Hirdetés
-
GAMEPOD
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
SafeInCloud jelszókezelő appal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nektek jól működik az automatikus kiegészítés böngészőben? Én Brave böngészőt használok és nem igazán akar jól működni. Korábban is használtam, prémiumom van, de eddig a Brave jelszókezelőjét használtam a kevésbé fontos jelszavak tárolására. A fontosak mentek a SafeInCloudba. Arra gondoltam, hogy minden átviszek a Brave-ből a SiC-be. A jelszavak importja megvolt, Windowson minden jól működik, viszont Androidon nem okés. Ha egy oldalhoz 2 vagy több bejelentkezési adatom is van (Pl. Édesanyámnak én diktálom a villanyt, gázt, stb.), akkor ezeknél az oldalaknál nem ajánlja fel, hogy melyik adattal jelentkezzen be, hanem egyből beírja az Édesanyám adatait és nem is tudok választani mást. De olyan gondom is van, hogy egyes oldalaknál nem ad fel semmilyen bejelentkezési javaslatot (pl. szerencsejáték oldalán vagy a céges bejelentkezésnél), annak ellenére, hogy van elmentve account. Én csinálok el valamit vagy ez az automatikus kiegészítés ilyen és ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest