Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
5ent1nel #21220 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy egy bizonyos hőtermeléstől kezdve nem jó a ref blower bármit csinálsz - iszonyú hangos lesz.
Jópofa amúgy ez az 1x6 pin... de inkább legyen rajta 2 db. Elférni elfér, 90%-ban alkalmasak rá a tápok.
(#21222) HSM: Ez a minimum, ennyi év után válasz nélkül.. de azért még mindig konkurencia lesz neki a 970/980, ha jó áron adják a készletet. (Már nem is gyártják ha jóltudom) DX11-el játszik még mindenki...
-
-
törölt tag
válasz
5ent1nel #19223 üzenetére
Nem az AMD rendezett már márciusban egy showt, decemberben meg már polarist demóztak ? Akkor még érdekes módon páran az nVidiáért "aggódtak" mert nem mutat semmit...
A 970/980 lassan 2 éves, ideje hogy jöjjön az utód, régen is 1.5 évente váltás volt, de az AMD még egy éve sem adta ki a 300-as szériát mégis jóval hamarabb kezdte promózni az újat és kb ugyanakkor jönnek. Szóval ha már valaki "siet" az pont az AMDAmúgy megint lesz PC Gaming show az E3-on, szóval vagy ott lesz a bejelentés vagy a Computexen, akárhogy is a Pascal szerintem hamarabb lesz a boltokban és ha a pletykák igazak akkor az 1080-nak biztos nem, az 1070-nek talán lesz ellenfele teljesítményben.
-
actival63
aktív tag
válasz
Valami nagyon nem stimmel, hogy 3 nap alatt le kellett szervezni egy bemutatót ami elég felemásra sikeredett. Ha lett volna idejük biztos nem követik el a hibákat, de valakinek nagyon sürgős volt ez a bemutató. Én azért még nem vagyok meggyőzve mert én nem láttam egy Pascal kártyát sem működni, miközben a Polaris kártyát már hónapokkal ezelőtt bemutatták működés közben.
Amúgy Jackie Chan olyan sokat beszélt a virtuális világról, hogy azt vártam mikor hányja el magát. Egy biztos ő jókat mulatott ott magában a színpadon.
-
válasz
Sietni sietnek, de szó sincs lépéskényszerről. Ez a sietség arra jó, hogy az 1080-as 600 dolláros árát ne a versenytárs kontextusában nézd, hanem csak a jelen nVidia termékpaletta tükrében. Különben "szegények" kénytelenek lennének 550 dollárért adni a portékát
@TTomax: hogyne lett volna jelentősége, az nVidia diszkréten közölte az AMD-vel, hogy hová árazhatja a Fury X-et. Ill. azt mindenki tudta, hogy a 650 USD alá az AMD sokkal már nem mehet, ezért bátran megvehette a 980Ti-t.
-
do3om
addikt
válasz
Az AMD szeret nagyokat mondani a megjelenés előtt bőven. Meg bejelenteni valamit ami hónapok múlva kerül boltba. Ha most is ugyan az a marketing mint előtte, akkor nagy a baj, mert nincs még semmijük csak a Duo. Amiből nem lesz eladásuk hiába fényezi a mester. Csak egy megint egy vga amit nem tudnak eladni. (a VR hazugság hogy majd arra viszik mint a cukrot, gyerekeknek való mese, vannak is itt bőven akik elhiszik)
Elég sok a veszteségük de muszáj valahogy árban az NV alá verniük de nagyon. De késni sem késhetnek sokat, mert az megint bukta.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Ren Hoek
veterán
válasz
5ent1nel #16934 üzenetére
Hiába bízol a mérnökökben, a 175 Watt az 175 Watt... Fizika... Persze le lehet hűteni, nem is olyan bonyolult, de ezzel a megoldással halk és jól húzható biztos nem lesz. Bár utóbbi a power csatlakozóból lehet nyilvánvaló.
Egyelőre customnak semmi nyoma, és ha kijönne az tényleg tuti vásár lenne. Főleg ha esetleg DX12-ben virítana a HBM miatt. Kíváncsian várom mit fog tudni.
-
stratova
veterán
-
válasz
5ent1nel #14648 üzenetére
Azért gond, mert anti-nVidia trollkodással ugyanúgy tele volt a topic, és annak sincs itt semmi helye. Klasszikus szituáció: úgy kezdődött a verekedés, hogy xy visszaütött
De mindegy, koncentráljunk inkább a hamarosan érkező tesztekre
Azon filóztam, hogy a Nano fogyasztását hogyan sikerül ennyire levinni. Némi funkcionális herélés biztosan lesz, de azzal talán 10%-ot lehet nyerni - míg a GPU fogyasztását összesen durván a 60%-ára kell hogy levigyék. Mindeközben a Fury X sem mehet irdatlan feszültségekkel, mert akkor bye-bye TDP. Valami olyan matek látszik, hogy 1.1V-ról 0.9xV-ra kellene levinni az üzemi feszültséget (ahol x nem nagyobb, mint 3-4), és ezzel kellene 850-900MHz körüli órajelet csinálni, hogy a teljesítmény a beígért legyen. Mit gondoltok?
-
válasz
5ent1nel #12650 üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy általában olyan nincs, hogy "NV-s", hacsak nem részvényes valaki. Azért aki elég rég óta PC tulajdonos, az megjárta már a mennyet és a poklot is mindkét markával egyaránt. Hogy éppen valaki NV-t használ, az nem jelenti azt, hogy egy perc alatt nem dobná ki a kártyáját a gépből, ha éppen egy olyan ajánlatot kapna a pirosaktól. Ehhez pedig nyilván legalább egy pici összehasonlításra szükség van. És ezért van a találgatós topik, hogy kiderüljön, hogy mit várhat az emberfia a közeljövőben, függetlenül attól, hogy épp zöld, vagy piros a tálcán a driver ikon.
-
TTomax
félisten
válasz
5ent1nel #10770 üzenetére
-Igen!Talán jobban odafigyelnek,mert nem csak itt fórumozok!
-Persze!Nem tudom esetleg ismered-e a kifejezést,hogy építő jellegű kritika.
-Nem!Ha esetleg akad konkurencia akkor adják olcsóbban is!Az pedig evidens,hogy mindenki szeretne mindent minél olcsóbban,fogalmazhattam volna másként is viszont a lényeg igy jobban érthető.Végül,lehet elkerülte a figyelmed,de ez még mindig egy fórum ahol az emberek véleményt nyilvánítanak,és mivel magad sem "csak legyintve lapoztál" egyet,igy te sem várd el ezt mástól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest