Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganzer
aktív tag
Hali!
Örülök hogy bevált a konzol! Ismerősömnek is van egy ilyen, onnan az infó, állandóan mondogatja az akksi időt hogy neki nagyon nem jó..
Viszont a te tapasztalatodból kiindulva lehet hogy neki beragadt valami a háttérben vagy csak simán selejtes darabot kapott, nem tudom. Ezt a Luigi Mansion-t kipróbálom már, ha már ennyiszer szóba került.Tegnap megtaláltam a régi OLED-es Ps Vitámat, most kitaláltam hogy moddolni fogom..
Videó alapján ugrok neki, downgrade-elni kell a verziószánát előszőr, aztán mehetnek rá az okosságok.. nem kicsit f*sok, nehogy téglásítsam
De úgy vagyok vele, a Sony annó 3 év után magára hagyta, én nem fogom. Annak meg nincs értelme hogy itthon porosodik.. ha meg összejön a moddolás akkor kb olyan lesz mint az Anbernic-em, Gameboytól a Ps1, PSP, Ps Vita játékokig mindent vinni fog. Plusz itt OLED-em lenne 2 joystickkel és hall szenzorral. Csak még rendeltem hozzá egy sd kártya adaptert, az idő mire megjön.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Anbernic felsőpolcos terméke alig 80 000 forintért kínál kompakt és kényelmes megoldást a PS2-es és régebbi konzolok játékainak futtatására.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest