Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Maybourne #20360 üzenetére
Ez nem egészen így van. Amit itthon hivatalosan forgalmaznak majd (valamikor szeptembertől), az 24 hónappal lesz elérhető. Az európai modellek itthon is garanciáztathatók, ezekre a garancia időtartama annyi, amennyit az adott országban ad az ASUS, Szlovákiában pl. már tudjuk, hogy 24 hónap lesz. Azt nem tudom, hogy az enyémre mennyi lesz Angliából, de tipp, hogy csak egy év.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Samsung Galaxy A8 Tab SM-X205
- iPad Mini A17 (2024, Wifi+Cellular, 128 GB, S.Gray), Apple Smart Folio tok
- iPad 10.gen Wifi, 64GB, ezüst makulátlan, Mint az új, Gar: 2027.01.04. fólia, 3 féle tok.
- Kindle Scribe 64GB + Prémium pen
- ipad pro (M4) 2024 11" - 256GB wi-ifi - ÚJ/bontatlan - silver - standard üveg
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest