Új hozzászólás Aktív témák

  • csampei

    senior tag

    Üdv Guruk!

    Egy kis élménybeszámoló,hátha valakinek még jól jön!

    Az alany egy Mlais M4 Note 4G LTE Phablet 5.5 inch Smartphone

    Specifikáció:

    •OS: Android 5.0
    •GPU: ARM MALI-T760
    •CPU: MTK6732 64bit Quad Core 1.5GHz
    •SIM card: Dual SIM (One Micro SIM, One normal SIM)
    •Display: 5.5 inch 1280x720 IPS Full lamination technology
    •Camera: Rear-13.0MP AF with True Flash LED camera, Front-8.0MP + 88 degree Wide-angle Front-facing Camera
    •OTG: Support
    •Bluetooth: 4.0
    •Positioning: GPS, A-GPS
    •RAM+ROM: 2GB+16GB
    •4G LTE Up to 150Mbps download speed
    •Sensor: Light sensor, G-sensor, P-sensor

    Networks:
    2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
    4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz

    Ahonnan rendeltem: Gearbest [link]

    Múlthét kedden rendeltem két darabot EU raktárról,Tegnap azaz 6 nap elteltével meg is érkezett.

    Korrekt csomagolás,doboz,igaz a tartozék lista elég csekély,mert egy gyári felragasztott fólia+töltő+USB kábel.

    Első benyomásra szép minőségi munka a készülék. Full fém keret CNC-vel kialakítva gyönyörű kijelző,nagy tepsi akksi.

    Beüzemelés: Az akksit eléggé kell illesztgetni hogy megfelelően érintkezzen,de másodikra ez is összejött. Bekapcs,a rendszer elég gyorsan talpra állt. Rootolási folyamat lement majd indult a "belakás"! Azt kell hogy mondjam,hogy a rendszer.és a hardver nagyon jó összhangban van,ugyanis a 132 alkalmazásom pikk-pakk felment mindenestől. Szóval a sebességgel nincs gond,ezt az Antutu is bizonyítja üresen 37000 körül,még jól belakva 34000 körül dobja a pontokat (64 bites verzió). Tapicskolás tesztelgetés: A készülék hajlamos a melegedésre ami annyit tesz hogy a hátlap olyan 40-45 fokig képes melegedni intenzív használat mellett,és ezt sajnos az akkuidő is "tolerálja" egy nap alatt sőt szerintem még annyi sem kell hozzá le lehet gallyazni egy full feltöltést. Vételi eszközök: A GSM modul nem kifejezetten erős,a 4G-t sokszor átváltja G-re. Mellesleg a 4G-n mért T-s szolgáltatónál a sebesség 27/27 Mb/s-ra jött ki,még WIFI-n a 60Mb-ből csak 15-20Mb jött át a router mellől. Mellesleg ez a leggyengébb pontja a telefonnak :( A GPS Glonass támogatással is bír ennek ellenére egy sűrűbb városban fás területen a panel lakások árnyékában a "rIGO" sokszor meghülyül,és nem győzi magát utolérni.

    Kamera:Na ez a legérdekesebb! Mert a 13Mpx-es a hátsó kamja és mivel kínai telóról beszélünk nem várt minőséget produkál! Persze csak verőfényes napsütésben...sötétben a LED villanó max 1 méterig ha jó :) Szóval ez így annyira nem f@sza. Viszont a kamera kezelő szoft tele van jópofa effektekkel,rengeteg beállítási lehetőség,stb. Videót FULL HD felbontáson 30Fps-el tud rögzíteni,ami helytálló állítás mert valóban annyi.

    Összességében így egy nap tapicskolás és használat után azt kell hogy mondjam nem rossz masina ez ennyi pénzért. Persze ezt is majd az idő dönti el leginkább,de a lagg mentes fürge rendszer,a kidolgozás teljes mértékben ellensúlyozza az inkább bosszantó mint súlyos problémának gondolt gyengéit.

    Végül pár tesztfotó:

    [ Szerkesztve ]

    Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

Új hozzászólás Aktív témák