Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Last Epoch
- Alkoholista nevelde
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Xpredi01 #3727 üzenetére
A kapacitív egyébként nem fontos, megvagyok nélküle is, a rezisztív különben is jobb ilyen feladatokra. Itt a lényeg az alkalmazáson van, amivel lehet normálisan jegyzetelni. Nem rég keresgéltem neten, belefutottam egy srác blogjába, aki egy régi XP-s tabletet használ pontosan ilyen célokra. Kiválóan megold vele mindent (sőt a koleszban nincs is más gépe, mert minek), amit én szeretnék egy tablettel. A hátrányait is leírja. Egyik a világítás, de szerinte ez elviselhető (szerintem is egyébként), másik az üzemidő. Ez utóbbi miatt szeretnék ARM procis gépet, mert ezek a Win-es tabletek jó, ha 4 órát mennek, ami nekem édeskevés, pótakksival meg szórakozzon a fene. Szóval alkalmasak erre a feladatra, persze nem mindenkinek szimpatikus ez a megoldás. Nekem azért az, mert tényleg bele lehet fulladni a sok száz oldal jegyzetbe tantárgyanként + még, amiket én is írok az előadásokon. Ez keltette fel az érdeklődésem ez iránt amúgy, de ez baromi drága, ennyit nem szánok rá. Valami olcsóbb droidos megoldás lenne az igazi, ha létezne ilyen, mármint nem olcsó droidos tablet, mert az van dögivel, hanem ilyen app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ford topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest