Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz
szilacus #27943 üzenetére
Elolvastam, köszi érte.
Azaz igazság, hogy nehéz döntenem, itt is kb. egyenlő arányban vannak a Samsung pártiak és az Asus pártiak is.Amikor én próbálgattam őket, nem vettem észre, hogy az Asus rosszabb lenne, a hátlap is rendben van szerintem.
A Samunak nekem is jobban tetszett a kijelzője, de lapozgatás közben néha meg-meg reccent egy pillanatra, míg az Asus végig gördülékeny volt.
Azért tartok az Asus-tól, mert nem a minőségről volt eddig híres, az hogy izmos vasat tett bele, még nem jelent semmit. A teszteket olvasva viszont az jön le, hogy ő gyártja a legjobb tabeleteket (vagy jó sokat fizetett a tesztelőnek). Az előző olcsóbb tabom egy kétmagos myAudio volt, hát mit ne mondjak, hiába a jó műszaki leírás, hiába a jó teszt, nagyon vacak volt, tényleg annyit ért amennyibe került.Mi lehet az igazság? Nem tudom.
Melyiket válasszam? Nem tudom. -
spiritex
veterán
válasz
szilacus #26684 üzenetére
Szerintem egyrészt olyan olcsók, hogy ezen én nem aggódok. 50-60e-nél már meggondolnám a dolgot, de így 20-25e körül... Nagy baja ezeknek egyébként nem lehet hardveresen, különösen, ha vásárlás előtt utánaolvasol, hogy van-e típushibája a készüléknek, a többit, a szoftveres dolgokat (ha vannak) meg orvosolják a rom-frissítések! Ahonnan én rendeltem a Crystal-t (gadgetgreats) ott meg kipróbálják a cuccokat mielőtt postáznák őket, és én erre külön kértem is őket, hogy tuti hibátlant postázzanak, és így is tettek.
-
Chaser
legenda
válasz
szilacus #26412 üzenetére
Nem hinném
Sztem raktáron nincs nekik semmi. Elküldöd a pénzt, megrendelik, aztán 1xcsak megjön. Olyan mintha te magad rendelnéd, csak ők rátesznek valamennyit. Gar se hiszem hogy lenne náluk. Mekkora már, hogy a garanciás dolgok angolul vannak leírva
sztem kicsi kínai csinált ide egy webshopot jobban megnézve...
szerk:
Contact Name: Yan Hai Long
Address: 3F, Xinruike Building, NO.32, Taohua Road, Futian Bonded Zone, Futian District, Shenzhen City, P.R China
Zip Code: 518000és persze hogy igen
-
Chaser
legenda
válasz
szilacus #26410 üzenetére
Ennyiért itthon ekkora méretben nem igazán van más. Myaudioból sok a hibás, elég benézni a topikjába, én nem vennék olyat. 7-esben lenne a Nexus 7 ami teljesen korrekt, 60k-nál drágább vmivel és nincs rajta HDMI meg nem bővíthető SD-vel. Vagy esetleg vannak 1 magos wayteq tabok, de sztem az már elavult kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Viccrovat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest