Hirdetés
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
coolpet #82446 üzenetére
Én ugyanezt egy Xiaom Mi Pad 4-re cseréltem. Mostanában csak Banggoodon láttam, viszont kupon nélkül 260 usd körül van, ami elég sok. Kuponnal ha 200 körül megvan, az jó. De az elején kicsit mókolós, romot kell cserélni rajta (na jó nem kell, de erősen javasolt)
Itthon nincs sok értelmes 8-as. Esetleg Lenovo M8 de csakis 3 vagy 4 GB rammal. (Banggoodon kapni ezt is, 4 GB-osat)
10" esetén a legolcsóbb értelmes gép a Huawei Mediapad T5, ami akciósan 60 környékén már megvehető két év hazai garival.
Ugyanakkor a játék kicsit bővebben kifejtendő, mert nem mindegy hogy passziánsz, vagy full 3D akciójáték. Nem mindegy, erős grafikás játékokhoz nem elég általános hardver, ott már 100 fölött kellene költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest