-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz Sgt. Chris #9317 üzenetére
Szia! Tök ugyanez a konfigom (lap+proci+memók). Én - mivel nem vagyok tuning fan - D.O.C.P.-n hagytam a rendszert, ami alapból 3,4-re húzza a procit és a D.O.C.P. beállításoknál a memókat 2933-ra állítottam. Előtte 3200-n mentek a memók de az új bios-nál a 2933 a stabil - 3066-ot még nem próbáltam. Viszont a fenti beállításokat javaslom mert nagyon észrevehető a különbség. Megtáltosodik a gép kb. olyan mintha bekapcsolnád a nitrót.
Szegény ember kézzel nőz.
-
HavocS
senior tag
válasz Sgt. Chris #9317 üzenetére
Neked is tudom javasolni, keresd meg a BIOS-ban a CLDO_VDDP beállítást, állítsd be manuálisan 965-re, save and exit, majd állítsd le a gépet, és következő bekapcsolásnál próbáld meg vagy az XMP profilt, vagy kézzel valami barátságosat, emellé 1.38V-ot adj kézzel a RAM-nak. SoC feszültséget meg állítsd első körben Auto-ra. 1.0.0.6-os BIOS-od van, szóval lennie kell benne ilyen beállításnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox Series X|S
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politika
- Autós topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest