell ami fellelhető, az a 3 kártyára van kihegyezve, egyebekben meg lópikula,
meg van ez a 2 asus amiből az egyik úgy látszik csak elméletben van.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz aytukabozs #112193 üzenetére
A liquid e700 azért még mindig jó. A HD kijelző is oké, bár akkor már ne legyen 5.5".
Az mlais Base személyében olyan jó készülék kapható 35e-ért ugyanilaen akkuval, hogy inkább lezeszek a 3simről, ha nincs szóba jöhető alternatíva.A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
aytukabozs
addikt
....szóval szerintem jobban jársz egy mobil routerrel, meg a mostani telefonoddal.
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
nimfas
addikt
válasz Secretknight #112155 üzenetére
Nekem
"FTt49 690,00 HUF
1,00 HUF = 0,013120963 BRL" jött ki a PayPal-ra lépés utánMondjuk még mindig olcsóbb mint USD-ben:
" Ft59 031,00 HUF
1,00 HUF = 0,003387917 USD"Szerk: Bocs.. PayPal váltotta... ha átállítom akkor nyilván olcsóbb lesz!
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Azt mondják, a nagyméretű, 5.5" kijelző mégis tűélesnek és nagyon szépnek tűnik HD felbontásban.
Ezt meg tudom erősíteni. Több ilyen telefonom volt már és nagyon szép a kijelző a felbontás szempontjából. Nekem ugyan már az olvasáshoz sokszor szemüveg kell, de szemüveggel (tökéletesen látva) igy nagyon jó. És akik látták ezeket a készülékeket, azok is ezen a véleményen voltak.
-
nimfas
addikt
Hali,
Asszonynak keresek telefont.
Kívánalmak:
Kijelző max 5", az 5,5 már nagy sajnos. Felbontás sem kell FHD elég a HD.
Dual sim nem elvárás, de az SD bővíthetőség igen.
2/16, vagy 2/32 memória.
3000mAh vagy feletti akksi. (Nem baj az sem, ha leszedhető a hátlap akksi csere miatt ha behalna...)Jelenleg egy Hongmi-t használ, még MTK-s. Az ugye 4,7" itt is inkább a használható memória a kevés, mert fagyogat, nem tud telepíteni, mert SD-re nem engedi a vackokat telepíteni.
Erre kéne valami ésszerű alternatíva olyan 200 USD környékén és lehetőleg EU-ból az Áfa és a szállítási idő miatt.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest