Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
blakey #33909 üzenetére
Nem értek egyet. A pt mód esetén semmit nem befolyásol a dekodolt hangcsatornak száma.
Az én erősítőm hd-7.1-ig kompatibilis, így minden pt mód be van kapcsolva és mind működik is (kivéve ez az utóbbi anomalia ami simán az erősítő miatt lesz), ha aac hangsav van akkor az viszont nem mehet őt módban, a dekoder mód így 7.1re van állítva és működik is a pcm 7.1.
Az atmos/dts-x amit írsz az fura, mert ezek szerint csak dekodolva/transkodolva jön ki neked a boxból? Mivel ilyet nem tud az erősítőm, ezért nem tudom ellenőrizni, hogy sima pt módban kijonnek-e ezek a hangok, bár szerintem ezek visszafelé kompatibilisek és van bennük DD vagy DTS core.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Netfone
- További aktív témák...
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest