Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
-
tvamos
nagyúr
válasz zoleee24 #23504 üzenetére
Rendszer szinten talan ez:
AMPE A10 QUADCORE Tablet PC
De szerintem pont a GPU-ja gyengebb. Nem vagyok benne biztos....[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Davebowman
senior tag
válasz zoleee24 #22664 üzenetére
Ha meg lejjebb adod a felbontást 1024*600-ra akkor az N70 erősebb procival is bejöhet!
HOPPÁ! Láttam egy youtube videot(1p50mp-nél) az N70-rő... a töltőhöz van európai szabványos dugó is?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
-
tvamos
nagyúr
válasz zoleee24 #20658 üzenetére
Szerintem jo a Samsung kijelzoje is! Pedig nem IPS.
A nagyobb jobb alapon, a nagyobbat kenyelmesebb olvasni.
Hurcibaszni meg a kisebb a jobb.
Nekem van (volt) 7", 8", es 10" tabom is, es nekem a vonaton olvasgatasra a 7-es valt be.
(Egyebkent egy Aurora II.)
Szinten 7-esre fogom lecserelni, valoszinuleg a GN7 lesz az."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
hun_gery
aktív tag
válasz zoleee24 #20408 üzenetére
Én flame-t vennék, ha fontos a bluetooth. Illetve erről tudni, mekkora akku van benne, tesztelték, szétszedték, jobban várják a népek, nagyobb közösség áll mögötte. Szerintem.
Kérdés lehet az, hogy mit tud a hw kezdeni a 40%-al több pixellel.
(Flame-nél írták, hogy nem egy fényerőbajnok)
itt egy összehasonlítás[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
-
heady91
tag
válasz zoleee24 #20261 üzenetére
En is ezt a harmat szemeltem ki bar rocket hsz-e miatt nalam is kiesett a PiPo akkor.
Formavilagra jobban bejon az Onda, viszont sokat nyom a latba a Flame 5000mAh-s akksija az Onda 3000mAh-s akksijahoz kepest.XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz zoleee24 #20265 üzenetére
A vi40-nél több helyen is olvastam hogy ipad2 kijelző (vagy vele egyenértékű) valamint ipad2-t is tapogattam elég sokszor és érzetre nem tapasztaltam különbséget. A V712-ben nem tudom milyen panel lehet de szerintem adnak erre "ondáék"
Korábban volt szó a mp4 vs mp2-ről. Ha jó tudom az mp2 magasabb órajelen megy ezért gyakorlatban nincs különbség. Másik pedig hogy a hardvernél fontosabb az optimalizált szoftver. Ami az ainol mellett szól hogy mivel nevesebb talán hamarabb lesznek rá főzött romok.
-
tjb007
nagyúr
válasz zoleee24 #20257 üzenetére
MX = M6
Némelyik helyen így, némelyik helyen úgy szokták feltüntetni."néhány oldalon quad core mali-nak írják az Ainol Flame-et."
Azokon az oldalakon akkor tévesen szerepel.
(#20264) energy4ever
Ez esetben utóbbi de egy SoC nem ítélhető meg csupán ezek alapján.
Ha egyetlen 1,2GHz -en járó Cortex-A9 magról van szó akkor az a SoC a WM8850 lesz ami nem igazán ajánlott. -
rocket
nagyúr
válasz zoleee24 #20265 üzenetére
Ainol Novo Flamet kaptak mar szet
"Chimei Innolux N070ICG-LD1 IPS touch panel, which is also used on Huawei Mediapad, is one of most attractive parts: 1280*800 resolution, 89 degree angle from every side, 400 brightness and 800 contrast."
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz zoleee24 #20261 üzenetére
Pipo nem ajanlott, Foxcon minoseg ellenorzesen megbukott panellel szerelik, lotto otossel felero szerencse kell kifogni olyat ami nem pixel hibas, de ha sikerul annak is van valami nyugja ami elobb-utobb elofog jonni.
Kinai tableteket persze nem A minosegu panelekkel szerelik, kilehet fogni rosszat mashol is, de mas gyartokhoz kepest a Pipo U1 iszonyat.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
heady91
tag
válasz zoleee24 #20257 üzenetére
Ohhmm, 1. melyik tablet MX6 es MP4?
2. ez mit jelent? (szaraz tenyekben illetve nekem, mint felhasznalonak)(addig stimmel, hogy az elso a processzormag tipusara a masodik meg gondolom a gpu-ra vonatkozik -esetleg magszam- de ennyi)
XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
heady91
tag
válasz zoleee24 #20251 üzenetére
A kamera engem sem erdekel, egy kezemen meg tudom szamolni, hogy a Transformerrel mennyi kepet csinaltam.
Mire gondolsz? Hogy szamunkra noname?
Amugy en innen fogom megrendelni a 16 gigasat, szallitassal (3-5 nap) egyutt is megvan 111 fontbol.XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
crue
őstag
válasz zoleee24 #16236 üzenetére
Biztos vagy a döntésedben? Én is nagyon szemeztem ezzel a típussal, de inkább az Aurora II-vel, mert jónak tűnik jó áron, de nagyon elbizonytalanodtam fórumolvasgatás közben. Az, hogy rendesen melegszik még csak a kisebb baj lenne, de a wifije gyakorlatilag használhatatlan a legtöbb user szerint. Iszonyú lassú és folyton megszakad. A tulajok most várják a frissítést, mint a messiást, hátha csak szoftveres a gond. Viszont az Ainolnak már volt másik wifi problémás gépe is, ami hardveres gond volt, valami forrasztás volt szar. Úgyhogy ez engem nagyon elrettentett ezektől a típusoktól.
-
hevizms
addikt
válasz zoleee24 #16236 üzenetére
Iosentől is és a Spemalltól is rendeltem már.Spemalltól tabletet,amit DHL-el küldtek és nem kis harcom volt a vámmal.Erről kicsit tehetett a Spemall is,de legfőképp a DHL.
Iosentől 2 telefon rendelésem volt.Csont nélkül sima postával az egyik 10 a másik 13 nap múlva a kezemben volt a rendeléstől számitva plussz költség nélkül.
Iosen és Spemall élő chatje egész jó!Pandawillnél volt hogy mire éppen odaért volna a visszaszámláló hogy én jöttem volna,szétkapcsolt és kezdhettem elölről sokszor órákig.A pandawilltől Ainol Aurorát rendeltem még januárban és 1 hónapi hitegetés és hazudozás után a paypalon keresztül visszaigényeltem a pénzem amit meg is kaptam.[ Szerkesztve ]
-
mipityu
tag
válasz zoleee24 #16148 üzenetére
Tinydeal - innen rendeltem a W17 Pro-t, 16 nap alatt megjött. Külső 220V-os töltő hibás volt, küldenek újat bemondásra (még nem érkezett meg). Szerencsére tölthető USB-ről is és van egy 1A-s töltőfejem (HTC), amihez megbütyköltem a hibás töltő kábelét, így amíg megjön a csere töltő, addig sincs gond. Sőt így a bütykölt kábellel bármilyen (akár autós) USB-s töltőfejről fogok tudni tölteni.
Gagjet Greats - Innen pedig az Aurora II jön. A kifizetés után a 3. napon küldték a tracking number-t. Sajnos 6. napja jön a HK Post-tal.
Mindkettőnél online látod a készletet. Nem kell külön keresni Őket emiatt. A küldésre is 3 munkanapot vállalnak. A Tinydeal-t mások is ajánlották már, a GG-vel nincs komolyabb tapasztalatom, majd meglátjuk. Az 1. vételem alapján korrektnek tűnnek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
tvamos
nagyúr
válasz zoleee24 #16051 üzenetére
Hat lehet... de en nem vennek mar ilyet, a holnapi jatekok mar nem fognak menni. Azert egy ilyen cuccot legalabb egy evre vesz az ember... gondolom.
A bongeszeshez meg (flash, java) kell a proci. Szerintem tableten, ICS-sel az 1GHz+1GRAM azert kell, hogy hasznalhato legyen."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz zoleee24 #16042 üzenetére
Ha az Aurora II bele fer, akkor inkabb az legyen!
Ha valami einkes cuccot valasztasz, akkor azok nem fognak melegedni, es kevesebb a fogyasztasuk. (Igy altalaban az uzemidejuk sokkal jobb, kis szerencsevel gyorsabban toltodik fol az aksijuk.) Ellenben mondjuk pdf-et olvasni -szoljatok ha nem igaz!- nem a legjobb valasztas.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
vamzi
senior tag
válasz zoleee24 #16035 üzenetére
Rövidke leírás: [link]
Röviden: A csomagolás megfelelő, szállítás gyors, vámon átcsúszásért mindent megtesznek, kereken 10 nap volt a szállítás, hibás darabot nem küldenek, de olyan megeshet, hogy ha a gyárban a kábeleket lazábban illesztették és a postán durvábban bántak a csomaggal, akkor van, hogy a kijelző nem működik elsőre. De ha megigazítja az ember, akkor utána teljesen jó. Ez sajnos javarészt a posta sara illetve a szerelés hanyagsága nem a pandawillé.
-
tjb007
nagyúr
válasz zoleee24 #15985 üzenetére
Nem ez lesz a ROM buherátorok paradicsoma az biztos, a Play Store alkalmazás/elérés meg biztosan rajta lesz/adott lesz ugyanúgy mint az előzőeken.
(#15995) CHIPman
"Itthon van valami ezeknek megfelelő új cucc reális áron, vagy marad a panda?"
Egyelőre nincs, szóval marad a Pandawill.
80e forintért van Samsung Galaxy Tab 2 (P3110) de ez már bőven a maximum 60e forint felett van.(#15996) Shoo
Nem tudom, hogy mit buherálhattak ezen a tableten (vagy hogyan csaltak) de a VI40 -ben lévő SoC egyedül az órajelben veri (100MHz) az RK3066 -ot, minden másban alulmarad.
(#16002) tvamos
A W19 (ami itthon a WayteQ xTAB-70w név alatt lesz kapható bruttó 36900 forintért) minőségibb viszont hardveresen csak a felét teszi ki egy Elf II -nek, a 120 dolláros sávban meg ennél jobbat nem kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Filmgyűjtés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest