Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
SafeInCloud jelszókezelő appal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nektek jól működik az automatikus kiegészítés böngészőben? Én Brave böngészőt használok és nem igazán akar jól működni. Korábban is használtam, prémiumom van, de eddig a Brave jelszókezelőjét használtam a kevésbé fontos jelszavak tárolására. A fontosak mentek a SafeInCloudba. Arra gondoltam, hogy minden átviszek a Brave-ből a SiC-be. A jelszavak importja megvolt, Windowson minden jól működik, viszont Androidon nem okés. Ha egy oldalhoz 2 vagy több bejelentkezési adatom is van (Pl. Édesanyámnak én diktálom a villanyt, gázt, stb.), akkor ezeknél az oldalaknál nem ajánlja fel, hogy melyik adattal jelentkezzen be, hanem egyből beírja az Édesanyám adatait és nem is tudok választani mást. De olyan gondom is van, hogy egyes oldalaknál nem ad fel semmilyen bejelentkezési javaslatot (pl. szerencsejáték oldalán vagy a céges bejelentkezésnél), annak ellenére, hogy van elmentve account. Én csinálok el valamit vagy ez az automatikus kiegészítés ilyen és ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Politika
- WD My Cloud NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest